Blogg

Bästa fall för iPhone SE och iPhone 5s 2021

Apple producerar alltid mördare. Även om denna praxis har skadat sin verksamhet (människor har nu förlängt uppgraderingstiden för iPhone) fortsätter Apple att tillverka mjukvara och hårdvara av hög kvalitet. En av dess första framgångar kom med iPhone 5s; det är svårt att tro att många lojala konsumenter fortfarande använder iPhone 5s. För sådana användare fortsätter tillbehörstillverkare att lansera skyddshöljen och andra viktiga tillbehör. Om du äger en iPhone 5s, 5 eller iPhone SE kan du använda ett av fallen nedan.

1. SHIELDON

SHIELDONs iPhone-fodral är kända för sin signatur enkelhet. Utan att lägga till några glitter i sina produkter, tillverkar SHIELDON fantastiska tillbehör till din iPhone. Detta plånboksfodral i läder är en viktig del av SHIELDONs hantverk, vilket framgår av stygn och SHIELDON-logotyp präglade på framsidan.

Magnetförslutning tappar inte sin styrka på länge och skyddar din iPhone månader efter månader. Den mjuka TPU: n är avtagbar; det gör installationen av din telefon enkel. Även om du kanske känner obehag när du måste ta bilder och spela in videor med din iPhone.

USP: Mjuk TPU

Kolla in på Amazon

2. Spigen

Spigen har uppnått enastående inom tillverkning av förstklassiga stötfångarfodral för iPhone. Detta tunna pansarfodral för iPhone 5 och 5s är en kombination av TPU och polykarbonat. Spigen har använt avancerad stötdämpningsteknik för att tillverka TPU-fodral med luftdämpning och webbmönster.

Det finns stora utskärningar på fodralet för snabb åtkomst till telefonens funktioner och portar. En 0,8 mm upphöjd läpp skyddar telefonens skärm.

USP: TPU-fodral för webbmönster

Kolla in på Amazon

3. OtterBox

OtterBox-fall är synonyma med styrka. Även när fallet pryder en viss stil, misslyckas OtterBox aldrig med att lägga robusthet i sitt fall. Detta fodral är hämtat från OtterBox berömda Symmetry-serie, som inkluderar eleganta och fickvänliga fodral som tål droppar och bucklor. OtterBox har använt dubbelmaterialkonstruktion som kan absorbera stötar.

En av de uppenbara funktionerna i Symmetry-serien OtterBox-fodral är en enkel installation som gör att du kan använda din enhet direkt efter att du packat upp fodralet. För din sinnesfrid har OtterBox utfört mer än 24 tester på detta fall i över 238 timmar.

USP: Fickvänlig design

Kolla in på Amazon

4. CellEver

När du gör ett fodral för en iPhone är det ganska svårt att hitta en perfekt balans mellan stil och skydd. För ingenjörer är det en utmaning att ägna lika stor uppmärksamhet åt båda funktionerna. CellEver har dock gjort det utan ansträngning. Detta iPhone 5s / SE-skal är det bästa exemplet på en framgångsrik blandning av stil och styrka.

Polykarbonat och TPU bildar två lager skydd för din iPhone. Läppen i det här fallet lyfts för att skydda pekskärmen. CellEver erbjuder ett enda fodral i sju livfulla färger: svart, rosa, lila, röd, marinblå, skiffer och mynta.

USP: Smal men tuff

Kolla in på Amazon

5. FOGEEK

iPhone-fodral med flera lager är svåra att installera. Användare måste följa en guide för att installera varje lager ordentligt. Men med tanke på deras robusthet är det värt att ta den smärtan vid installationen. FOGEEK: s tunga väska ser skrymmande ut i profilen; äventyrsälskare vill dock använda sådana fall för att skydda sina premiumenheter.

FOGEEK har använt miljövänligt hållbart material; dess PC och TPU bildar ett solid innerhölje och mjukt ytterhölje. Detta fall kan drabbas av flera skador som oavsiktliga droppar och chocker. Dessutom skyddar den din enhet mot damm.

