Blogg

Bästa iPhone SE, 5s, 5 ärmar och påsfodral 2021

Efter vår täckning av de bästa iPad-ärmarna är det dags att titta på alternativen för iPhone 5s / 5-fodral och fodral. Eller mer specifikt, fodral till iPhone 5s / 5. Färre människor föredrar påsliknande fodral för iPhone. Det handlar om användbarhet: med ett snap-on-fodral behöver du inte ta bort iPhone ur fodralet varje gång du behöver använda den. Med ärmen måste du. Men vissa föredrar fortfarande fodralet för ärm / påse för sina egna fördelar.

1. UltraJacket

Med UltraJacket tittar du på en raffinerad påse som idealiskt tar hand om iPhone. PU-läderkonstruktionen ger ett sofistikerat utseende. Med närvaron av mjukt mikrofiberfoder låter det inte repa skada skärmen på din iPhone.

Den släta inredningen spelar också en avgörande roll för att hjälpa hylsan att motstå stötar. Dessutom passar den strukturerade ytan snyggt i din handflata för en mer bekväm känsla. När det gäller färger har du tio alternativ att experimentera.

USP: Stötdämpande interiör

Kolla in på Amazon

2. xhorizon

Den här är ett kombinationspaket från xhorizon! Till bara ett pris (7,49 $) får du en väldesignad påse och en ärm.

Tillverkad av det mjuka neoprenmaterialet, ärmen är vattentät och har en enkel design. Och påsen har bältesögla på baksidan så att du säkert kan bära din iPhone.

Det är inte allt; du får också en anständig penna utan kostnad. Slutligen finns xhorizon i åtta färgvarianter.

USP: Mjukt neoprenmaterial

Kolla in på Amazon

3. Sosam

Jag personligen gillar inte att dölja min iPhone i ett fodral; Jag vill alltid känna min telefon. Det är då ärmen från Sosam hjälper. Det är extremt mjukt inuti och även på utsidan. Det repar inte iPhone medan den vilar, bara glida ut telefonen för att använda den.

Allt du behöver göra är att skjuta din iPhone SE / 5s / 5 i hylsan och dra i tråden för att dra åt den. De mjuka mikrofibrerna tar hand om resten. Slutligen finns det olika färgalternativ som passar alla åldersgrupper och kön.

USP: Otroligt mjukt material

Kolla in på Amazon

4. USSTORE999

Detta fodral för iPhone 5 / 5s är tillverkat med neopren som är resistent mot vatten. Det skyddar din enhet från repor, damm och smuts medan den vilar. Den är mjuk och skonsam, ger en känsla av tillfredsställelse även när du håller i händerna.

Det finns ingen tråd eller dragkedja, bara skjut in och ut iPhone. Tyvärr finns det inga färgalternativ tillgängliga förutom svart.

USP: Vattentåligt material

Kolla in på Amazon

5. fitBAG

FitBAG har en retrodesign och är särskilt redo för de människor som föredrar lågprofil. Det högkvalitativa tyget ger den en hållbar struktur, medan den mjuka mikrofibern säkerställer att din iPhone har den önskade skyddshocken.

Den här påsen passar snyggt till smarttelefonen. Med den halksäkra utsidan har du ett mycket bättre grepp medan du håller enheten.

Dessutom finns fitBAG i tio färgvarianter så att det inte är något för dig att välja en bra följeslagare till din iPhone.

USP: Design med låg profil

Kolla in på Amazon

6. Sena

Senas läderpåse har en enkel design. Det finns inga fästen och magneter här heller. Bara en bar öppning och en mjuk sammetinredning som håller iPhone säker. Senas kvalitetsmärke framgår av påsen. Den här ärmen har också en robust design.

Jämförelsevis är Senas läderpåse mer formpassande även om den kan vara tätt från början. Och troget sitt namn är påsen tunn / tunn. Det är en bedrift att producera en långvarig tunn påse.

USP: Mjukt sammetfoder

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Ditt val?

Förhoppningsvis har du hittat en snygg hylsa till din iPhone 5? Vilken är det? Det skulle vara fantastiskt att känna till ditt val i kommentarerna. Du kanske också vill köpa iPhone 5s / 5 påse från Snugg.

Missa inte:

  • Bästa iPhone SE plånboksfodral
  • iPhone SE Kickstand Fodral
  • Bästa iPhone SE Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone SE-armband
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found