Blogg

Bästa Gimbal-stabilisatorer för iPhone 2021

Med iPhone 7 Plus har Apple anmärkningsvärt förbättrat kamerafunktionerna. Detta har inspirerat många klickglada användare att dike sina professionella DSLR-kameror och vända sig till iPhone-fotografering. Att få orubbliga foton och stabila videor har dock alltid varit en svår uppgift för alla användare. En gimbal erbjuder den bästa lösningen eftersom den ger mer utmärkt stabilisering till din iPhone. Här listar vi de bästa gimbalstabilisatorerna för iPhone för att få bästa resultat varje gång.

1. Zhiyun

Zhiyun ger Smooth 4 gimbal stabilizer för din iPhone XS Max för att göra din smartphone till en professionell filmskapande kamera. En integrerad kontrollpanel är enkel att komma åt; du kan snabbt trycka på alla knappar från ett ställe. Genom att använda Axis Thumb Screw kan du justera tyngdpunkten.

Time Lapse är en av de avancerade skjutteknikerna, och Zhiyun kan effektivt hantera flera alternativ för tidsfördröjning som freestyle, hyper-lapse, motion-lapse, slow-motion, inspelning av liv och visa konsten att tidflödet.

Kompatibilitet: iPhone X, XS, XS Max, XR, 8 Plus, 8, 7, 7 Plus

USP: Time Lapse-expert

Kolla in på Amazon

2. DJI Osmo

Tar du en video eller tar bilder medan du rör dig? Få bästa resultat med DJI Osmos handhållna kardanstabilisator. Oavsett om du glider över en skateboard eller hoppar på en studsmatta, kan denna gimbal minska små vibrationer och intensiv instabilitet. Den är gjord av robust kompositmaterial, vilket minskar vikten till bara 485 gram.

Ett hållbart batteri på cirka 15 timmar låter dig klicka på otaliga foton på din iPhone XS. Innan du börjar fotografera, välj ett objekt / motiv så kommer ActiveTrack-funktionen att följa.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 8, iPhone 7 Plus, 7

USP: 15-timmars batteri

Kolla in på Amazon

3. Hohem

Hohem använder den senaste tekniken för att skapa visuellt innehåll utan skakningar. För detta ändamål använder Hohem optisk stabilisering och automatisk anpassning av rörelsehastighet, spårning av ansikte och objekt och borstlösa motorer med högt vridmoment. Det bästa med denna kardan är en utmärkt prestanda vid låg energiförbrukning.

Ergonomiska handhållna knappar är lättillgängliga för användare; detta ger dig filmkontroll eftersom du kan balansera din iPhone effektivt. Hohems kardanstabilisator kan spåra flera ämnen; dess ansiktsigenkänningsförmåga kan automatiskt spåra ett motiv även när det åker, springer eller cyklar.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Lägre strömförbrukning

Kolla in på Amazon

4. Mbuynow

Mbuynows kardanstabilisator ser ut som en vanlig selfie-stick; detta felaktiga intryck skapas av gimbalens 18 cm förlängningspol. När du använder denna kardborre inser du produktens fulla potential. Mbuynow har konstruerat denna gimbal för att vara flexibel och bekväm. Dess algoritm för självanpassningskontroll gör montering av din telefon snabbt och enkelt.

Under din fotografering kan du snabbt växla från horisontellt till vertikalt (vice versa) läge. Du kan använda din kraftbank för att ladda denna gimbal via inbyggd mikro-USB-port.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: 18 cm förlängningsstolpe

Kolla in på Amazon

5. Steadicam

För långa fotograferingsscheman behöver du en lätt kardan. Steadicam känner till detta behov av iPhone X-användare, och därför har den gjort en vikbar kardanstabilisator, som är lätt. Du kan förvara den här kardan i din resväska och åka på en lång semester och resa.

