Blogg

dr.fone Switch: Överför data från Android till iPhone och vice versa

Med en så hård konkurrens mellan Smartphone-tillverkare är konsumenterna redan förvirrade över vilken enhet de ska köpa. Utöver det är de också förvirrade över hur de säkerhetskopierar och återställer sina data mellan gamla och nya enheter. Allt fungerar felfritt så länge du hoppar mellan samma OS-plattform. Men om du planerar att hoppa från Android till iOS eller vice versa blir dina problem inte enkla.

Även om Apple har lanserat appen Move to iOS för användare som kommer från Android är det inte riktigt upp till märket. Appen låter dig överföra nödvändig data från din gamla Android-enhet till din nya iOS-enhet. Det har dock många begränsningar när det gäller att stödja filtyper under överföringen. Det är vad människor på dr.fone försöker lösa med sitt verktyg som heter "dr.fone - Switch."

"Switch" har mycket fler funktioner som hjälper dig att enkelt migrera mellan iOS till Android, Android till iOS, iOS till iOS eller Android till Android. Låt oss utforska alla dess funktioner i detaljer.

Byt från dr.fone - Överför enkelt data mellan iPhone och Android

Obs! Switch överför inte WhatsApp-data. För att överföra WhatsApp-data från iOS till Android eller vice versa kan du använda deras andra verktyg som heter Restore Social App.

Överför data från iOS till Android

Detta är en av de bästa funktionerna i detta verktyg eftersom de flesta användare tycker det är extremt svårt när de byter från iOS till Android. Med Byt från dr.fone kan du överföra 15 filtyper från iOS-enhet till Android. Det inkluderar foton, videor, kontakter, kontakt svartlista, meddelanden, samtalshistorik, bokmärken, kalender, röstmemo, musik, larminspelningar, röstbrevlåda, ringsignaler, tapeter och anteckningar.

Överför data från Android till iOS

Om du letar efter något som sömlöst överför dina Android-data till en iOS-enhet, är Switch den perfekta lösningen. Den stöder nio filtyper från listan ovan. Vad den inte stöder är kontaktlista, ringsignaler, röstbrevlåda, larmposter, tapeter och anteckningar.

Överför data från iOS till iOS

På samma sätt som att överföra data från iOS till Android stöder iOS till iOS-överföring också 15 filtyper. Eftersom det är samma ekosystem finns det inget speciellt när du överför data mellan två iOS-enheter.

Överför data från Android till Android

Att växla mellan Android till Android är en bit för människor som har liten teknisk kunskap. Men det är inte enkelt för en nybörjare. Med bara ett klick på Switch-verktyget kan du överföra 11 filtyper från en Android-enhet till en annan.

Låt oss se hur det fungerar.

Hur man flyttar data från iPhone till Android och vice versa med dr.fone Switch-appen

Steg 1. Anslut två enheter med USB till din PC eller Mac.

Steg 2. Starta dr.fone och klicka på Switch-appen.

Steg 3. På Switch-appskärmen kommer en enhet att upptäckas som en källa och en annan som en destination. Du kan vända källan och destinationen genom att klicka på "Vänd" på skärmen.

Steg 4. När du är klar med att välja enhetens status använder du kryssrutan bredvid olika filtyper för att göra valet. När allt är klart är allt du behöver göra att klicka på knappen “Starta överföring” .

Du kan också välja "Rensa data före kopiering" på målenheten. Detta raderar data från målenheten och nya data överförs snabbt.

Dataöverföringshastigheten är otroligt snabb med Switch-verktyget. De inbyggda verktygen på iOS eller Android har inte bara begränsade funktioner, men de behöver också WiFi och andra saker, även om överföringen tar mycket tid.

Prissättning

Tack och lov finns Switch gratis att ladda ner men med få begränsningar. Om du har flera enheter för att överföra data kan du överväga att köpa en licens. Det finns olika licenser tillgängliga, och du kan välja vad som passar dig bäst.

  • Ett års licens för 1-5 enheter: $ 35
  • Livstidslicens för 1-5 enheter: $ 39,95
  • Ett års företagslicens för obegränsade enheter: $ 499

Köp nu

Avslutar…

Dr.fone är ett av de välkända namnen när det gäller dataåterställning eller dataöverföring mellan smartphones. De har en rad produkter och de flesta av deras produkter är lätta att använda; framför allt gör de jobbet mycket bra. Ge den gratis versionen av Switch ett försök och om du tycker att det är användbart kan du välja att köpa licensen.

Vilket verktyg använder du för att överföra data mellan smartphones? Dela det i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found