Blogg

Bästa 4K-TV-apparater för Apple TV 4K år 2021

4K-TV-apparater har härskat platsen under ganska lång tid. Och varför inte? De är väl anpassade för en otrolig filmupplevelse. Efter att ha redan knäppt de bästa 4K-skärmarna har vi tagit ett skott på de bästa 4K-TV-apparaterna för Apple TV 4K i dagens sammanställning.

På vilka parametrar har vi valt ut de bästa 4K-TV-apparaterna?

 • Toppskärm: Det har varit den största avgörande faktorn
 • Designen: Det är det som skiljer ost från käftarna
 • Prestanda: När dammet äntligen sätter sig är det prestanda som verkligen räknas

Nog prat? Låt oss ta en titt på våra topp 10 4K-TV-apparater!

 1. Samsung 7-serie Smart 4K-TV
 2. Insignier NS-43DF710NA19
 3. Samsung QN75Q70RAFXZA
 4. SunBrite
 5. Toshiba 43LF621U19
 6. Samsung UN40NU7100FXZA
 7. LG 55UM7300PUA 55 ″
 8. TCL 43S425
 9. SunBriteTV SE

1. Samsung 7-serie Smart 4K-TV

Om du tänker på att gå till en mer överkomlig (startpris: $ 379,99) men ändå mycket imponerande 4K-TV, skulle Samsungs 7-serie Smart 4K TV vara en toppkandidat. Tja, jag säger det eftersom jag tycker att den här TV: n har täckt alla baser och också erbjuder några extra godsaker.

Först och främst hjälper den eleganta moderna designen att få ögonen med liten ansträngning. Och den extremt stora skärmen är tillräckligt bra för att ge skarpa och livfulla bilder.

Samsung säger att TV: n erbjuder 4X upplösningen på Full HD. Tack vare den robusta UHD-motorn förvandlar den även TV-innehåll som inte är 4K till 4K.

Rörelsehastigheten på 120 spelar en avgörande roll för att hjälpa TV: n att köra dina spel och filmer smidigt. Det är inte allt, 7-serien Smart 4K-TV ger också alla dina appar och innehåll från flera enheter på en bekväm plats för snabb åtkomst.

USP: 4X upplösningen för Full HD

Kolla in på Amazon

2. Insignier NS-43DF710NA19

Insignia 43 ″ Smart UHD 4K TV har inbyggda Fire TV-funktioner tillsammans med Alexa-fjärrkontrollen för att göra saker mycket enklare. TV: n pryder 8 miljoner pixlar och ger fantastisk bildskärpa med djup kontrast, vilket ger en verklig 4K-upplevelse. Om vi ​​pratar om hårdvarukraft har TV: n en fyrkärnig CPU med flerkärnig GPU som ger hastighet i vad du än gör.

Fire TV-funktionen gör att du kan se luftkanaler med HD-antennen. Den har tre HDMI-portar som kan användas för att ansluta antingen DTH eller en spelkonsol. Dessutom kan du också se Netflix, Prime Video, Hulu och HBO genom att ansluta din TV till WiFi. Slutligen finns det regelbundna uppdateringar av mjukvara som förbättrar din TV-upplevelse med den ständigt föränderliga dynamiska teknikbranschen.

USP: Uppdaterade programvaruuppdateringar

Kolla in på Amazon

3. Samsung QN75Q70RAFXZA

Samsung vet hur man producerar förstklassiga 4K-TV-apparater. Och dess QN75Q70RAFXZA-modell är ytterligare ett exempel på hur bra den sydkoreanska teknikjätten är i att göra en av de finaste 4K-TV-apparaterna.

Den har lite robust byggnad och har en 75-tums diagonal QLED-skärm som kan förbättra din visning. QLED-skärmen är mer än kapabel att erbjuda rika färger och tydliga bilder.

Möjligheten att tillhandahålla 4x upplösningen på Full HD gör att det slår på målet för en trevlig film. En anmärkningsvärd egenskap hos den här TV: n är att den kan låta dig uppskala ditt HD-innehåll till 4K.

USP: Bästa QLED-skärm

Kolla in på Amazon

4. SunBrite

Letar du efter en avancerad utomhus-TV? Om ja, kan SunBrite 4K-serien vara ett av de bättre valen för din specifika smak.

TV: n har en snygg byggnad och kan fungera under alla väderförhållanden. SunBrite har erbjudit en pålitlig skydd i form av nano-beläggning för att skydda både interiören och utsidan. Därför förblir TV: n skyddad från damm, snö och till och med regn.

