Blogg

Bästa Apple TV-appar 2021

Mitt i de hundratals appar som finns tillgängliga i App Store, vilken bör du spendera din tid på? Här är de 10 bästa apparna för Apple TV som jag svär vid min underhållning. Jag delar min hemlighet med dig och i sin tur måste du dela din.

1. Apple TV-app - ett självklart val

Inbyggd din Apple TV är appen en utmärkt källa till underhållning, särskilt efter lanseringen av Apple TV +. På bara 4,99 USD per månad får du tillgång till fantastiskt innehåll.

Om du fortfarande testar vatten har flaggskeppsappen tillräckligt med funktioner för att hålla dig upptagen. Tack vare det behöver du inte navigera mellan streamingappar. I raden Up Next listas innehåll från alla tjänster som prenumereras.

Dessutom synkroniseras ditt nuvarande val mellan alla Apple-enheter! Så den film du tittade på när du pendlade kunde hämtas på din TV där du lämnade. Med kurerade rekommendationer och snabb tillgång till biblioteket har du alltid något att spela.

2. YouTube - En av de bästa underhållningsapparna, period

Ärligt talat är vilken enhet som helst ofullständig utan en YouTube-app. Upptäck nytt innehåll, lära dig något nytt, strömma musik och videor, titta på liveströmmar, ansluta och dela dina åsikter, YouTube tillåter allt detta och mer.

En av de bästa plattformarna för innehållsskapare, YouTube är en app som förenklar videostreaming, så att företag och privatpersoner kan dela sitt innehåll med alla över hela världen.

Du kan också välja ett YouTube Premium-medlemskap för en annonsfri och sömlös upplevelse, inklusive tillgång till alla YouTube Originals.

Pris: Gratis, (YouTube Red - $ 6,99)

Ladda ner

3. Netflix - utan tvekan den bästa Apple TV-appen för streaming

Oavsett om du är en vanlig binge-watcher eller en tillfällig, behöver den här appen ingen introduktion. Det som gör att Netflix sticker ut mitt i konkurrenterna är dess innehållsbibliotek.

Plattformen har ett omfattande utbud av filmer och TV-program som kommer från en mängd olika genrer. Dessutom kommer du aldrig att ta slut på innehåll eftersom det uppdateras nästan varje dag.

Dessutom kan du skapa upp till fem profiler för ett konto, så att varje familjemedlem kan ha sin egen personliga Netflix. Och tack vare ett smart nedladdningsalternativ kan du titta och hantera titlar ganska enkelt.

Pris: Gratis (strömmande planer - $ 8,99)

Ladda ner

4. Disney + - Apple TV-appen för att återuppleva din barndom

Finns det något barn på planeten som växte upp utan att älska en eller flera av Disneys serier eller filmer? Oavsett om det är en resa genom minnesfältet eller nytt familjevänligt innehåll, paketerar Disney + allt detta och mer.

Med en månadsabonnemang på 6,99 USD får du oändlig tillgång till filmer och TV-serier från Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic och mer. Det betyder att klassiker som The Lion King till helt nya original som The Mandalorian är till hands.

Dessutom startar Disney om och lanserar nya avsnitt av några av sina original, från High School Musical till Lizzie McGuire. Med obegränsad nedladdning på upp till 10 enheter och samtidig streaming på upp till 4 olika enheter, så att du kan titta när du kopplar av eller är på språng.

Pris: Gratis (Disney + månadsabonnemang - $ 6,99)

Ladda ner

5. GrubHub - Bästa Apple TV-app om du älskar mat

Medan du fester ögonen på dina favoritprogram, behöver din mage också lite fest. Intressant kan du bestämma vad du ska beställa och beställa via din Apple TV själv.

Oavsett om du är på humör för kinesiska, italienska, indiska eller grekiska, så har GrubHub dig täckt med sitt stora utbud av restauranger. Du kan utnyttja stora rabatter i appen på din favoritrestaurang och få betyg och recensioner av platsen innan du gör din beställning.

Vidare låter GrubHub dig också förbeställa dina måltider eller ombeställa samma måltid med lätthet. Betalningsvillkor är också ganska enkla; du får gott om alternativ, inklusive presentkort från Apple Pay, Venmo och Grubhub.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Hulu - En paraplyströmningstjänst för Apple TV

Hulu har ett av de största strömmande biblioteken med tusentals program, filmer och exklusiva original. Plattformen levereras också med ett Live TV-alternativ som låter dig titta på innehåll från över 60+ toppkanaler, inklusive sport och nyheter. Du kan lägga till dina favoritprogram, nätverk och filmer under avsnittet Mina saker för snabb åtkomst över enheten.

Precis som Netflix möjliggör Hulu sex personliga profiler så att alla kan hålla reda på sina program, filmer och nätverk. För närvarande endast tillgängligt för amerikanska kunder, Hulu-prenumerationen börjar på $ 7,99 per månad och Hulu + Live TV börjar på $ 39,99 per månad.

Pris: Gratis, (Hulu - 5,99 USD)

Ladda ner

Läs mer: Så här registrerar du dig för Hulu Live TV på iPhone och dator

7. Köksberättelserecept - Lär dig att laga mat enkelt med den här Apple TV-appen

Matlagning är en kreativ konst, och du kan lära dig denna konst från ditt hem. Kitchen Stories Recipes, Apples Design Award-vinnare, har tusentals gratis recept tillsammans med HD-instruktionsvideor som hjälper dig att finslipa dina matlagningskunskaper.

