Blogg

Bästa kamerazoomappar för iPhone och iPad 2021

Ett smartaste sätt att fånga vackra foton eller spela in fantastiska videor är att zooma in eller ut på motivet korrekt. Lyckligtvis finns några toppkamerazoomappar tillgängliga i App Store, så att du kan ta DSLR-liknande bilder i stil. Låt oss kolla vad de bästa iPhone-kamerazoomapparna har i butiken för dig!

  1. Kikare
  2. Kamera + 2
  3. Kamerazoom 4
  4. Zooma 100x kamera
  5. Night Vision Zoom 10x
  6. Förstoringsglas 30x zoom
  7. 30x zoom digital videokamera

1. Kikare

Dags att förvandla din iOS-enhet till fullfjädrad kikare med 32X Extreme Zoom. Vill du titta närmare på naturen eller ett konstverk som skapats av människor? Anförtro dessa digitala kikare för högupplösta foton eller videor i extremt zoomläge.

Appen använder en full sensorupplösning på iPhone för att presentera ovanlig zoomförstoring i realtid med stabilisering. Tack vare en smart GPS-integrering möjliggör appen tillgång med en enda knapptryckning till din plats satellitvy. Dessutom kommer funktionen ihåg de exakta koordinaterna för latitud och longitud för dina bilder eller videor.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

2. Kamera + 2

Om du vill ha en elegant kamerazoomapp är det värt att ge ett skott. Med den avancerade digitala behandlingen kommer du att zooma upp till 6x; samtidigt som kvaliteten bibehålls. Camera + 2 är särskilt perfekt om du letar efter en heltäckande kameraapp för att höja din fotografering.

Den uppgraderade versionen innehåller automatiska och manuella kontroller, RAW-inspelning och djupfångning. Med flera fotograferingslägen, inklusive långsam slutare, burst, timer, leende och stabiliseringsläge, låter appen dig spela in och redigera perfekta videor och bilder.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

3. Kamerans zoom 4

När det gäller att ta fantastiska bilder, "Camera Zoom 4" för att vara utmärkt, låter appen dig zooma in och ut upp till 12 gånger genom att bara flytta skjutreglaget medan du tar bilder.

Du kan spela in fantastiska HD-videor med hjälp av funktionen Videozoom, som är tillgänglig via ett köp i appen på 0,99 USD. Det erbjuder 3, 10 och 20 sekunder timers, och det finns också en automatisk stabiliseringsfunktion. Du kan knacka för att fokusera och dubbelklicka för att exponera.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

4. Zooma 100x kamera

Zoom 100x kamera är ett kraftpaket och måste-ha för de som gillar mobilfotografering. Appen stöder upp 189x zoom för iSight-kamera). Det låter dig zooma upp till 145x zoom för selfie-kameran.

Dessutom kan du växla mellan en tele-kamera och en vidvinkelkamera (iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus). Kameraapparna fungerar effektivt för att låta dig ta tydliga bilder.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

5. Night Vision Zoom 10x

Fotografering och videografi under natten eller i mörkare upplysta områden är en knepig konst. Lägg till lite zoom i det, och fånga det ögonblicket blir en huvudvärk. Inte längre, eftersom den här appen lyckas fungera bra även vid lägsta ljusstyrka utan ytterligare apparater.

Dessutom kan du dynamiskt ändra kamerakänsligheten och ställa in valfri 1-8x zoom samtidigt till inspelningen. Även om iPhone 11-serien möjliggör fantastisk nattläge fotografering, inte alla har den senaste iteration ännu. Så här är ett lämpligt alternativ.

Pris: Gratis (Ta bort tillägg - 1,99 USD)

Ladda ner

6. Förstoringsglas 30x zoom

Förstoringsglas Textzoom levereras med en zoomrulle så att du enkelt kan zooma in eller ut. Powered ZoomText Magnifier, det förstorar alla saker på skärmen.

Det gör att du kan zooma upp till 30x. Med HD-foto- och videoläget tar du bilder av högsta kvalitet. Du kan direkt få tillgång till alla dina bilder från biblioteket. Det finns också en LED-lampa som blir till stor hjälp särskilt när du fotograferar i svagt upplysta miljöer.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. 30x digital digital videokamera

Vad som gör den här appen så praktisk är möjligheten att låta dig zooma upp till 30x. Det finns en zoomrulle som gör att du enkelt kan zooma in / ut. Den har ett HD-foto- och videoläge så att du kan ta eller spela in fantastiska bilder.

Appen har ett enkelt användargränssnitt vilket gör det väldigt enkelt att använda. Alternativet att dela videor på Facebook och Twitter ger dig möjlighet att visa dina fantastiska videor för dina vänner och vinna massor av utmärkelser.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Avslutar!

Med dessa toppzoomkameraappar är det så enkelt att zooma in och ut. Ta en super praktisk app för att spela in fantastiska videor och ta fantastiska bilder efter behag. Oavsett om du är nybörjare eller proffs kommer du att gilla dessa coola appar. Så vilken av dessa zoomappar för kameran har vunnit dig? Låt oss veta ditt favoritval!

Du kanske vill kolla in

  • Videoredigeringsappar för iPhone och iPad
  • Bästa musikredigeringsappar för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found