Blogg

Bästa USB-C-nav för iPad Pro 2018

Med iPad Pro 2018 blev multitasking enklare med bara några gester. Och med USB-C-port kan du ansluta ett brett utbud av externa tillbehör som ökar dina multitasking-funktioner. Men om du planerar att ansluta fler tillbehör som kamera, SD-kort, penna enhet, HDMI-kabel och mer, måste du få de bästa USB-C-hubbarna för iPad Pro 2018. För att säkerställa att du får de bästa resultaten när du använder dessa multiport adaptrar, vi har samlat en lista över de bästa USB C-hubbarna för iPad Pro 11-tums och iPad Pro 12,9-tums (3: e generationen) tillsammans med recensioner också. Kolla in detaljerna som förklaras nedan för varje USB-C-multiportadapter för din iPad Pro 2018. Nu går du!

 • Satechi
 • Byttron
 • RAYROW
 • JoyGeek
 • BENCSE
 • Hommie
 • sendcool
 • ProCIV
 • CharJenPro
 • Purgo

1. Satechi

Satechi-produkter är alltid bäst i klassen. Denna iPad Pro-hub är speciellt designad av Satechi för att säkerställa att du kan ansluta olika saker som 4K HDMI-kabel, hörlursuttag, strömuttag och en extra USB 3.0-port. Så du kan enkelt visa bilder eller videor med hjälp av en USB 3.0-port genom att ansluta en pennaenhet och projicera den via HDMI-kabel.

Enkelt, eller hur? Det här är det bästa sättet att använda den här USB C-hubben på min iPad Pro. Det är också kompatibelt med många flaggskeppsenheter som Galaxy S9, Pixel 3 HTC U12 +, LG V30 och Microsoft Surface Go. Adaptern finns i rymdgrå och silverfärger som perfekt matchar din iPad Pro 2018.

USP:  Robust aluminium

Kolla in på Amazon

2. Byttron

En svindlande produkt med 6 i 1 nav. Du kan inte fråga mer när du letar efter ett multiport-nav för din iPad Pro 2018. Anslut valfritt USB 3.0-tillbehör, SD-kortläsare, micro SD-kort, 3,5 mm hörlursuttag, USB-C-ström och 4K HDMI till din iPad Pro med Byttron USB C-hub.

Det är nu enkelt att arbeta på din iPad genom att ansluta ett tangentbord med USB 3.0-port i den här navet. Detta kommer säkert att öka din produktivitet. Under tiden kan du titta på 4K-innehåll på din skärm eller projektor med 4K HDMI-kabel med iPad Pro. Och det finns mycket mer som kan göras med denna adapter. Jag skulle gå till det här navet varje dag!

USP: 6 i 1 Hub

Kolla in på Amazon

3. RAYROW

Med sitt häpnadsväckande utseende och soliditet står RAYROWs USB-C-hubb annorlunda i kön. Precis som Byttron är denna multiport-adapter en 6-i-1 USB C-hubb gjord för iPad Pro 2018-variant. Hubben levereras med en 4K HDMI-port, SD-kortläsare, TF-kortläsare, USB 3.0-kortplats, 3,5 mm ljudport och USB C-strömförsörjningsport.

Sammantaget är det ett perfekt val om du letar efter en USB C-multiportadapter för din iPad Pro 2018. Den fungerar med 11-tums och 12,9-tums iPad Pro-modeller 2018. Förutom det fungerar den här USB C-navet också med MacBook Pro. Produkten finns i silverfärg.

USP: 6 i 1 multiportadapter

Kolla in på Amazon

4. JoyGeek

JoyGeeks USB C-hubb passar in direkt i din iPad Pro eftersom den har en magnetremsa i slutet av iPad-kontakten. Så glöm bort lösningsperioden när du använder den här adaptern med iPad Pro 2018. Den levereras med 4 portar, USB-C strömförsörjningsport, USB 3.0-port, 4K HDMI-port och 3,5 mm hörlursuttag.

Med USB 3.0-porten kan du ansluta olika enheter som en skrivare, hårddisk, mus, etc. och dataöverföringshastigheten ökar upp till 5 Gbps. Det är också kompatibelt med andra stora smartphones. Så om du äger flera enheter kan du inte missa JoyGeeks USB-C-hubb.

USP: Magnetisk typ C-adapter

Kolla in på Amazon

5. BENCSE

BENCSE är en liten men ändå kraftfull USB C-multiportadapter för iPad Pro 2018-variant. Det fungerar också med MacBook Pro och MacBook Air 2018. Med 4K HDMI-port, 3,5 mm ljudkontakt, laddningsport för strömförsörjning och USB 3.0 typ A-port är det ett komplett paket med nödvändiga portar.

Den kompakta designen av BENCSE USB C multiport är det jag älskade mest. Den är lätt att bära och behöver inte mycket utrymme när du använder den på din iPad Pro. Adaptern finns i silverfärg.

