Blogg

Bästa Hidden Camera Detector-appar för iPhone 2021

Allt i denna värld kan användas för både bra och skadliga ändamål. Spycams eller dolda kameror är inte annorlunda. Vi har alla sett eller hört om tillfällen där denna utrustning har använts för att registrera människors aktivitet utan deras medgivande. De är ett stort brott mot integriteten, så det är praktiskt att ha något sätt att söka efter dolda kameror i utsatta situationer. Du kan bara göra det med de här bästa dolda kamera-detektorapparna för iPhone.

  1. Radarbot
  2. Dold kameradetektor
  3. Spionera dold kamera detektor
  4. iAmNotified
  5. DontSpy 2
  6. Hidden Spy Camera Detector

1. Radarbot

Radarbot är en gratis spionkamera-detektorapp som använder din GPS-plats för att hitta dolda kameror. Eftersom den kan integreras med ett GPS-navigationssystem så kan du enkelt använda andra GPS-appar för att ändra din nuvarande position. Radarbot hjälper dig att enkelt upptäcka mobila kameror, ANPR-kameror och trafikljus.

Det har batterisparläge, och tillsammans med det i den här appen hittar du också olika andra lägen för att visualisera kameran. En av de mest spännande funktionerna som du hittar i den här appen är dess alternativ att ställa in röstmeddelande. Dessutom kan du också använda den här iOS-appen för att beräkna parametrar och avstånd.

Pris: Gratis (Pro-version - $ 4,99)

Ladda ner

2. Dold kameradetektor

Hidden Camera Detector är en utmärkt app för att hitta dolda kameror med din iPhone. Du kan använda den här appen för att upptäcka spionkameror i hotellrum, vandrarhem och så småningom kan du se till att ingen spionerar på dig.

Detta är en gratis applikation så att du enkelt kan ladda ner den här appen från Apple Store utan att investera ett enda öre. Denna app kan också använda din iPhones kamera och en ficklampa. Som ett resultat av den här funktionen kan du använda den här applikationen mer exakt genom att kombinera den med 3D-kameraappar och ficklampaappar som finns på din enhet.

Dessutom kan du också använda den här iOS-appen för att ta hemliga bilder som så småningom hjälper säkerhetspersonal i hemliga uppdrag.

Pris: Gratis (HCD App Premium - $ 3,99)

Ladda ner

3. Spionera dold kameradetektor

Spy gömd kamera detektor app har ett enkelt användargränssnitt så att du kommer att kunna använda denna applikation utan problem även om du använder den för första gången. Det fungerar effektivt och upptäcker alla dolda kameror och mikrofoner som finns i ditt rum.

Denna app levereras med en rådgivande guide-funktion som alltid guidar dig medan du använder den här appen så att du kan få ut det bästa av den här appen. För att upptäcka dold kamera måste du öppna appen och så småningom flytta din telefon runt alla misstänkta föremål.

Dessutom kan den här appen också söka efter några Bluetooth-aktiverade hemmakameror, som är den viktigaste USP för Spy dold kameradetektor.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

4. iAmNotified

iAmNotified är en betald app som används för att hitta snooping och dolda kameror. Den har en enkel arbetsmekanism, och dessutom är gränssnittet också rent och smidigt så att du inte stöter på några problem när du använder den här applikationen.

Denna iOS-applikation hjälper dig att enkelt spåra alla personer som använder din telefon eller som försöker låsa upp din smartphone. Sammantaget kan vi säga att detta antispion-system ger ditt privatliv fullständig säkerhet.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

5. DontSpy 2

DontSpy 2 är en av de bästa kameradetektorapparna för iPhone, som inte bara låter dig upptäcka dolda kameror utan också lika användbar för att upptäcka spionfel. Precis som några av de ovannämnda apparna har DontSpy också ett enkelt användargränssnitt, och därmed kan du effektivt använda den här appen.

Den här appen förvandlar din iOS-enhet helt till en dold detektor för elektronisk enhet, så att du enkelt kan hitta smartphones, spionfel, mikrofoner, dolda kameror och olika andra misstänkta enheter.

DontSpy 2 är en betald applikation, så du måste spendera en hel del pengar för att utnyttja alla fantastiska funktioner i den här dolda kameran som upptäcker iPhone-applikationen.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

6. Dold spion kameradetektor

Den här betalda iOS-appen har två olika sätt att hitta dolda kameror som är läget för magnetisk sensor och det infraröda detektorläget. När du väljer magnetiskt sensorläge analyserar det alla magnetiska aktiviteter runt dig.

Å andra sidan, när du väljer det infraröda läget, kommer den här appen att upptäcka alla dolda infraröda kameror som finns i ditt rum. Förutom de infraröda kamerorna kan den här appen också spåra pinhole-kameror i dina vandrarhem eller omklädningsrum.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Slutsats

Som lovat i början av den här artikeln har vi diskuterat i detalj om den bästa dolda kameransökaren för iPhone och andra iOS-enheter. I den här artikeln har vi inkluderat både betalda och gratisappar.

relaterade inlägg

  • Bästa manuella kameraprogram för iPhone och iPad
  • Hur man tar bättre foton på natten på iPhone med NeuralCam-appen
  • iPhone-kamera för långsam att ladda: Så här fixar du det

Tveka inte att gå igenom varje applikation och så småningom välja det bästa alternativet enligt dina önskemål.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found