Ultra 4K-skärmen kan lita på att uppfylla ditt behov av visning. Dessutom kalibrerar det idealiskt foton så att de kan se skarpa och skarpa ut. För att inte tala om de kraftfulla inbyggda högtalarna som kan förstärka dina musikvideor.

USP: Bästa 4K-TV för utomhusbruk

Kolla in på Amazon

5. Toshiba 43LF621U19

Så länge funktioner berörs av denna Toshiba 4K-TV är den nästan identisk med Insignia. Den betydande skillnaden mellan de två är varumärket och kundsupport. Toshiba är ett etablerat elektroniskt varumärke och har bättre kundsupport. Denna smarta 4K-TV har också 3 HDMI-portar, programuppdateringar via luften, DTH och HD-antennstöd.

Dessutom har du frihet att titta på streamingtjänster som Netflix genom att ansluta din TV till ditt WiFi-nätverk. Priserna är något högre jämfört med Insignia. Slutligen finns det tre modeller tillgängliga, 43-tums, 50-tums och 55-tums.

USP: 3 HDMI-portar

Kolla in på Amazon

6. Samsung UN40NU7100FXZA

Denna 4K-TV från Samsung erbjuder sju olika storlekar, från 40 tum och upp till 70 tum. Samsung är mycket känt för sin displayteknologi, och den här TV: n är inte annorlunda. Med en inbyggd UHD-motor uppskalas även ett innehåll utan 4K till 4K. Samsung-fjärrkontrollen är ganska snygg i navigering.

TV: n stöder de flesta streamingtjänster, allt du behöver göra är att ansluta din TV till WiFi-nätverket. PurColor-tekniken levererar miljontals färger, vilket ger dina ögon en perfekt lugnande upplevelse. Det är smalt och vackert om vi pratar om dess utseende; perfekt för att passa dina möbler. Om budgeten inte är ett problem är Samsung utan tvekan värt pengarna.

USP: Konvertera ett icke-4K-innehåll till 4K med inbyggd UHD-motor

Kolla in på Amazon

7. LG 55UM7300PUA

Med en överlägsen fyrkärnig processor erbjuder LG 55UM7300PUA bredare betraktningsvinklar med mindre förlust av färg och kontrast. Därför är denna 4K-TV ett perfekt val för grupp- och familjevisning.

4K TV ger djupare svarta nivåer och förbättrar färgnoggrannheten. TV-apparaterna i 55UM7300PUA-serien är fullt kompatibla med HDR-teknik och erbjuder även HDMI och analoga AV-ingångar. TV: n har också inbyggt stöd för Google Assistant och Alexa, vilket gör din tittarupplevelse mycket bekvämare.

USP: Google Assistant och Alexa support

Kolla in på Amazon

8. TCL 43S425

Om du letar efter en mycket funktionell budget 4K-TV kan TCL 43S425 med ett inbyggt Roku-operativsystem vara ett perfekt alternativ. Roku-systemet ger tillgång till 500 000 filmer och avsnitt. Medan vissa kanaler är gratis är andra tillgängliga mot en avgift för betalning per visning eller ett förbetalt månadsabonnemang.

Det finns en USB-port som låter dig komma åt digitalt mediainnehåll på kompatibla enheter. Det gör det också möjligt att dela ljud, video eller foto på din smartphone. Det erbjuder också fantastisk bildkvalitet med direkt LED-bakgrundsbelysning. TCL: s 43S425-serie Roku-TV-apparater finns i fyra storlekar som 43, 50, 55, 65 och 75 tum.

USP: Strömmande av 500 000 filmer och avsnitt

Kolla in på Amazon

9. SunBriteTV SE

SunBriteTV är utformad för att vara en premium 4K-TV för utomhusbruk. LED / LCD-skärmen är tre gånger ljusare än de andra TV-apparaterna. En förbättrad antireflexskärm stöder dess direkta LED-bakgrundsbelysning.

Den har inställningar för både dagtid och nattens ljusstyrka. Denna uppsättning kan motstå regn, saltluft, damm och till och med insekter. Dessutom kan den hantera temperaturer från minus 24 grader till 122 grader Fahrenheit.

Ännu bättre, det kommer också med bättre kabelhanteringsalternativ för extra säkerhet under olika väderförhållanden.

USP: Primad för utomhusbruk

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Vad är din favorit?

Vilken 4K TV har du valt för din Apple TV? Låt oss veta dess namn och de kvaliteter du beundrar i det.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa HDMI-kablar för Apple TV
 • Så här aktiverar du mörkt läge på Apple TV
 • Bästa Apple TV-väggfästen
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found