Blogg

Bästa cykelfästen för iPhone 7 och iPhone 7 Plus år 2021

Cykling har alltid varit mycket nära mitt hjärta. Jag tycker om att cykla med mitt gäng vänner som är lika passionerade för det. Närhelst vi åker på en fantastisk resa spårar vi vår tur och tar också hjälp av GPS för att enkelt navigera. Rent baserat på de bästa egenskaperna som krävs för att lysa upp cykelupplevelsen är det här mina bästa iPhone 7 och iPhone 7 Plus cykelfästen.

# 1. Ströva omkring

Roam-cykelfästet håller din enhet säkert; ger optimal synvinkel. Hållaren är tillverkad av högkvalitativ plast och är extremt hållbar. Med det förbättrade greppet och silikonnätet håller fästet din enhet intakt.

Hållaren skyddar din enhet från grunden och är fullt kapabel att motstå stötar. Du kan enkelt installera din enhet och ta bort den från hållaren. Den är kompatibel med vilken smartphone som helst som är upp till 3,5 tum bred.

USP: Säkra grepp

Kolla in på Amazon

# 2. Lifewell

Den här från Lifewall är universell; det betyder att den kan passa nästan vilken iPhone som helst och nästan alla cyklar där ute på marknaden. Tack vare silikonbanden och även hållaren som sticker runt stången.

Silikonband sätter sig runt din iPhone medan du njuter av din äventyrliga åktur. Banden är skonsamma mot skärmen och kliar inte på den. Dessutom kan du också rotera iPhone som du vill; användbar för navigering med Maps.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

# 3. Vibrelli

Vibrelli cykelfästehållare ger 360-graders rotation för att säkerställa att du har önskad synvinkel på enheten. Den justerbara klämman med silikonband håller enheten ordentligt på plats. Du kommer bekvämt åt alla funktioner på din smartphone.

Fästet stöder alla enheter upp till 4,5 tum breda. Slutligen kommer silikonbanden i tre färger som svart, grått och rött.

USP: Justerbar klämma

Kolla in på Amazon

# 4. Bovon

Det bästa med detta cykelfäste är installationen. Du behöver ingen verktygslåda för att installera detta på din cykel. det är så enkelt som att ha på sig ett armbandsur. Förutom installationen håller silikonbanden på din iPhone säkert.

Du kan också montera detta fäste vertikalt eller horisontellt enligt ditt visningskrav. Fästets övergripande design är robust och hållbar nog för att använda den under mycket lång tid.

USP: Robust och hållbar

Kolla in på Amazon

# 5. Ben

Bone har tillverkat detta cykelfäste helt med mjukt men ändå tåligt silikon. Fördelen är att den kan passa i nästan alla cyklar utan problem. Förutom det skyddar silikon också enheten när du är på ojämna åkattraktioner.

I likhet med ovanstående är det här också lätt att installera, som att ha på sig ett armbandsur. Justera enkelt fästets täthet enligt dina behov. Den enda begränsningen är att du inte kan rotera din iPhone när den är monterad, men du kan montera den vertikalt eller horisontellt.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

# 6. SCOSCHE magicMOUNT

SCOSCHE magicMOUNT har en exceptionellt funktionell design som gör det till ett måste för resenärer. Med jordmagneterna och magicPLATES säkerställer hållarna att din smartphone förblir tätt på plats. Silikonbanden förbättrar säkerhetsfaktorn ytterligare genom att minska risken för glidning.

Du kan justera och rotera din enhet till valfri vinkel för att få en fantastisk betraktningsvinkel. Du kommer bekvämt åt alla funktioner på din enhet. magicMOUNT finns endast i två färger som svartvitt.

USP: Skraplös design

Kolla in på Amazon

# 7. Ogaming

Ogaming monteringshållare har en diagonal klämdesign som håller din enhet med den säkerhet du behöver. Det är ganska lätt och har ett snyggt utseende. Det halkfria gummigreppet ger ytterligare skydd.

Metallbas ger mer soliditet. Du har inga problem med att justera hållaren så att den har fantastiska betraktningsvinklar.

USP: Diagonal klämdesign

Kolla in på Amazon

# 8. Tackform-lösningar

Med ett extremt säkert grepp är Tackform Solutions den du bör välja för att få ut det mesta av din fantastiska åktur. Fästehållaren är helt justerbar så att du kan använda din enhet enligt dina bekvämligheter. Primad med högkvalitativt material är den utrustad för att tåla regelbundet slitage.

Du får problemfri tillgång till alla funktioner och funktioner på din enhet. Tillgången på fyra silikonband med olika färger förstärker stilkvoten.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 9. Ailun

Ailun är bara tillräckligt bra för att hålla din iPhone med det nödvändiga skyddet. Cykelfästet har alla funktioner du kan förvänta dig av en märkbar hållare. En sak som jag verkligen gillar med det är möjligheten att ge enkel installation.

De justerbara armarna tar tag i din smartphone; ger en utmärkt synvinkel. Hållaren är helt avtagbar och kan förlängas efter behov. Den levereras med svarta och röda silikonband.

USP: Avtagbar hållare

Kolla in på Amazon

# 10. CAW.CAR Tillbehör

Detta cykelfäste från CAW.CAR Accessories är välsignat med det gummerade klippet med silikonbälten som snyggt tar tag i din enhet. Banden lindar fyra hörn på din iPhone så att den förblir helt intakt.

Den andra mycket viktiga kvaliteten den har är stötsäker design. Även om din enhet stöter på ett oavsiktligt fall kommer den att förbli säker. Hållaren kan helst finjusteras med önskad vinkel.

USP: Stötsäker

Kolla in på Amazon

Avslutar

Jag antar att du har valt en av dessa cykelfästen för din iPhone. Vilken är det och varför har du plockat upp det? Det skulle vara fantastiskt att veta det!

Dessa cykelfästen har alla egenskaper för att lysa upp din ridtid och låta dig spåra din åktur med optimal lätthet. De håller din enhet intakt; ger 360-graders betraktningsvinkel. Och det är dessa egenskaper som gör dem till ett måste för folket att göra deras resa minnesvärd.

Jag är säker på att du också vill prova på dessa tillbehörslistor:

  • Bästa iPhone 7/7 Plus bilfästen
  • iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
  • Bästa iPhone 7/7 Plus kraftbanker
  • Bästa iPhone 7/7 Plus dockningsstationer
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found