Blogg

Hur tar jag bort Yahoo Mail-konto permanent

Yahoo har återigen avslöjat att cirka 32 miljoner konton har öppnats med förfalskade kakor av inkräktare. Det är det tredje dataintrånget under de senaste sex månaderna.

Yahoo hade först rapporterat att över 500 miljoner konton hackades. Senare gick de ännu högre och avslöjade att mer än en miljard konton hade brutits. I kölvattnet av ett sådant upprepat dataintrång är det bättre att ta bort Yahoo-postkontot permanent och ta bort all information.

Hur tar jag bort Yahoo Mail-konto permanent

  • När du tar bort ditt konto, din Yahoo! ID, e-postadress och profilnamn kommer att elimineras
  • Dina kontodata och inställningar i Yahoo! Nätverket kommer också att tas bort
  • Innehållet i HotJobs, Yahoo! Mejla yahoo! Adressbok, Yahoo! Småföretag, Yahoo! GeoCities, Yahoo! Portfölj, min Yahoo!, Flickr-konto kommer att elimineras helt
  • När du tar bort ditt konto avslutas alla betalda tjänster som du har med detta Yahoo ID
  • Dessutom kan du inte återkräva betalningar som betalats för dessa tjänster
  • Kontrollera att du inte längre har aktiva premiumtjänster innan du raderar ditt konto
  • Yahoo! inaktiverar först ditt konto innan du tar bort det helt. Det tar upp till 90 dagar att ta bort ditt konto. En del av dina uppgifter kan finnas kvar även efter att du har stängt av ditt konto
  • Gå över till datalagring och anonymisering för att ta reda på mer om de data som kan finnas kvar även efter raderingen av kontot

Steg 1. Först och främst, öppna vilken webbläsare som helst på din iPhone eller dator och gå vidare till sidan för att avsluta ditt Yahoo-konto.

Steg 2. Nu måste du ange ditt Yahoo e-post-ID och lösenord för att logga in på ditt konto.

Steg 3. Därefter måste du ange lösenord igen för att bekräfta din identitet.

Steg 4. Därefter måste du skriva in CAPTCHA-kod .

Steg 5. Slutligen, tryck / klicka på YES för att radera din Yahoo! konto. Nu ska du se en bekräftelsessida.

Sammanfatta:

Det är tillrådligt att ge ditt konto fullständig säkerhet. Du måste aktivera tvåfaktorautentisering för ditt Apple-ID, tvåstegsverifiering för ditt Google-konto och se till att också aktivera tvåstegsverifiering av WhatsApp. Om du använder andra appar och tjänster, se till att de är grundligt skyddade.

Det lönar sig också att ha starka lösenord för dina konton. Kolla in de här bästa lösenordshanteringsapparna för iPhone så att du enkelt kan hantera flera lösenord. Du kanske också vill använda dessa bästa VPN-appar (virtuellt privat nätverk) för iPhone för att surfa på nätet med mer säkerhet.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found