Blogg

Apple Watch ersättningsremmar och band 2021

Även om vi redan har sammanställt en lång lista över de bästa Apple Watch-banden, trodde vi att det skulle vara bättre att gå en runda till. Tack vare tillgången på många ganska imponerande remmar och band för Apple Watch-ersättare är det aldrig en stor sak att hitta topp 10. Att välja den som är tidsinställd för att passa dina behov sömlöst är dock aldrig lätt. Men vi har försökt att säkerställa att det mest passande bandet för din specifika smak äntligen får en chans att få ett långt försök med din smartwatch.

1. Winso

Tycker du om funky design? Winso kan enkelt möta dina krav. Högkvalitativt silikonmaterial gör det mycket sofistikerat.

Den mjuka texturerade ytan irriterar inte din hud. Den kommer med starka klackar i båda ändarna som låses fast i klockan obefläckat. Ännu bättre, Winso finns i 15 charmiga färgalternativ som rött, svart, blått och mer.

USP: Silikonmaterial av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

2. Marge Plus

Här är ett klockband som har överlägsen kvalitet. Den är gjord av 100% äkta läder utformad med stil och elegans. Den har ett klassiskt polerat silverspänne i rostfritt stål och är både halksäker och svettabsorberande.

Samtidigt känns det otroligt bekvämt mot din hud. Lämplig för både män och kvinnor, det ser enkelt ut men ändå attraktivt. Sammantaget är den idealisk för ett professionellt och elegant utseende vid alla tillfällen. Finns i åtta härliga färger som passar alla smaker.

USP: Äkta läder av hög kvalitet

Kolla in på Amazon

3. Carterjett

Här är ett slitstarkt vävt nylonband som är mjukt, andas, flexibelt och vattentätt för ultimat komfort. Det är tufft men ändå lämpligt för hela dagen. Den finns i olika storlekar och är superlätt att fästa eller ta bort från klockan.

Varumärket erbjuder 100 procent nöjdhetsgaranti och passar alla, från sportentusiaster till medicinska proffs. Välj mellan över 20 olika färger för att matcha din personlighet och preferenser.

USP: Robust men ändå bekväm

Kolla in på Amazon

4. Wearlizer

Det enda ordet som verkligen definierar Wearlizer är "snyggt". Den är huggen av högkvalitativt rostfritt stål. Tillsatsen av harts förbättrar dess utseende ytterligare.

Utöver bra design är det här bandet mycket slitstarkt och passar perfekt in i klockan. Du kan installera och ta bort det utan krångel.

Slutligen finns Wearlizer i fem fina färgvarianter som svart / mörkblått, champagneguld, silver / vitt etc. Sa jag; detta rostfria klockarmband kommer också med ett års garanti.

USP: Imponerande design

Kolla in på Amazon

5. top4cus

Om du beundrar klassiska läderklockarmband hittar du top4cus direkt på pengarna. Den är huggen i äkta läder och har vintage design.

Med den ganska släta läderstrukturen har du extra komfort när du bär bandet. Tillgången på flera hål gör att den passar sömlöst i de flesta armar.

Du kan få detta attraktiva läderfodral i flera färger inklusive gulbrun, gammalbrun, röd / svart och mer. Dessutom är top4cus tillgänglig för både Apple Watch 38mm och 42mm modeller.

USP: Vintage design

Kolla in på Amazon

6. eLander (rostfritt stålband)

eLander rostfritt stålband ser snyggt ut. Den är snyggt utformad och låses smidigt i smartwatchen. Tack vare det högkvalitativa materialet kan det behålla sin glans länge.

Den levereras också med ett kit som har skruvmejslar och några reservskruvar, vilket gör det enkelt för dig att byta ut armbandet.

Du kan få den för både 42mm och 38mm Apple Watch-modeller. Dessutom finns det flera fina färgvarianter att välja mellan: rosaguld, silver och rymdgrå.

USP: Högkvalitativt rostfritt stål

Kolla in på Amazon

7. PEAK ZHANG

Den här är utan tvekan ett av de finaste läderbanden för Apple Watch. Den har en raffinerad design med imponerande kvalitet. Högkvalitativt äkta kalvskinn ger inte bara mer hållbarhet utan ger också en klassisk profil. Med den släta läderstrukturen kommer du att känna dig bekväm att bära den.

Flera exakta klipphål hjälper det att passa de flesta handleder. Dessutom kommer Peak Zhang läderband i en uppsjö av färgalternativ.

USP: Äkta kalvskinn

Kolla in på Amazon

8. BRG

Det är den raffinerade designen som gör BRG till en bedårande match för smartwatchen. Kvaliteten i rostfritt stål förstärker hållbarheten. Med tillstånd av kvalitetsmaterialet kan det behålla sin skönhet länge.

Dessutom kan du välja ut BRG i sju attraktiva färger inklusive rymdgrå, guld, silver och mer. Och du har 18 månaders garanti.

USP: Vacker design

Kolla in på Amazon

9. Mkeke

Din kärlek till vintage-läderbandet kan hitta lugn i Mkeke. Det äkta hästskinnet i kombination med det bästa hantverket gör att det ser avundsvärt ut. Släta sömmar pryder dess design.

Stor spänne i rostfritt stål ger det mer stabilitet. Ännu bättre, Mkeke finns i flera färger som svart, brunt och rött vilket gör det lättare för dig att välja ett mer passande par för klockan. Dessutom stöds detta läderband av ett års garanti.

USP: Rikt hantverk

Kolla in på Amazon

10. AdMaster

AdMaster har en enkel och sportig design. Mjukt silikonmaterial gör det extremt bekvämt att bära, eftersom det inte irriterar huden.

Bandet har klackar i båda ändar som stadigt låser fast i klockan. Stift och tuck-stängning ger dig mer stabilitet.

Har du en förkärlek för färgglada profiler? Du har 10 charmiga färgvarianter som havsblå, sten, kungsblå etc.

USP: Sportig design

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är ditt val?

Så, har du kunnat välja rätt matchning för din smartwatch? Berätta om den kvalitet som du har hittat bedårande i den.

Du vill utforska:

  • Bästa Apple Watch Series 3-band
  • Bästa läderband för Apple Watch Series 6, SE, 5, 4 och 3
  • Bästa Apple Watch-skärmskydd
  • Casetify introducerar skräddarsydda Apple Watch-band
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found