USP: Miljövänligt material

Kolla in på Amazon

6. Trianium

Gud är i detaljerna! Trianium tror på detta ordspråk och har därför skapat en noggrann design av ett iPhone-fodral. Trianium ägnar stor uppmärksamhet åt din iPhones pekskärm. Det lägger till en något upphöjd kant runt skärmen för att skydda telefonens skärm från repor och skräp.

Trianiums tvåtonade färgdesign lyfter stilelementet i detta fodral, som finns i guld-, grå- och silverfärger. När du tappar telefonen är det mer troligt att rygg och hörn skadas. Av denna anledning lägger Trianium till bakplåtar av metall för att skydda din enhet.

USP: Bakplåtar av metall

Kolla in på Amazon

7. JETech

Innan kunderna köper ett transparent fodral till sina iPhones är kunderna försiktiga med att gulna fodralet. JETech vet detta och har därför använt högkvalitativa PC- och TPU-material. Detta extremt transparenta fodral tål UV och förhindrar att fodralet blir gult.

Titta på de förtjockade hörnen som effektivt absorberar stötar och skyddar din iPhone från repor. Höjda ramar skyddar telefonens skärm och kamera. Du kan snabbt komma åt alla funktioner och kontroller på din iPhone.

USP: UV-beständigt fodral

Kolla in på Amazon

8. LUOLNH

Blommor, doft och festoon! Detta är LUOLNHs fodral för din iPhone. Detta tunna fodral har ett blommönster på ett flexibelt TPU-omslag. Detta ultraklara stötfångarfodral skyddar inte bara din enhet utan visar också din iPhones ursprungliga färg och skönhet.

LUOLNHs TPU-ram är robust nog för att skydda din telefon mot stötar, repor, stötar och dingar. Njut av snabb åtkomst till högtalare, kamera och andra portar eftersom detta fodral är exakt klippt ut.

USP: Imponerande blommönster

Kolla in på Amazon

9. ESR

ESR har skapat ett fall som utmärker sig i bling-effekt, skönhetselement och kroppsfysik. Medan TPU- och PC-lager är en del av kroppsfysiken, lägger ESRs färgminklager skönhet och bling till fodralet. När du är upptagen med att visa upp din stil med gnistrar skyddar skalet din dyrbara iPhone.

Glamorös stil i detta fodral är förhöjd med sin smala och lätta profil, vilket inte ger någon volym till din iPhone. För kamera- och skärmskydd erbjuder ESR upphöjda kameror och skärmläppar.

USP: Glamorös stil

Kolla in på Amazon

10. FYY

FYYs iPhone-fodral är fyllda med ett inslag av överraskning. Detta fodral är gjord för din iPhone i liten storlek. Materialet, stilen och designen i FYY-fodralet lyfter fram feminin nåd. Det behöver inte sägas att FYY-fall är uteslutande för kvinnor och flickor. Detta rosa guldfoliofodral är utrustat med dedikerade kortplatser för att lagra dina kredit- / betalkort.

Under kortplatserna ger FYY en ficka för att sätta valutasedlar. Detta fodral kan smart ersätta din snygga koppling, som kanske inte bär din iPhone. Justera den övre vikningen på detta fodral så kan du konvertera detta plånboksfodral till ett kickstand. Titta sedan på dina favoritvideor, filmer och foton.

USP: Kraftfull design

Kolla in på Amazon

Det är allt!

Loggar ut…

Hoppas att du har tillräckligt många skäl här för att skydda och stilisera din iPhone 5s eller iPhone SE. Den här listan är ett urval av iPhone-fodral för att välja det bästa för din enhet.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone 5, 5s och iPhone SE Clear Case
  • Bästa iPhone 5, 5s och iPhone SE läderfodral
  • Topp iPhone 5, 5s och iPhone SE batterifodral
  • Bästa iPhone 5, 5s och iPhone SE-designerfodral

Vilket iPhone-fodral vill du köpa till din enhet? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found