Blogg

Bästa iPhone 7 Plus Heavy Duty-fodral 2021

Tunga fall blir mitt första val när jag vill göra äventyrliga aktiviteter som cykling eller träningspass. Även om rustningsfodral kanske inte ser så underbara ut som smala fodral, erbjuder de oöverträffat skydd mot droppar. Att veta hur hemskt ett oavsiktligt fall kan vara för hälsan hos en sofistikerad smartphone som iPhone 7 Plus, det lönar sig att ha den sköld som behövs, eller hur? Dessa bästa iPhone 7 Plus tunga skal har lyckats klara mitt syratest för att göra denna exklusiva lista. Till skillnad från de flesta rustningsfodral har de en minimalistisk profil. Låt oss köra ner listan för att välja det mest passande alternativet för din phablet!

# 1. Caseology Titan Series

Caseology Titan Series har en extremt robust konstruktion som är certifierad i militär kvalitet. Det mjuka TPU och det hårda polykarbonatmaterialet ger dess hållbarhet.

Oavsett om det är oavsiktliga fall eller fula repor, är det tunga fodralet utrustat för att klara alla utmaningar som kommer. Den hala designen ger bättre grepp. Med tillgången på fyra snygga färger som roséguld, matt svart, jet svart, mörkblå, väljer du det passande fodralet till din smartphone.

USP: Robust design i två lager

Kolla in på Amazon

# 2. Trianium

Trianium är ett populärt varumärke som tillverkar tunga fodral för iPhones. Detta fodral med dubbla lager har stötdämpande invändigt stoppning och sido-, skärm- och hörnskydd. Gummibelagd interiör absorberar stötar och skyddar din telefon från oavsiktliga droppar.

Väskan levereras med ett inbyggt skärmskydd som är extremt beröringskänsligt. Skyddshöljet stör inte samtalsstyrkan eller volymen. Tunga väskor blir vanligtvis skrymmande fall; detta är dock inte fallet med Trianium eftersom varumärket har använt innovativ design för att minska onödig bulk.

USP: Innovation i design

Kolla in på Amazon

# 3. Ghostek

Ghosteks tunga väska är extremt robust i kroppen. Skalet är tillverkat av PC och TPU skal för att skydda din iPhone mot stötar, stötar och fall. Utöver detta kan du kontrollera de upphöjda gummihörnen för extra skydd. Dessa hörn fungerar som stötar.

Den upphöjda ramen ger extra skärmskydd. Ghostek har testat detta fall i en timme under 20 meter djupt vatten. Du kan enkelt komma åt Touch ID-fingeravtryck, knappar, portar och kontroller på din iPhone. Detta kraftiga fodral stöder också trådlös laddning.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 4. BENTOBEN

Bentoben har kommit på något unikt. Vi har intrycket av att tunga fall inte kan vara smala. Bentoben har brutit denna myt och skapat ett stötsäkert men smidigt iPhone 7 Plus tungt skal. Detta fodral har en tre-i-ett-design: baksida av plast, stötfångare av plast och inre skal av silikon.

Silikonhöljet säkerställer fallskydd och PC-skydd skyddar din telefon mot repor och fingeravtryck. Kontrollera att gummimaterialet är mitt i fodralet. detta ger dig ett fast grepp och en bra känsla. Gummihörn hindrar telefonen från att glida när du lägger den på en plan yta eller ett bord.

USP: Smal profil

Kolla in på Amazon

# 5. Beasyjoy

Nästan alla tunga fodral är vattentäta, men väldigt få erbjuder IP68 vattentäta standarder. Beasyjoy har denna kapacitet eftersom du kan sänka ner din iPhone 7 Plus till över 10 fot i två timmar. Du kan skydda din iPhone från vatten eller regn. fodralet låter dig stanna under vattnet under lång tid.

Förutom att skydda din telefon stöder detta fodral också att ta bilder i vatten. För din nästa dykning eller snorkling, linda det här fodralet på din iPhone 7 Plus och fånga alla de vackra stunderna under vattnet.

USP: Stöder undervattensfotografering

Kolla in på Amazon

# 6. Rokform

På jakt efter ett snyggt tungt fodral? Rokform pryder både den avundsvärda profilen och den välbehövliga kraften för att erbjuda det väsentliga skyddet från droppar.

Tillverkad av premium TPU och polykarbonatmaterial och har en otroligt robust konstruktion. Det robusta yttre skalet kommer aldrig att svika din smartphone. Den upphöjda läppen skyddar skärmen mot repor. Den levereras med vridlåsfäste och universal magnetiskt bilfäste. Rokform-fodralet finns i elva vackra färger.