För att skydda din iPhone kan du använda ett fodral och sedan installera telefonen i klämman. Du kan använda gimbalens manuella läge även efter att batteriet har förbrukats.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XS Max & XR

USP: Lätt och vikbar

Kolla in på Amazon

6. Evo Pro

Njut av en professionell videokameraupplevelse på Evo Pro kardanstabilisator för din iPhone. Evo Pro har framgångsrikt överfört avancerade filmverktyg som finns tillgängliga på professionella kameror. Den här iPhone-gimbalen är kompatibel med de flesta mobilinspelningsapparna i toppklass live i App Store.

För effektiv kreativ kontroll på dina bilder ger Evo Pro dragfokus och zoom på din iPhone. Kontrollera dess integrerade kontrollpanel, som snabbt kan nås för att kontrollera inställningar eller visa ditt fotogalleri. Justera avancerade kamerainställningar som WB, ISO, SEC, EXP i ett ögonblick.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XS Max, XR, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus

USP: Smartlock standby

Kolla in på Amazon

7. SOOCOO

SOOCOO: s gimbalstabilisator är packad med tre lättanvända stabiliseringslägen. Som användare måste du välja ett ämne och lämna allt till ActiveTrack-funktionen, som följer ämnet. För bättre stabilitet har SOOCOO inbyggda sensorer och borstlösa motorer.

SOOCOO har lagt en skjutreglage på kontrollpanelen och en utlösarknapp på baksidan. Detta gör att du kan identifiera och ändra olika kardanlägen. Du kan använda alla parametrar i telefonens kamera, inklusive upplösningsförhållande och exponeringskompensation.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, iPhone 8 Plus, 7 Plus, 8, iPhone 7

USP: Omedelbar kontroll

Kolla in på Amazon

8. Dekoutrustning

Fånga varje vackert ögonblick i ditt liv utan snedvridning. Deco Gear mobiltelefon gimbal, med sin treaxliga stabilisering, förvandlar dig till en pro lensman. Uppskatta dess utmärkta funktioner som enkel tumkontroll, snabbjusterbar för hand och originalnyckel med en knapp bak

För tyst drift har Deco Gear packat borstlösa motorer i denna kardan. Använd dess USB-laddningsanläggning och använd gimbalen i ungefär fyra timmar.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, iPhone 7 Plus

USP: Solid konstruktion

Kolla in på Amazon

9. FeiyuTech

Du firar ditt liv på olika sätt; du reser, du går på äventyr, du leker med barn och husdjur, och du är dig själv. Under denna firande av livet vill du frysa dessa ögonblick för att komma ihåg dem i framtiden. FEiyuTechs iPhone XR-gimbal är din perfekta partner för att skapa glada minnen. Få en bredare ram för din iPhone och du kan rama in de vackra ögonblicken utan oskärpa och skakningar.

Denna gimbal har en funktion som snabbt ändrar skjutriktning från horisontellt till vertikalt. Den anpassar sig i olika fotograferingsscener. När du väl har upprättat en Bluetooth-anslutning mellan din telefon och gimbalen kan du styra telefonens kamera med en avtryckare på gimbalen.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: 5-timmars körtid

Kolla in på Amazon

10.  Xsteady

Uppnå stående och liggande läge på din iPhone XS Max med denna 3-axliga handhållna gimbalstabilisator. Denna trådlösa Bluetooth-gimbal använder branschens enda löstagbara system med flera tillbehör. Den avtagbara konstruktionen gör denna kardan mycket bärbar att bära.

Denna kardan är gjord för att spela in videor i trånga utrymmen som trappor, folkmassor och bilar. Du kan klicka på högkvalitativa bilder medan du går, springer eller åker skridskor.

Kompatibilitet:  iPhone X, XS, XR, 8 Plus, 7, 8, 7 Plus

USP: Släta rörelser

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut…

En gimbalstabilisator är en av de måste-ha iPhone-tillbehören för fotografälskare. Köp någon av kardborren från listan så kan du säkerställa högkvalitativ fotografering och videografi på dina iPhones.

Relaterade inlägg:

  • Bästa iPhone X-kameratillbehör
  • Bästa kameradroner
  • 10 bästa kameraappar för iPhone

Vilken gimbalstabilisator kommer du att köpa till din iPhone? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found