USP: Kompakt design

Kolla in på Amazon

6. Hommie

Om du letar efter en prisvärd men ändå full av alla portar är Hommie din väg att gå! Navet består av alla viktiga portar som 4K HDMI, USB 3.0, 3,5 mm hörlursuttag och strömförsörjningsplats. För att kunna använda HDMI-porten behöver du en direkt HDMI till HDMI-anslutning och den stöder 1080p @ 60Hz och 4K @ 30Hz.

Du kan antingen ansluta din laddare eller använda en lämplig kraftbank för att ladda din iPad Pro med hjälp av strömförsörjningsporten. Powerbank är ett av de bästa tillbehören att köpa till iPad Pro 2018. Hommie USB C-adapter är kompatibel med olika andra smartphones och bärbara datorer också. Den finns i rymdgrå färg

USP: Prisvärd men ändå kraftfull

Kolla in på Amazon

7. sendcool

Var det en monstermonitor, projektor eller en skrivare, du kan ansluta allt till din iPad Pro 2018 med sendcools USB-C-hubb. Du kan också överföra data från penna eller någon annan extern hårddisk direkt till din iPad Pro med dess USB 3.0-porthastighet på upp till 5 Gbps också.

Ladda snabbt din iPad Pro 2018 med strömförsörjningsporten och lyssna på din favoritmusik samtidigt med 3,5 mm hörlursuttaget. sendcools USB C-multiportadapter har alla baser täckta och det kommer också till ett överkomligt pris. Den finns i rymdgrå färg och dess vikt är bara 4,2 gram vilket gör det enkelt att bära på språng!

USP: Lättvikt

Kolla in på Amazon

8. ProCIV

Denna USB C-hubb levereras med en extra port som ingen av ovanstående har i sig. Ethernet-porten är det! Ja, du läste rätt! Du kan också ansluta din Ethernet-kabel med denna USB-C-multiportadapter till din iPad Pro 2018. Dessutom kommer den med ett volymkontrollalternativ om du använder 3,5 mm hörlursuttag med din iPad Pro.

Utöver detta finns de grundläggande portarna som 4K HDMI, USB 3.0, laddningsport tillgängliga i denna USB-C-hubb. Det är ett underbart paket med portar som är kompatibelt med MacBook Air 2018 och Samsung S10 / S9, förutom iPad Pro 2018.

Navet levereras med en 12-månaders ersättningsgaranti och en vänlig kundservice också. Det är ett perfekt val för mellanklass USB-C multiportadapter för din enhet. Jag skulle definitivt rekommendera den här på en viss dag!

USP: Ethernet-port och volymkontrollreglage

Kolla in på Amazon

9. CharJenPro

CharJenPro är en av de bästa USB-C-hubbarna för iPad Pro 2018 tillgängliga på Amazon. 7 i 1 nav gör det unikt från alla produkter som anges ovan. Det ger oss uppenbarligen en extra port att använda när det är som bäst! En 4K HDMI-port, SD-kortplats, MicroSD-kortplats, 3 USB 3.0-portar och USB-C-strömförsörjningsport är allt du får när du köper CharJenPros USB-C-hub.

Den är också kompatibel med MacBook Pro förutom iPad Pro 2018-modellen. Produkten levereras med ett års garanti och finns i färgerna svart, grå, silver och rosaguld.

USP: 7 i 1 Hub

Kolla in på Amazon

10. Purgo

Ju fler portar desto mer är priset men tro mig, Purgo är värt vartenda öre eftersom det ger dig att använda sex portar totalt med högkvalitativ kvalitet och snabb dataöverföring. Bara plug-in och använd det, det kräver ingen installation av drivrutiner. Och det är anledningen till att människor älskar att använda Purgos USB-C-hubb för respektive iPad Pro.

Den levereras med 2 USB 3.0-portar, 4K HDMI-port, USB-C-laddningsport, SD-kortläsare och Micro-kortläsare. Den är speciellt utformad för MacBook Pro men den är lika kompatibel med iPad Pro 11-tums och iPad Pro 12,9-tums (tredje generationen), oroa dig inte för det. Denna USB-C-hubb finns i rymdgrå och silverfärger.

USP: Tillverkad av aluminium

Kolla in på Amazon

Slutlig dom!

Om du ber mig välja en av dessa USB-C-multiport-nav, skulle jag definitivt gå med CharJenPro eftersom det är en 7 i 1-hubb. Och med hänsyn till prisvärdhet skulle jag följa med Hommie eftersom det har alla baser täckta till ett överkomligt pris. Vad tycker du om samma sak? Vilken skulle du köpa? Låt oss veta i kommentarsektionen med en anledning!

Håll koll på dessa relaterade erbjudanden

 • Bästa 12,9-tums iPad Pro 2018 läderfodral
 • iPad Pro 2018 12.9 ″ Fodral
 • Bästa 9,7-tums iPad 2018 Folio-fodral
 • Bästa 11-tums iPad Pro-tangentbordsväskor

Så det här var några av de finaste USB-C-hubbarna för iPad Pro 2020.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found