Blogg

Hur man avaktiverar iPhone eller iPad från ditt iTunes-konto

Apple är känt för sina robusta regler för att ge den bästa säkerheten för var och en av sina kunder. Faktum är att Apple-enheter, webbläsare, applikationer och liknande är kända för sina bästa säkerhetsmätningar. Apple har också vissa riktlinjer för sin iTunes, en Apple App Store.

För att kunna använda dess tjänster och produkter måste du validera ditt konto. Med iTunes kan du köpa nya applikationer, lyssna på dina favoritspår, köpa iBooks, titta på filmer, ladda ner tidigare köp osv. När du har validerat och verifierat måste du auktorisera Apple-enheter eller vilken maskin du vill komma åt iTunes genom.

Du kan auktorisera dina iPhones, iPads, iPods, persondatorer och MAC på iTunes, men då begränsar Apple det upp till 10 enheter och totalt 5 datorer. Sa att när du väl har nått gränserna för "auktoriserande enheter" får du inte lägga till något längre. Detta betyder uppenbarligen att om du vill registrera en enhet till måste du avaktivera en.

Du måste veta hur du avaktiverar iPhone eller iPad som är länkade till ditt iTunes-konto för att lägga till en ny ELLER i sämre fall för att göra det om du tappar din enhet och vill förhindra att den missbrukas. Här kommer vi med enkla steg som kan hjälpa dig att ta bort en auktoriserad enhet från ditt iTunes-konto.

Steg 1: Öppna iTunes på en MAC eller Windows.

Steg 2: I det övre högra hörnet av gränssnittet ser du ditt namn. Klicka på det.

Steg 3: Klicka på ' Kontoinformation ' på menyn

Steg 4: När det ber att ange ditt iTunes-lösenord, gör det.

Steg 5: När du anger lösenordet laddas ditt konto. Klicka på ' Hantera enheter '. Detta finns under iTunes i molnavsnittet.

Steg 6: Det ger dig en lista över auktoriserade enheter. Klicka på ' Ta bort ' bredvid den enhet du vill avaktivera.

När du är klar kommer enheten att tas bort eller tas bort. Detta säkerställer att enheten inte längre har någon anslutning eller åtkomst till ditt iTunes-konto. Du kan sedan lägga till en enhet eller maskin på ditt iTunes-konto när som helst. Men kom ihåg gränsen som Apple sätter dig.