USP: Neodymmagnet

Kolla in på Amazon

# 7. Spigen Tough Armor

Spigen Tough Armor är den perfekta blandningen av skydd och stil. Med anti-rep TPU och ett dubbelt lager av polykarbonatmaterial är det mycket skyddande. (Kolla in utbudet av iPhone 7 Plus-fodral från Spigen.)

Trots att den är så robust, har den ett imponerande utseende. Luftkuddtekniken hjälper den att motstå stötar från droppar. Fyra-punkts bakskydd för front- och bakpanelerna tillför den välbehövliga muskeln i armeringen. Tough Armor finns i sex färger.

USP: Flexibel stötfångare

Kolla in på Amazon

# 8. i-Blason

i-Blason är känd för tillverkning av muskler för iPhones. Detta fodral från Magma-serien är en TPU-stötfångare i flera lager som skyddar din telefon från fall och fall. Dessutom har företaget installerat ett skärmskydd tillsammans med fodralet, och detta säkerställer beröringskänslighet när du interagerar med din iPhone 7 Plus.

Till skillnad från andra tunga fall har i-Blason gjort ett fodral med transparent baksida som skyddar din telefon mot repor. Njut av fullständig åtkomst till alla portar och knappar på din iPhone. Detta kraftiga fodral finns i flera färger.

USP: Transparent stöd

Kolla in på Amazon

# 9. ROCK Royce

Vad sägs om att plocka upp ett tungt fodral med en snygg profil? ROCK Royce pryder en elegant profil som omedelbart stoppar ögonbollarna.

Den starka uppbyggnaden med mjukt TPU och hårda polykarbonatmaterial kan överleva fallet av droppar. Metalliserade knappar ger sitt charm mer charm. Smal design berikar sin klass. Royce kommer i sex underbara färger.

Pris: $ 12,99 på Amazon när detta skrivs.

Kolla in på Amazon

# 10. PIXIU

PIXIU presenterar ett vackert utbud av designerfodral för din iPhone 7 Plus. De tunga väskorna kommer knappast i en så snygg design. Användare skulle säkert uppskatta PIXIUs ansträngningar att vidta denna djärva åtgärd. Fodralet har en tre-i-ett-design: baksida av plast, stötfångare i plast och inre ram av silikon.

Säkerställ maximalt skydd för din iPhone mot fall och repor genom att använda detta silikonfodral, som har fullt hörnskydd. Skalet är exakt klippt ut så att du effektivt kan använda din iPhone.

USP: Designer mönster

Kolla in på Amazon

# 11. i-Blason Transformer

i-Blason Transformer har ett muskulöst utseende. Det slagtåliga yttre och stötdämpande interiören erbjuder den skydd som krävs för att tåla eventuella droppar.

Detta tunga fodral kommer med en bältesklämma så att du kan bära din iPhone bekvämt. Det omvandlas enkelt till ett stativ så att du kan få ut det mesta av landskapet. Kolfiberstrukturfärgen förstärker designen. i-Blason Transformer finns i fyra färger.

USP: Omvandlas till ett kickstand

Kolla in på Amazon

# 12. Hython

Hython har utformat ett stiligt fodral med tomtebloss för att ge bländande glans till din iPhone. Detta glänsande och attraktiva fodral ser söt och iögonfallande ut. För skydd har Hython lagt till tre lager av skydd, som inkluderar hård PC-skal, främre skärmstötfångare och silikonhylsa.

Det första skiktet av polykarbonatskal motstår stötar; det andra skyddar din skärm och det tredje lagret erbjuder fullständigt kroppsskydd. Missa inte den upphöjda läppen och främre stötfångaren som skyddar telefonens pekskärm och kamera.

USP: Perfekt för kvinnor

Kolla in på Amazon

Loggar ut

Om skyddet till din iPhone 7 Plus är högst upp på din prioriteringslista är dessa tunga fodral skräddarsydda för just ditt behov. Om du inte vill få din smartphone att se skrymmande ut genom att sätta ett starkt fodral, välj sedan det smala men robusta fodralet som erbjuder kompromisslös skydd.

Har jag glömt att ta med dina favoritfall på den här listan? Jag skulle vilja veta namnet i kommentarerna.

Om du vill utforska mer kraftfulla fall:

  • iPhone 7 Plus-fodral av militär kvalitet
  • iPhone 7 fodral av militär kvalitet
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found