Blogg

Bästa Arnold-fodral för iPhone 11 Pro Max 2021

Oavsett hur cool ett ärende är, tenderar det att tappa charm efter några dagar. Så när min samling av tunna fodral och klara omslag verkade lite tråkig, tänkte jag på att stärka stilkvoten med ett unikt fodral. Och det var så jag stötte på några av de bästa Arnold-fodral för iPhone. 11, 11 Pro och 11 Pro Max. Flaunting Arnold Schwarzenegger i den kompletta Terminator-avataren, dessa omslag är grundade för att göra iPhonerna ser fina ut.

Men täcker de här Arnold Schwarzenegger allt om iögonfallande design? Nej! De har packat tillräckligt med kudde i en tunn formfaktor för att skydda din iPhone mot stötar samtidigt som de förstärker modeförklaringen. Allt sagt, låt oss gå in i samlingen!

1. VANGOAL Arnold Rocket Launcher Design Case

VANGOAL-fodralet har en kompakt och formanpassad design och är ett ganska bra par med iPhone. Med Arnold Schwarzenegger i sin ikoniska roll som befälhavare som håller en raketskjutare, täcker locket ögonen direkt.

Med det härdade glasets baksida med 9H-hårdhet kan fodralet bekämpa repor utan problem. Eftersom den är extremt tålig tål den även otäcka stötar.

Inkluderingen av TPU-ramen har lagt till extra kudde i höljet. Så trots att den är tunn kan täcket tåla stötar. För att inte tala om, kan den gummerade ramen också ge ett halksäkert grepp. Totalt sett är VANGOAL ett av de bästa Arnold-fodral som du kan köpa till din iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max.

USP: Härdat glas tillbaka med 9H hårdhet

Kolla in för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 2. Stefan's Arnold Schwarzenegger Terminator Clear Case

Om du vill välja ett extremt klart Arnold-fodral för iPhone 11-seriens enheter, skulle det här erbjudandet från Stefans boutique vara rätt väg att gå. Skalet är tillverkat av mjukt silikonmaterial och är ganska snyggt och smutsigt runt iPhone.

Med den transparenta designen säkerställer skalet att din iPhone 11 eller de kraftfulla syskonen som iPhone 11 och 11 Pro Max lyser i sin fulla ära. Eftersom Arnold-locket är mycket flexibelt är det också ganska enkelt att installera och ta bort. När vi pratar om skydd är detta silikonöverdrag tillräckligt bra för att klara repor.

USP: Transparent och elegant design

Kolla in för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 3. KKSY Arnold vertikalt raketfodral

Det som gör KKSY värt att prova är den imponerande stötsäkra designen. För alla som har en tunn faktor kan locket enkelt slå ner stöten från droppar eller oavsiktliga stötar tack vare de dämpade hörnen.

Dessutom har fodralet en avfasad kant så att kameran med tre linser och den stora skärmen förblir skyddade mot slitage. Förutom att ha hållbar konstruktion kan fodralet också motstå vatten.

Även om jag inte kommer att kalla det ett fullfjädrat vattentätt fodral, är det mer än kapabelt att förhindra att vatten spelar en spoilsport. Med snygga utskärningar för blixtporten, kameran och mute-omkopplaren säkerställer KKSY att du har en lättsam tid när du använder din iPhone.

USP: Stötsäker design i en relativt tunn formfaktor

Kolla in för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 4. Stefan's Silikonfodral

Ännu ett fall från Stefans butik som har fått min uppmärksamhet. Men det är lite från omslaget som nämns ovan. Detta Arnold-fodral är tillverkat av silikonmaterial och har ett härdat glasbaksida med 9H-hårdhet.

Den gummerade och släta ramen tål inte bara stötar utan ger också ett säkert grepp. Det är därför dina händer inte känns hala medan du håller iPhone 11 Pro Max eller dess mindre syskon.

För mer skydd mot sladdar, har Stefans boutiqué Arnold Schwarzenegger-fodral höjt läppen för att skydda kameran och skärmen mot slitage. Dessutom har locket också exakta hål och lyhörda knappar för att förbättra användarupplevelsen.

USP: Kompakt design med förbättrat grepp

Kolla in för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

# 5. marieeshop

När det gäller att göra en snygg match med iPhones från 2019 är detta erbjudande från marieeshop oöverträffat. Omslaget är en imponerande blandning av hård PC och mjukt TPU-material.

Med hybriddesignen är Arnold-fodralet utrustat för att överleva stötar och skyddar också iPhone mot repor. Medan den släta ytan erbjuder halksäkerhet förbättrar den upphöjda läppen skyddsfaktorn genom att skydda kameran och skärmen mot repor.

När det gäller uttalade knappar har marieeshop säkerställt att de är klickiga och erbjuder taktil feedback så att hantering av volymvippan eller sidoknappen förblir bekväm.

USP: Ytterligare skydd för kamera och skärm

Kolla in för iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Max

Det handlar om våra bästa Arnold-fodral för iPhone 11-seriens enheter!

Vad är ditt val?

Faktum är att dessa fall ser bedårande ut. Även om de är speciellt grundade för Arnold-fansen, kommer alla som letar efter ett skyddande skydd i en tunn formfaktor att hitta dem upp till märket. Det är därför de verkar vara i ganska god efterfrågan just nu.

Du kanske också vill utforska:

  • Bästa iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max-fodral från Case-Mate
  • Bästa iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max fodral från OtterBox
  • Fjärrluckor för iPhone 11 Pro Max, 11 Pro och iPhone 11
  • Bästa USB-C Power Banks för iPhone 11, 11 Pro och 11 Pro Max

Så, vilket är ditt favorit Arnold-omslag för den nya iPhone? Låt oss veta namnet i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found