Blogg

Bästa iPhone 6 Plus bilfästen 2021

Om du letar efter de bästa iPhone 6 Plus-bilfästena för att inte bara ge den välbehövliga säkerheten till din telefon utan också den nödvändiga bekvämligheten när du är på språng, här är en lista som du bör kolla in. En uppsjö av bilfästen har prydt marknaden med sina uppgraderade funktioner. Om du vill skaffa en till din telefon, kommer du att ställas inför ett problem med många val! Hur som helst, det är en lycklig situation att behöva välja en från massor av konkurrenskraftiga bilfästen istället för att bara vara nöjd med vad du än får av brist på tillgängliga alternativ. Låt oss dyka in för att ta reda på de bästa tillgängliga bilfästena för din nya iPhone 6 Plus!

# 1. Belkin bilmontering

Belkin bilfäste ser perfekt utformad ut för din iPhone 6 Plus. Vaggan är gjord för att enkelt passa din bils kopphållare och placera din telefon säkert. Det kräver ingen sugkopp eller lim.

360-graders rotation låter dig placera din iPhone som du vill. Liggande läge eller stående läge, du kan placera det i enlighet med din användning. Du kan till och med luta telefonen 90 grader så att den ligger platt och se till att den är utom bilens kontroll.

Basen kan utökas för att passa alla kopphållare. En öppning i fästets bas hjälper till med enkel kabelhantering. Det låter dig ladda din enhet bekvämt när den är monterad.

Om du vill gå med ett beprövat varumärke är det ett bilfäste att gå för.

USP: Utdragbar bas

Kolla in på Amazon

# 2. Trianium

Detta magnetiska bilfäste från Trianium kan vara super praktiskt på många sätt. Först och främst ser det ganska solid ut och låter dig montera din iPhone bekvämt.

På grund av de starka magneterna förblir enheten ordentligt intakt. Och med den halkskyddade gummikudden är det ingen chans att fumla. En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta bilfäste är 360 graders rotation som säkerställer att du får den önskade betraktningsvinkeln.

USP: Starka magneter

Kolla in på Amazon

# 3. TechMatte MagGrip

TechMatte's MagGrip är ganska mycket i linje med den från iClever. Men det är för närvarande tillgängligt till ett mycket lägre pris (nuvarande pris $ 7,99 / Originalpris - $ 29,99). Så om du är villig att ha en magnetisk bilmontering av högsta kvalitet, bör du ge det ett skott direkt.

När vi pratar om funktionerna är MagGrip välbyggt och håller iPhone 6 Plus stadigt. Basen har en sugkopp för att fixas snabbt och stadigt. Dessutom är den universell och levereras med en pålitlig ett års utbytesgaranti.

USP: Imponerande kompakt design

Kolla in på Amazon

# 4. iOttie bilmontering

Bilfästet har ett enkelt monteringssystem med en knapptryckning. Det kräver bara ett tryck från fingret för att låsa och släppa din enhet. Den superklibbiga gelkudden gör att den kan fästa säkert på de flesta ytor.

Den nya teleskoparmen tillför två tum för att du ska få närmare visning av enheten. Tvåstegs monteringsspaken ger ytterligare monteringsstöd för ett antal ytor.

Fallet verkar vara ett bra verktyg med några mycket bra funktioner. När det gäller det pris du betalar är det rimligt.

USP: Enkel installation

Kolla in på Amazon

# 5. Mpow

Mpow är en av de mest sålda bilfästena för iPhone. De fyra och en halv stjärnorna av mer än 5600 kundrecensioner gör den här telefonen mycket märkbar.

Den är gjord av högkvalitativt aluminium och har upp till 8 tum som säkert håller iPhone. Med den klibbiga gelinsugkoppen fäster den lätt på de flesta ytor.

Det finns en frigöringsknapp som låter dig snabbt avinstallera iPhone. Tack vare 360 ​​graders rotation kan du placera din smartphone i både liggande och stående läge. Slutligen kommer Mpow i tre färgvarianter som svart, grå och röd.

USP: 360-graders rotation

Kolla in på Amazon

# 6. VISNING

När du pratar om ett högkvalitativt bilfäste för iPhone kan du inte hålla det här erbjudandet från EXSHOW. Den är välbyggd och levereras med en lång arm som gör att den håller din iPhone stadigt.

Sugkoppen med två lager TPU-material gör att den kan hålla fast vid vindrutan. Dessutom lämnar sugkoppen inga rester.

Eftersom den är helt justerbar har du önskad flexibilitet för att placera din enhet i önskad riktning. Dessutom finns EXSHOW i tre färger som svart, blått och grått.

USP: Den långa armen

Kolla in på Amazon

# 7. SOAIY

Om du tänker köpa ett multifunktionellt bilfäste kan SOAIY vara ett av de bättre alternativen. Med 3-i-1-funktionen fungerar SOAIY inte bara som ett bilfäste utan också som en cigarettändare och laddare.

Den levereras med två USB-portar så att du kan slå på två enheter samtidigt. Möjligheten att leverera 3.1A-utdata och skydda iPhone mot kortslutning gör den till en effektiv laddare.

LED-skärmen visar bilens batterispänning, så att du enkelt kan övervaka statusen för fordonets batteri. Och ja, du kan också rotera enheten för att placera den i önskad riktning för en förbättrad tittarupplevelse.

USP: 3-i-1-funktionalitet

Kolla in på Amazon

# 8. VANMASS

VANMASS-bilfäste verkar vara solid. Den välbyggda designen kompletteras idealiskt med aluminiumlegeringshuvud och den teleskopiska armen.

På grund av de 6 robusta magneterna håller hållaren din smartphone ordentligt på plats. Inkluderingen av sugkoppen gör att den kan fastna på nästan vilken yta som helst.

Tack vare glidskyddet har den lite mer stabilitet. Som ett resultat kan du fortsätta använda din enhet bekvämt även under en ojämn åktur.

USP: 6 jordkärnmagneter

Kolla in på Amazon

# 9. OHLPRO

Med en ergonomisk design kan detta erbjudande från “OHLPRO” ta hand om dina behov riktigt bra. Bilfästet ser robust ut och har en utdragbar arm som gör montering av enheten problemfri.

Eftersom den kan roteras fritt har du flexibiliteten att placera enheten i den perfekta orienteringen. Det kommer mycket användbart särskilt om du vill ha en bekvämare betraktningsvinkel under handsfree-navigering.

USP: Robust byggd med en ergonomisk design

Kolla in på Amazon

# 10. Ainope

Det som gör "Ainope" till en bra affär är den hållbara uppbyggda och säkrare låsmekanismen. De tre armarna hjälper den att hålla iPhone lite säkrare. Dessutom kan du förlänga armarna från 8 cm till 13 cm och låter dig sätta iPhone i önskad vinkel.

Den bättre sugdesignen hjälper det att hålla sig till instrumentbrädan utan krångel. Och när den tas bort, lämnar den inga rester.

USP: Teleskoparmar

Kolla in på Amazon

Det är allt folk!

Vad är din favorit?

Jag antar att några av dessa bilfästen har sett lovande ut för dig. Vill du berätta något om dem och de egenskaper du har sett märkbara i dem?

Du vill också hänvisa dessa inlägg:

  • Bästa iPhone 6 Plus plånboksfodral
  • Läderfodral till iPhone 6 Plus
  • Bästa iPhone 6 Plus armband
  • Bästa iPhone 6 Plus smala fodral

Vill du läsa mer sådana iPhone-tillbehör?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found