Blogg

Hur man använder zoomfunktion på iPhone 7 Plus-kamera

Domen är ute ... iPhone 7 Plus har fått den bästa kameran som kan göra att en professionell fotograf känner sig stolt. Nu behöver du inte längre ha en DSLR överallt för att ta fantastiska bilder. Phablet är fullt utrustat för att ta bilder med fantastiskt skärpedjup samt bokeh / oskärpa-effekt. Faktum är att den extremt stora phablet är den mest kärleksfulla mini-DSLR på marknaden.

iPhone 7 Plus har 10x digital zoom så att du kan fånga avlägsna motiv med mer tydlighet. Dessutom kan du enkelt justera det. Det är något du skulle vilja ha när du tittar på en fotbollsmatch, njuter av tennis eller utnyttjar en cricketmatch. Personligen ska jag använda den digitala zoomen mycket när jag reser.

Hur man använder zoomfunktion på iPhone 7 Plus-kamera

Steg 1. Starta Camera- appen på din iPhone.

Steg 2. Därefter måste du hålla ned 1x-knappen

på botten.

Steg 3. Nu måste du svepa åt vänster för att öka zoomningen. För att minska det, svep helt enkelt åt höger.

Alternativt kan du trycka på 1x.

Hur man växlar mellan 1x och 2x zoom på iPhone 7 Plus

Det är väldigt enkelt att växla mellan 1x och 2x zoom på phablet.

Steg 1. Öppna först appen Kamera.

Steg 2. Tryck på 1x-knappen för att växla till 2x. För att återgå till 1x, tryck bara på knappen igen. Det är så enkelt, eller hur?

När iOS 10.1 just anlänt är porträttläge också tillgängligt på iPhone 7 Plus. Det är riktigt trevligt att ta bilder med bokeh-effekten. Tyvärr är Portrait Mode exklusivt för 7 Plus. Därför kan även iPhone 7-användare inte använda den.

Om du är charmad av porträttläget och vill använda den på din iPhone 7 såväl som äldre iPhones som iPhone 5s, iPhone 6/6 Plus, iPhone 6s / 6s Plus och iPhone 5SE, finns det ett sätt att använda den på din smartphone.

Följ den här kompletta guiden för att få ut det mesta av bokeh-effekten på din iPhone som inte stöds.

Gilla den här artikeln? Låt oss veta din feedback i kommentarerna nedan.