Blogg

Bästa bilköpsappar för iPhone 2021

Idén om stora inköp, som till exempel en ny bil, är lite knepigt för många familjer och individer. Processen att köpa ett nytt fordon är ofta en lång, utdragen affär som kan tömma dem som lever en redan hektisk livsstil. Men som de flesta aspekter av livet i dagens internetålder kan teknik lindra bördan att hitta och köpa en ny bil. Mobilrevolutionen har trots allt gett oss mobilappen, och det finns många alternativ tillgängliga. Enligt funktionalitet är dessa de bästa bilköpsprogrammen för iPhone och iPad.

1. CARFAX

CARFAX är ett måste för dem som letar efter en OK begagnad bil. Du kan söka efter vilken bil som helst från miljontals alternativ och enkelt hitta den som matchar dina krav.

Bilhistorikrapporten ger dig en god inblick i vilken bil som helst och hur mycket den är värd. Du kan spara vilken bil som helst för att komma åt den senare. Jämför sedan dina favoritbilar innan du så småningom väljer den du vill köpa.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Autolist

Autolist är den perfekta appen för att söka och hitta begagnade bilar och lastbilar. Med det största urvalet av begagnade bilar kan du söka i alla typer av bilar som sport och stadsjeepar.

Dessutom kan du se hur länge en bil har varit till salu, dess pris jämfört med andra liknande fordon och om dess pris kommer att sjunka i framtiden. Det meddelar dig när dina favoritlistor tappar priset. Det enkla användargränssnittet och flera filter som körsträcka, färger, överföring gör det till en mycket praktisk app.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Cars.com

Med "Cars.com" kan du enkelt upptäcka både begagnade och nya bilar som kan säljas nära dig. Baserat på dina krav kan du filtrera och sortera resultat för att hitta det bästa tillgängliga alternativet för dig.

Ta reda på återförsäljarinformation, undersök bilmodeller och jämför listor. Med den månatliga betalningsräknaren kan du snabbt kontrollera hur mycket din betalning kommer att debiteras enligt inbytesvärdet, handpenningen osv. Se till att läsa bilrecensionerna från bilägare och experter innan du köper någon bil. Du kan också skriva om din egen erfarenhet hos den lokala bilhandlaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. 5 mil

5miles är en av de högst rankade apparna för att köpa eller sälja bilar för iOS och har underlättat över 1 miljard USD i lokal försäljning. För att sälja din bil är allt du behöver göra att bara ta en bild av din bil och sätta upp den. Du kan också göra ett erbjudande genom att skicka ett chattmeddelande i appen.

Med GPS och postnummer kan du snabbt ta reda på vilken typ av bil du letar efter. Du kan läsa recensioner och även dela listor via Facebook, Twitter, SMS och e-post. Förutom att låta dig köpa / sälja bilar låter appen dig också hitta jobb, en plats att bo på och hyra lokala tjänster.

Dessutom har 5miles stöd från flera språk, inklusive engelska, nederländska, franska, tyska, japanska, koreanska, portugisiska, spanska och vietnamesiska.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Autotrader

Autotrader är en smart bil som köper appen. Du kan söka efter begagnade, nya och certifierade begagnade bilar till salu nära dig. Det låter dig komma åt detaljerad fordonsinformation som prissättning och historik.

Läs relaterade bilrecensioner och kontakta en säljare via e-post eller telefonnummer. Sök efter specifika nyckelord för att hitta de bästa bilarna som passar dina behov. Du kan skapa ditt konto och spara dina favoritbilar och sökningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. CarMax

CarMax är exakt vad du vill hitta den bäst använda bilen. Med den enorma inventeringen av mer än 35 000 begagnade bilar kan du enkelt hitta det lämpligaste alternativet för dig.

Spara dina bilar, sökningar för att få varningar när priset sjunker, nya matchningar för sparade sökningar eller när de sparade bilarna är slutsålda. Jämför upp till tio bilar och beräkna betalningar och överkomliga priser. Gör anteckningar om dina favoritbilar för att komma ihåg viktiga saker.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Edmunds

Att pruta över en begagnad bil är en annan anledning till att många människor till varje pris undviker återförsäljaren. Men Edmunds-appen gör det enkelt att hitta det bästa erbjudandet för ett visst fordon. Appen ger detaljerade prissättningsprognoser baserade på fordonets märke och modell och ger till och med exakta priser på liknande fordon till salu i området. Appen har också en sann marknadsvärdeindikator för dem som handlar efter helt nya bilar.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. TrueCar

Med “TrueCar” har du inga svårigheter att hitta den bästa affären på din favoritbil. Du kan ansluta till mer än 13 000 certifierade återförsäljare över hela USA och få transparent prissättning på mer än en miljon fordon i lager.

Kontrollera hur mycket andra betalade för en viss bil i ditt område och jämför priset med uppskattningen av TrueCar. Du kan direkt ansluta till en representant på återförsäljaren och schemalägga en testkörning. Spara ditt favoritfordon med önskade färg- och tillverkarincitament. Du kommer att kunna spara upp till 3 106 $ rabatt på MSRP när du köper från den TrueCar-certifierade återförsäljaren.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Begagnad bil Sök Pro av iSeeCars

iSeeCars är rätt plats att söka efter och hitta den bil som passar dig bäst. Med den kan du söka 4 miljoner bilar, stadsjeepar och lastbilar till salu.

Det finns så många som 59 sökfilter så att du kan hitta rätt alternativ. Du kan också skapa e-postvarningar för att få ett meddelande om nya listor. Eftersom begagnade bilar sorteras automatiskt utifrån bästa erbjudanden och pris behöver du inte spendera mycket tid på att hitta det mest lönsamma alternativet.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. TrueCar

Här är en app som hjälper dig att köpa och byta in bilar, som ansvarar för processen från början till slut. Det ger dig ett personligt priserbjudande från en certifierad återförsäljare tillsammans med en omfattande besparingsöversikt för den bil du vill ha. Det är praktiskt att veta vad du ska betala innan du går till återförsäljaren.

Appen erbjuder ett omfattande urval av begagnade fordon till salu över hela USA. Prislistorna baseras på liknande begagnade billistor i ditt område så att du enkelt kan se en hel del. Dessutom får du en gratis tillståndsrapportsammanfattning för den bil du vill hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut.

Pris: Gratis

Ladda ner

Avslutar

Utnyttja alla bilköpsappar på bästa sätt för att hitta den lämpligaste bilen enligt dina behov. Innan du går till någon bil, se till att läsa recensionerna eller kolla in detaljerad information. Få varningar om prisfall eller nya listor för att säkerställa att du kan tjäna in den fantastiska affären.

Du kanske också vill hänvisa till dessa inlägg:

  • Bästa iPhone-bilunderhållsappar
  • Bästa reseappar för iPhone och iPad

Har du någon feedback? Låt oss veta det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found