Du kan också aktivera ett "tillagningsläge" som guidar dig steg för steg genom recept. Mätomvandlaren omvandlar enkelt ingrediensmätningar enligt din serveringsstorlek, och den automatiskt genererade inköpslistan planerar automatiskt din matvarulista enligt den visade metoden. Dessutom kan du dela dina färdigheter med världen genom att ladda upp dina unika recept och tips.

Pris: Gratis, (kaffe - $ 2,99)

Ladda ner

8. Dagliga Burn Trainer-träningspass - En bra träningsapp för Apple TV

Medverkade i New York Times, Vanity Fair, Shape, Good Morning America och The Today Show, erbjuder Daily Burn ett hälsosamt sätt att träna. Följ med speciella träningsvideor som sträcker sig från cardio, yoga, pilates, meditation, dans, postnatala träningspass och mer på den största skärmen i ditt hem.

Oavsett om du är en amatör eller en professionell, designar appen träningspass beroende på din nuvarande kondition och dina fitnessmål. Få tillgång till personliga tränare och recept som är särskilt planerade för att hantera dina viktminskningsmål och en hälsosam livsstil.

Pris: Gratis, (DailyBurn All Access - $ 9,99)

Ladda ner

9. TED - Bli inspirerad när du tittar på TV

Inspiration finns i alla former, storlekar och videor. TED-plattformen erbjuder tusentals inspirerande, informativa och transformerande videor från TEDs bibliotek gratis. Titta på populära videor från över 100 språk med undertexter.

Du kan lägga till en video för att titta senare eller ladda ner dem för att titta offline. Antingen bläddra efter ämne eller välj bland curatorernas val eller använd bara "Överraska mig!" funktion för att öppna din värld för ett nyfiket, informerat och inspirerat liv.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Real Racing 3 - Konvertera Apple TV till en spelstation

Ett actionspäckat racingspel för att mätta både ditt inre barn och din vuxna älskare av hyperbilar. Oavsett om du är fascinerad av superbilar från McLaren eller Aston Martin, har appen täckt dig. Dessutom får du chansen att tävla på 18 vackra platser.

Ett intensivt fullständigt flerspelarläge testar din stil och lämnar dig med adrenalin högt säkert. Med över 4000 evenemang är du aldrig ute med utmaningar. Bland de bästa Apple TV-spelapparna borde du verkligen prova den här.

Pris: Gratis, (vardagskort - $ 1,99)

Ladda ner

11. CARROT Weather - Bästa väderapp för Apple TV

Sträckt med all sin snarkiga humor, pryder CARROT plattformen efter att ha vunnit hjärtan över iOS-enheterna. Vinnaren av Apples Editor's Choice-pris i Mac App Store, CARROT, visar dig kortsiktiga, timvisa och dagliga prognoser för det valda området.

Du kan lagra flera platser samt upptäcka vädret på över 30 hemliga platser. Med över 2000 + rolig dialog och 100 + animerade scener har CARROT Apple TV-appen olika teman för alla möjliga väderförhållanden.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

12. Pandora - Musik & Podcasts-app för Apple TV

En app som konverterar din TV och radio med anpassade radiostationer som du kommer att älska och älska. Sök efter en favoritlåt eller en artist på Pandora noterar dina val. Långsamt och stadigt kommer din spellista att skräddarsys enligt dina lyssningsval.

Med rätt namn är det en Pandoras låda för musikälskare, men du kommer aldrig att vilja stänga av den här lådan. Och tack vare ett nytt röstläge kan du söka, spela, pausa, hoppa över, justera volymen och tummen upp musik med din röst. Appen är tillgänglig gratis med annonser, eller så kan du välja differentierade betalda prenumerationer.

Pris: Gratis, (Pandora Plus - $ 3,99)

Ladda ner

13. Earthlapse - Konvertera Apple TV till ett konstverk

Stirra in i den magnifika avgrunden med denna unika Apple TV-app, Earthlapse. Skapad av Jetson Creative, Earthlapse har över 18 vackert skarpa videor som visar den virtuella utsikten över jorden från den internationella rymdstationen.

Den fantastiska time-lapse-fotograferingen kommer med ett alternativ på 8 olika ljudspår, och du kan hantera hastighets- och färgfiltret i videon. Fängslande och avkopplande samtidigt är Earthlapse en måste-app i din Apple 4K TV.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

Loggar ut

Om man tittar på listan ovan skulle det inte vara en överdrift att säga att din Apple TV kan vara mycket mer underhållande än någon TV. Den tjänar flera unika funktioner med hjälp av olika appar. Som du begärde i inledningen, dela din favoritapp i kommentarfältet nedan.

Du kanske också gillar dessa Apple TV-inlägg:

  • Bästa Apple TV 4K-tillbehör
  • Bästa 4K-TV för Apple TV 4K
  • Så här använder du din iPhone eller iPad som Apple TV Remote
  • Hur man stoppar Apple TV Remote Keyboard från att poppa upp på iPhone

Det är viktigt att notera att vissa av dessa appar är områdesspecifika. Kontrollera vår landsvisa applista för mer information om appar som finns i ditt land. Det här är det. För närvarande kommer vi tillbaka med mer ny applista för dina Apple-enheter.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found