Blogg

Bästa iPhone SE-armband 2021

iPhone SE släpps äntligen under Apples första evenemang 2016. Som iPhone-älskare skulle du verkligen vilja köpa den här senaste biten. iPhone SE har funktioner och specifikationer som liknar iPhone 6s, och därför vill du inte missa detta tillfälle att köpa den mindre iPhone till ett överkomligt pris. Medan din iPhone SE har så mycket känslomässigt värde för dig, är dess skydd lika viktigt. För iPhone-fanatiker vill du alltid ha din iPhone SE i dina händer; tyvärr är det omöjligt. Men du kan alltid hålla din enhet bunden till din arm med hjälp av de bästa iPhone SE-armbanden.

1. Resväska

Medan din iPhone SE är bunden till din arm borde du kunna prata med någon eller lyssna på musik. Med resväskans armband kan du enkelt ansluta hörlurar till din iPhone. Dessutom har du full åtkomst till alla iPhone-portar och kontroller när din iPhone är bunden till din arm. Armbandet är förstärkt med silikonhuden som installeras på några sekunder. Även efter täta vridningar och böjningar kommer armbandet inte att förlora sin ursprungliga form.

USP: Större utbud av armstorlekar (9 ″ till 21 ″)

Kolla in på Amazon

2. JEMACHE

JEMACHE presenterar ett komplett paket i det här iPhone SE-armbandet som innehåller alla viktiga funktioner som ett armband kräver. Jag gillar särskilt dess pekskärmskompatibilitet; du kan komma åt din iPhone SE-skärm även om telefonen är inne i armbandet.

JEMACHE har gjort detta armband av premium neopren, som är tåligt och därför kan du enkelt banda ditt armband medan du tränar på ett gym eller utomhus. För säkerhetsvarningar, kontrollera den reflekterande remsan som lyser när du kör i svagt ljus.

USP: Stretktålig neopren

Kolla in på Amazon

3. Stam

Ett vattentätt armband bör vara ditt första val för din iPhone SE. The Tribe är gjord för att överleva tuffaste situationer, och därför gillar fitnessfreaks och äventyrssökare att köpa detta armband. Oavsett om det är din längdskidåkning eller vattensporter, är Tribes iPhone SE-armband ett perfekt skydd för din enhet.

Dubbel kardborreband kan monteras runt överarmarna med en storlek på 8-16 tum. Du kan använda hörlurarna medan du tränar eftersom Tribes armband ger snabb åtkomst till hörlursuttaget.

USP: Vattentålig

Kolla in på Amazon

4. E Tronic Edge

E Tronic Edge har skapat en ärm eller en påse istället för ett armband som inte passar in i den traditionella definitionen av armband. Detta påsfodral ger emellertid det bästa skyddet till din iPhone SE, som ligger i den här ärmen. Den enda nackdelen är att du inte kan komma åt pekskärmen på din iPhone SE.

Detta påse fodral är för dem som är oroliga för sina iPhones medan de tränar på gymmet eller utomhus. Påsen är gjord av elastiskt spandexmaterial och därmed kan du enkelt placera din iPhone SE eller andra iPhones med längre skärmstorlek.

USP: Spandexmaterial

Kolla in på Amazon

5. Ställ in bältet

Oavsett om du ska jogga eller lyfta tunga vikter i gymmet kommer det här armbandet för iPhone SE att hålla fast din enhet utan att låta den dansa här och där. Materialet är mjukt och svettbeständigt; gör det bekvämt för dig och även för din iPhone.

Den är töjbar och det gör att den passar i nästan alla armstorlekar. Dessutom kan du också slå ihop den extra hörlursledningen så att den inte stör dig medan du tränar. Slutligen finns det inga färgval tillgängliga.

USP: Perfekt och bekväm passform

Kolla in på Amazon

6. VUP

Två funktioner i VUPs armband kommer säkert att fånga din uppmärksamhet: det är vridbart och dess hudvänliga material. Medan du cyklar, vandrar, går eller springer kan du inte prata med en person även om du enkelt kan svepa för att ta emot samtal. För att prata måste du vrida telefonen i rätt vinkel så att du kan se skärmen. VUP hjälper dig att rotera din telefon i 180 grader.

Dessutom har VUP använt andningsbart Lycra- och neoprenmaterial; detta ger dig mjuk och luktfri bärupplevelse medan du tränar.

USP: Andningsbart Lycra-material

Kolla in på Amazon

7. i2 Gear

Du brukar träna på morgonen. Så utan att störa andra familjemedlemmar smyger du ut dig och tar latchkey med dig. Men var håller du den nyckeln? Om du har i2 Gear-armband kan du förvara din husnyckel i en dedikerad kortplats på armbandet.

Armbandet finns i storlekarna 9 till 15 tum; om dina armar eller biceps är större kan du enkelt passa i bandet.

USP: Justerbara storlekar från 9 till 15 tum

Kolla in på Amazon

8. JOTO

Joto ger ett premium och lätt armband för iPhone SE. Detta band är tillverkat av neopren, svettbeständigt och slitstarkt material som skyddar din iPhone från alla håll. Armbandet har den inbyggda nyckelhållaren, en plats för att lagra ID / kreditkort / kontanter etc. Joto erbjuder också hörlursuttag så att användare enkelt kan ansluta till musik och radio. Armbandet har ett tydligt skyddande skärmskydd, vilket gör att du kan komma åt alla funktioner på din iPhone.

USP: Stark elastisk krok & ögla

Kolla in på Amazon

9. Maxboost

Maxboost är ett känt varumärke som tillverkar högkvalitativa tillbehör till iPhones och iPads. Detta armband är tillverkat av premiummaterial och erbjuder universell storlek. Eftersom Maxboost har använt neopren är armbandet tåligt.

Armbandet är vattentätt, så du kan träna även om det drizzar ute. Bekvämt grepp håller bandet tätt på armen medan du följer din kondition på gymmet.

USP: Bekvämt grepp

Kolla in på Amazon

10. Yomole

Ta med dig ditt hem när du går på vandring eller joggar. Tydligen är detta omöjligt. Du kan dock hålla alla väsentliga saker med dig om du har Yomoles armband för iPhone SE. Armbandet med stor kapacitet gör att du kan lagra Bluetooth-hörlurar, husnycklar, kontanter, ID, kreditkort och andra saker du kan behöva under träningen.

Detta armband är tillverkat av extremt lätt svettbeständigt tyg bekvämt neopren och andningsbart luftnätmaterial. detta gör att din hud kan andas lätt.

USP: Stor kapacitet

Kolla in på Amazon

Loggar ut

För fitnessälskare är armband de viktigaste produkterna för att hålla sin iPhone SE säkert på plats. Ett armband ger extrem komfort när du är upptagen med dina träningsaktiviteter. Du är aldrig orolig för skador eller stölder på din telefon. Eftersom armband är svettbeständiga kan du vara säker på att din telefon inte påverkas av svettpärlor.

Du kanske vill hänvisa:

  • Bästa iPhone SE plånboksfodral
  • Läderfodral för iPhone SE
  • Bästa iPhone SE Bluetooth-headset
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found