Blogg

Bästa iPhone Xs Max bakgrundsbilder

Den jätte 6,5-tums OLED-skärmen på iPhone Xs Max förtjänar varje beröm. Men även denna extremt stora skärm kan se blek ut utan matchande tapeter. Varför inte välja några av de bästa iPhone Xs Max-bakgrundsbilderna så att skärmen inte bara ser iögonfallande utan också matchar din stil.

Ärligt talat; Jag hade varit på jakt efter de professionellt designade bakgrundsbilderna som kunde få visningen av min phablet att vinna ögonen under ganska lång tid. Och lyckligtvis har jag upptäckt några tillförlitliga källor som fortsätter att dela ut godsakerna ofta. Så, min iPhone snubblar alltid på vackra foton för att hålla lås eller hemskärm charmig. Låt oss hoppa vidare till listan.

Bästa bakgrundsbilder för iPhone XS Max

AR7 grafisk formgivare

Ladda ner

Den välkända grafiska formgivaren AR7 (även kallad Ko-fi) fortsätter att introducera förmodligen de mest tilltalande bakgrundsbilderna för iPhone då och då. Tack vare den stora ständigt växande samlingen har den nyligen blivit min favoritkälla. Så jag skulle rekommendera dig att hålla koll på AR7s senaste erbjudanden.

Ställ in som vägg

Ladda ner

Anmärkningsvärt är det rätta ordet för dessa iPhone Xs Max-tapeter från "Set As Wall". De är eftertänksamt utformade och verkar stjäla hjärtat direkt från början. Från naturen, stadslivet till floden till skogen, det har gott om prisvärda kläder för OLED-skärmen.

Vackra pixlar

Ladda ner

Erbjudandena från vackra pixlar är prisvärda. Du måste titta på dem för att tro hur snygga de kan se ut på din smartphone!

Designbultar

Ladda ner

När jag utforskade webben fick jag chansen att titta på de fantastiska bakgrundsbilderna från Designbolts. Vid första anblicken verkade de vara perfekta för min smartphone. Förhoppningsvis kanske du gillar dess erbjudanden också.

Fler bakgrundsbilder?

Om du vill ha en oändlig samling av attraktiva teman och bakgrunder till ditt förfogande, se till att kolla in vår sammanfattning av de bästa iPhone Xs Max live tapetapparna. Medan många appar betalas eller kräver köp i appen för full åtkomst, finns det en hel del appar gratis.

Dessutom finns det några appar som låter dig konvertera foton, videor och till och med GIF till Live Photos. Om du vill gå med lite mer personalisering kan de tillgodose din önskan riktigt bra.

För att inte tala om jul tapetappar som kan gå långt för att belysa din festtid.

Det är allt som finns!

Vad är din favorit?

Det är dags att dela dina tankar om ovanstående bakgrundsbilder och hur trevliga de verkar för din specifika smak. Dessutom, om du känner till någon fin källa som fortsätter att introducera toppklassiga teman, kan du gärna spilla några bönor om dem.

Missa inte dessa inlägg också:

  • Bästa tangentbordsprogram för iPhone och iPad
  • Hur man konverterar foton och videor till GIF-filer med genvägar
  • Bästa videoredigeringsappar för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found