Blogg

Bästa iPhone Xs Max skärmskydd 2021

Skärmskyddet sägs vara den första försvarslinjen för smarttelefonen. Därför måste skyddet vara tillräckligt starkt för att erbjuda en pålitlig sköld på pekskärmen mot splittring och repor. Vill du ha en hållbar skydd för din helt nya iPhone Xs Max pekskärm? Varför inte utforska de bästa glasskärmskyddet för iPhone Xs Max eftersom de är utformade för att ge ett tillförlitligt skydd mot skärmen mot alla vanliga faror.

 1. Resväska
 2. OMOTON HD
 3. KuGi
 4. pehael
 5. Bovon
 6. Supershieldz
 7. Marge Plus
 8. Maxboost
 9. iCarez
 10. ESR

1. Resväska

Resväska har 3D härdat glas för att öka din tittarupplevelse. Bortsett från att erbjuda maximal klarhet, är den utformad för att vara exceptionellt känslig för beröring. Därför kommer dina gester att glida smidigt på ytan, så att du kan komma igenom dina uppgifter lite bekvämare.

En annan fördel med att ha ett glas av hög kvalitet är att det inte tappar tydligheten så lätt. Det som hjälper det att hålla kvaliteten intakt är robustheten. Bortsett från hållbarheten finns Supcase screen defender i dubbla förpackningar.

USP: 3D härdat glas

Kolla in på Resväska

2. OMOTON HD

OMOTON har alltid producerat en av de mest anmärkningsvärda skärmskydden för iPhone. Och den här har alla egenskaper för att vara ett pålitligt skydd för pekskärmen.

Det förstklassiga glaset har hårdhetsgrad av industristandard för att ge den väsentliga skyddet för skärmen. Med de exakta utskärningarna är den perfekt installerad på skärmen.

Eftersom det är bubbelfritt kan du enkelt installera skärmskyddet. En annan anmärkningsvärd funktion är möjligheten att förhindra fingeravtryck och smuts. Därför förblir det mycket känsligt för beröring länge.

USP: Fingeravtrycksbeständigt

Kolla in på Amazon

3. KuGi

KuGi har alla egenskaper för att vara ett långvarigt skärmskydd för iPhone. Det som har fångat mina ögon i detta skärmskydd är det bubbelfria limet som gör installationen smärtfri.

Utskärningarna är ganska på plats för att säkerställa att det inte stör frontkamera och sensor. När det gäller tydlighet levererar den optimal tittarupplevelse med HD-transparens.

På grund av främst den oleofoba beläggningen håller KuGi svett och fläckar på ett rättvist avstånd. Därför förblir din 3D Touch-användning smidig.

USP: Anti-splittring

Kolla in på Amazon

4. pehael

pehael har något tjockare (0,33 m tjocklek) design för extra skydd mot splittring. Därför kan din iPhones pekskärm enkelt motstå repor.

En annan anmärkningsvärd egenskap är den hydrofoba och oleofoba beläggningen som håller damm borta. De avrundade kanterna hjälper till att skärmskyddet ska monteras fläckfritt.

Med den höga klarhet som erbjuds har du en bättre tittarupplevelse. På toppen av allt kommer pehael i tre förpackningar.

USP: Hydrofob och oleofob beläggning

Kolla in på Amazon

5. Bovon

Bovon är en av de finaste skärmskydden för iPhone Xs Max. Så, vad gör att det sticker ut.

Tja, kvaliteten som jag har gillat i det här skärmskyddet är förmågan att ge kant-till-kant-skydd. Det slitstarka härdade glaset med 9H hårdhet ger ingen chans att repor skadar skärmen.

Med den oleofoba beläggningen förhindrar skärmskyddet också smuts, svett och damm från att staplas upp på skärmen. Som ett resultat är det fortfarande mycket lyhört för beröringen länge.

USP: Edge-to-edge-skydd

Kolla in på Amazon

6. Supershieldz

Supershieldz har designat ett perfekt skärmskydd för iPhone Xs Max. Den har böjda kanter som spelar en viktig roll för att erbjuda helskärmsförsvaret. 9H-hårdhet tillsammans med 99,99% HD-klarhet gör det till en högsta insats.

Närvaron av hydrofob och oleofob beläggning ger dess hållbarhet ytterligare. Dessutom är det antidamm och svett så att tydligheten och känsligheten inte påverkas. Slutligen erbjuder Supershieldz detta skärmskydd i två förpackningar.

USP: Anti-smudge

Kolla in på Amazon

7. Marge Plus

Sporing bara 0,25 mm tjocklek, "Marge Plus" är en av de tunnaste skärmskydd för iPhone Xs Max. Trots att den är så tunn har den styrkan att avvärja utmaningarna från repor och stötar.

Bortsett från att erbjuda hög klarhet, erbjuder detta skärmskydd också maximal känslighet. Den oleofoba beläggningen gör att den kan motstå fingeravtryck och damm. Dessutom hjälper den imponerande fallvänliga designen att den fungerar i de flesta fall.

Marge Plus skärmskydd finns i tre förpackningar som drivs av livstidsgaranti.

USP: Fallvänlig design

Kolla in på Amazon

8. Maxboost

När det gäller att producera förstklassiga skärmskydd är Maxboost ett välkänt varumärke. Den här skärmskyddet är en av de tunnaste med bara 0,25 mm tjocklek.

Trots att det är på den smalare sidan, ger det det väsentliga försvaret till pekskärmen mot alla slags skurkar som fläckar och scuffs. sliter. Tack vare den speciella beläggningen kan skärmskyddet hålla svett och fingeravtryck på långt avstånd.

Slutligen finns Maxboost i tre förpackningar som stöds av en pålitlig livstidsgaranti.

USP: Smal och känslig yta

Kolla in på Amazon

9. iCarez

Jag har provat mina händer på flera iCarez skärmskydd. Och från vad jag har upplevt kan jag säga att dess skärmskydd är mycket tillförlitliga. Så jag förväntar mig att den här ska vara lika bra.

När vi pratar om funktionerna har detta skärmskydd 0,33 mm tjocklek för att aldrig krossa pekskärmen. Det är utrustat med hög känslighet så att du kan använda din enhet med önskad jämnhet.

USP: TrueTouch-känslighet

Kolla in på Amazon

10. ESR

ESR skärmskydd kommer med böjda kanter som spelar en viktig roll för att ge helskärmstäckning. De snygga utskärningarna säkerställer att skärmskyddet inte hindrar kameran och sensorerna från att fungera korrekt.

Precis som alla ovannämnda skärmskydd, innehöll den här också härdat glas. Därför bör du förvänta dig att det ger hög klarhet. På grund av den oöverträffade styrkan tål den upp till 22 pund kraft. Det är inte allt, ESR stöds av livstidsgaranti.

USP: 5X starkare

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din betrodda försvarare?

Jag antar att du har ett pålitligt skärmskydd för din iPhone XS Max, eller hur? Får jag veta namnet på skärmskyddet och de funktioner du har gillat i det?

Du vill utforska mer:

 • Bästa iPhone Xs Max plånboksfodral
 • iPhone Xs Max Clear Fodral
 • Bästa iPhone Xs Max-fodral

Vilket är ditt favoritföretag som producerar skärmskydd? Berätta för oss i kommentarerna.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found