Blogg

Bästa Cryptocurrency Trading Apps för iPhone / iPad 2021

För sent ökar kryptovalutan. Den snabbt ökande populariteten för Bitcoin och det massiva hoppet i dess värde har satt marknaden på en rull. Inte överraskande, idag så önskar många människor att börja använda kryptohandel. Anta att du också har utvecklat en önskan om kryptovalutor eller redan har varit en investerare. I så fall kan de här bästa kryptovalutahandelapparna för iPhone och iPad visa sig vara ett skott i armen för din portfölj!

Håll koll på myntens senaste priser, förvara dina privata nycklar med den nödvändiga säkerheten och använd den personliga varningen för att aldrig låta någon stor fisk glida ur ditt nät! Glöm inte att komma ikapp med alla de viktigaste nyheterna och använd analys- och mördartipsen för att hålla dig före paketet. Gå över hoppet för att veta vad de 10 bästa kryptohandelsapparna för iOS kan göra för dig.

1. Coinbase

Med över 10 miljoner användare är Coinbase den överlägset mest populära kryptohandelsappen. Den har allt du vill köpa, använda, lagra och acceptera kryptovalutor som bitcoin, bitcoin cash, ethereum, litecoin och mer.

Du kan enkelt hålla ett öga på realtidspriset på mynt med flera diagram. De modifierade varningarna hjälper dig att hålla dig uppdaterad om de senaste ändringarna och nyheterna. Visa transaktionshistoriken och alla detaljer för ditt konto. Med tillstånd av banknivå säkerhet, dina data har den välbehövliga säkerheten.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Crypto Pro: Bitcoin Ticker

Crypto Pro: Bitcoin Ticker är ett komplett paket och en perfekt tillgång för kryptohandlare. Det första som fick min uppmärksamhet när jag lanserade den här appen är det mycket intuitiva användargränssnittet, vilket gör spårning av pris och viktiga data till en tilltalande upplevelse.

Appen stöder mer än 1000 kryptovalutor och token och har en speciell nyhetssektion för mynt. Således kan du spåra all relaterad information i ett ögonblick.

Se pris- och volymhistorikdiagram och jämför priser mellan börser. Använd Face ID och Touch ID för att skydda ditt konto. Utöver säkerheten kan du också använda mörka och nattlägen för att förbättra din tittarupplevelse.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

3. Block portfolio Bitcoin / Altcoin App

Tycker du att det är svårt eller lite komplicerat att hantera dina kryptovalutor? Du måste ge Blockfolio en chans att reda ut röra och låta dig hantera dina digitala valutor utan stress.

Appen erbjuder flera enormt användarvänliga verktyg för att hålla koll på dina investeringar. Med hjälp av den fördjupade marknadsinformationen om valutor kan du fatta ett bättre beslut om investeringen.

Du kan se alla dina investeringar och få grundlig information om varje mynt genom ljusstake, orderbok och marknadsinformation. Bäst av allt, appen låter dig spåra över 2000 kryptovalutor.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Delta

Om portföljspårning är din högsta prioritet bör du överväga Delta. Det ger en översikt över ditt totala portföljsaldo, totala vinst eller förlust. Du kan också ta reda på trenden med dina kryptovalutainvesteringar med din personliga portföljdiagram.

Du kommer att kunna övervaka alla kryptomynt inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc. Eftersom det stöder över 2000 altcoins kommer du aldrig att ta slut på alternativet.

Men den största höjdpunkten i denna app är att den också låter dig lägga till "Anpassade mynt." Därför kommer du att kunna spåra din investering utan att behöva lägga till fiat-transaktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Evercoin - Crypto Exchange

Har du någonsin velat göra kryptohandel lite mer problemfri? Om ja, ska du inte se bortom Evercoin.

Med den här appen på din iOS-enhet kan du bekvämt sälja och köpa mynt även när du är på språng. En sak som jag verkligen uppskattar med den här appen är att du inte behöver ange dina inloggningsuppgifter. Det betyder att du kan få jobbet gjort snabbt och också skydda din integritet. För närvarande stöder appen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Dash (DASH), Ethereum Classic (ETC), Bitcoin Cash (BCC) och Dogecoin (DOGE).

Pris: Gratis

Ladda ner

6. CryptoTrader av Zerion

Zerions CryptoTrader-app är ganska lätt men kan helst uppfylla dina krav. Du kan använda den trendiga trackern för att omedelbart ta reda på vilka valutor som gör rubriker på marknaden. De interaktiva pristabellerna ger dig inte bara bättre insikt utan håller dig också ett steg före.

Du kan kolla in den detaljerade vyn för varje valuta och få tillgång till dess historiska data innan du gör en klok investering. Anpassningsbara varningar säkerställer att du inte missar något som är viktigt för dig. Stödet från flera valutor som, Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, etc. gör CryptoTrader väldigt användarvänlig.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. CryptoTrax

CryptoTrax är en lättanvänd Bitcoin- och kryptovalutaportföljapp för din iPhone och iPad. Eftersom appen är en marknadsspårare kan du enkelt jämföra dina kryptoinnehav med livepriserna.

Du kan lägga till flera altcoins och tokens i dina nuvarande innehav. Det finns mer än 1000 altcoins och tokens som Bitcoin, Ethereum, Litecoin och andra.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. Crypto Trader Pro

Öka din kryptohandelsportfölj genom att fatta väl beslutade beslut och låt aldrig en möjlighet komma ur dina händer! Crypto Trader Pro håller sig i framkant på den ständigt föränderliga kryptovalutamarknaden och hjälper dig att enkelt ta reda på det kryptomynt som styr makten. Därför kan du tjäna in varje chans och göra vinster.

Den smarta filtreringen genom ett antal investeringsmöjligheter gör att du kan hitta den heta affären. Du kan handla flera kryptovalutor inklusive Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin och mer. Åh ja, appen ger också några bra tips för att hantera risker!

Pris: Gratis

Ladda ner

9. BitTrader Crypto-signaler

I världen av kryptohandel lönar det sig att vara proaktiv. Och med BitTrader Crypto-signaler kan du inte bara få tillgång till all slags information som bryter på Internet utan också fatta smarta beslut som kraftigt driver repo i din portfölj.

Först och främst har du ett unikt nyhetsflöde som tar med all nödvändig information till dig. Live-handeln med valutakurser och historikdiagram säkerställer att all viktig information bara är en blick bort. Dessutom håller meddelanden i rätt tid för höga och låga gränser dig uppdaterad!

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Indacoin 

Den främsta anledningen till att jag har inkluderat "Indacoin" i denna topplista är att det är ganska enkelt att använda. Så även om du inte är helt tekniskt kunnig kommer du att kunna behärska den här appen utan ansträngning.

Du kan köpa och sälja bitcoin, litecoin, ethereum, ripple, dash, vågor och andra kryptovalutor med ditt kredit- eller bankkort. Lagra alla dina digitala valutor med den säkerhet du behöver och hantera dem precis som du vill.

Det finns också många diagram som låter dig spåra kryptotrender. Ännu bättre, du kan också chatta med kundsupport direkt från appen för all hjälp.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är ganska mycket det!

Din mest pålitliga insats?

Jag antar att du gillat att utforska ovanstående appar och valt några av dem för att öka din portfölj och även handla smart. Får jag veta namnet på de appar du har valt ut?

Läs mer:

  • Bästa iPhone-handelsappar för aktiva handlare
  • Cryptocurrency Apps för iPhone och iPad
  • Bästa kryptovalutahårdvaruplånböcker
  • Hur man köper och säljer Bitcoin på iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found