Blogg

Bästa AirPods-remmar 2021

Apple AirPods har flaggats av för att underhålla musikälskare. De trådlösa hörlurarna är berikade med spektakulär design och begåvade med otroligt ljud, bortsett från alla aspekter. Har du köpt hörlurarna? Jag vet att du precis har fått dem att presentera dig en cool julklapp. För att säkerställa att dina hörlurar har mer säkerhet vill du kolla in dessa fantastiska AirPods-remmar. Det som gör dem unika är den snygga designen och förmågan att erbjuda den komfort och stabilitet som behövs. Låt oss gå över för att se hur bra de är!

1. elago

“Elago” är en säker passform och håller spotlessly AirPods. Därför förblir hörlurarna på plats. Silikonmaterial av högsta kvalitet gör det ganska slätt.

Med den mjuka beläggningen kommer du att känna dig bekväm att bära remmen. En annan anmärkningsvärd egenskap hos elago är att den inte trasslar. Utöver trasselfri design kan du välja det här bandet i fyra färger som svart, vit, jean indigo och nattglödblått.

USP: Mjuk beläggning

Kolla in på Amazon

2. DHOUEA

Ergonomisk design är nyckelfunktionen i AirPods-remmar tillverkade av DHOUEA. Krokhållarna håller hårt på dina AirPods, som blir oskakliga när du tränar.

DHOUEA har tillverkat krokhållarna av ABS och silikonmaterial och därför är öronkrokarna lätta. Den trådlösa designen är en av de viktigaste funktionerna, eftersom du känner dig fri när du bär AirPods.

USP: Trådlös design

Kolla in på Amazon

3. Välj ess

En silikonsnöre är det mest skyddande sättet att hålla dina AirPods ihop hela dagen. Ace Select ger magnetisk design, vilket säkerställer att bälgena aldrig tappar och förlorar. Denna 26-tums rem håller dina AirPods tätt runt halsen.

Den enkla designen gör att du kan använda den varje gång - från promenad till arbete, gym, jogging och under andra aktiviteter. Denna kompakta och lätta rem är gjord av mjukt och slitstarkt silikon.

USP: Magnetisk design

Kolla in på Amazon

4. LIKDAG

LIKDAY har skapat en lysande rem för dina iPhone AirPods för skydd och bärbarhet. Produkten har ett antal utmärkta funktioner som enkel installation, flexibilitet, bekväm touchkänsla och mer.

Du kan förvara ditt AirPods-fodral och detta band i en EVA-hårdlåda som erbjuds av LIKDAY. Lådan är så kompakt att du kan hålla den i ena handen. Inuti fodralet hittar du nylonmos för att hålla dina tillbehör och kablar organiserade.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

5. iAbler

iAbler-remmen har en snygg design. Den är gjord för att vara ett perfekt tillbehör för att låta dig ta ut dina AirPods för långvarig utomhusaktivitet.

Dina förstklassiga hörlurar får nödvändig vård och stannar på sin plats. AirPods-remmen är otroligt lätt. Det ger den sinnesfrid som krävs när du lyssnar på musik.

USP: Magnetisk funktion

Kolla in på Amazon

6. Spigen

Spigen AirPods-rem förtjänar att vara med på den här speciella listan tack vare sin överlägsna design och kvalitet. Om du letar efter en värdig rem att para ihop med dina hörlurar bör du ge den en chans.

Den kompakta och lätta designen gör den mycket användarvänlig. Det fäster hörlurarna på varje fäste för att ge stabilitet. Du kan linda den utan att vara orolig för knop.

USP: Extremt hållbar

Kolla in på Amazon

7. UMTELE

UMTELE erbjuder öronkrok, som är exklusivt utformad för dina AirPods. Denna produkt levereras med ett par öronkrokar för att hålla dina AirPods tätt. Du kommer aldrig att förlora dina skida när du går eller springer.

UMTELE har använt ABS och silikonmaterial för att tillverka denna lätta öronkrok, som inte känns skrymmande. Den mest anmärkningsvärda funktionen hos denna krok är den trådlösa designen som gör att du bara kan bära en pod.

USP: Trådlös design

Kolla in på Amazon

8. Cheeday

Cheeday har gjort ett starkt, anti-lost AirPods-band, vilket ger dina hörlurar skydd hela tiden. Oavsett hur ansträngande träning du gör, kommer remmen att hålla dina AirPods trasselfria med enkel förvaring.

Dess lätta design gör att du kan ta ditt Bluetooth-headset var som helst. Detta band är slitstarkt och perfekt för att hålla dina AirPods nära när du är upptagen i dina utomhusaktiviteter och äventyr.

USP: Anti-lost band

Kolla in på Amazon

9. Silicone Maid LLC

Silicone Maid LLC har tillverkat anti-lost AirPods-rem, som har en unik design av nackremmen. Du kan bära dina AirPods bekvämt runt halsen när du inte vill använda den. Inget mer söker efter dina AirPods i fickorna.

Företaget har använt det miljövänliga materialet för att tillverka detta hudvänliga band för AirPods. Remmen är 100% svettbeständig, speciellt när du tränar.

USP: Miljövänligt material

Kolla in på Amazon

10. Gorsun

Gorsun kan vara ett speciellt val för människor som inte vill slå sig ner med en rem och vill anpassa hörlurarnas utseende. Den finns i sju förpackningar, och var och en har en annan färg som röd, rosa, gul, svart osv. Därför kan du utforma dina AirPods så att de matchar dina kläder.

Tillverkade av mjukt silikon och remmarna har ett sofistikerat utseende. Dessutom är de väldigt lätta.

USP: Finns i sju förpackningar

Kolla in på Amazon

Det är allt! Vilken av dessa remmar har sticker ut för dig?

Du kanske vill kolla in dessa användbara inlägg inklusive

  • Hur man parkopplar AirPods med iPhone
  • Koppla ihop AirPods med iPhone, iPad, Apple Watch, Mac
  • Hur man konfigurerar och anpassar AirPods
  • Tips för att para ihop hörlurarna

Om installationsanimeringen inte visas på skärmen och de bästa AirPods-alternativen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found