Blogg

Bästa iPhone SE läderfodral 2021

Läder hjälper dig att skapa ett starkt stiluttal överallt med din senaste iPhone SE. Förpacka din iPhone i äkta läderfodral tillverkade av framstående tillverkare av tillbehör i USA. Det finns vissa likheter mellan dessa iPhone SE läderfodral; perfekt passform, material av högsta kvalitet, utmärkt hantverk finns vanligtvis i varje läderfodral.

Vår redaktion har köpt de bästa tillbehören till din iPhone SE, som nyligen släpptes av Apple vid sitt första årliga evenemang 2016. Du kan kontrollera varje läderfodral och se detaljer som funktioner och pris på fodralet. Var säker på att din iPhone SE kommer att skyddas i stil.

# 1. Snugg

Snugg presenterar ett färgstarkt sortiment av iPhone SE läderfodral för män och kvinnor. Väskan passar perfekt, har högkvalitativa material och unikt hantverk. Njut av användningen av kortplatser och dold ficka för att lagra dina visitkort eller valutasedlar. Njut av att titta på videor och annat visuellt innehåll med hjälp av ett inbyggt stativ.

Pris: $ 45,00

Köp det från Amazon.com

# 2. AceAbove

AceAbove erbjuder ett läderfodral som är tillverkat av 100% äkta Cordoba-läder av högsta kvalitet, vilket förhindrar att din iPhone SE glider från skyddshöljet. Fallet gör att du kan röra dig snabbt medan du går genom smala gränder i staden och trånga platser som en tunnelbana. Du kan enkelt komma åt alla knappar och portar på din iPhone SE medan den är insvept i detta läderfodral. Förvara kreditkort och visitkort bekvämt.

Pris: 59,99 USD

Köp det från Amazon.com

# 3. Kavaj

En avslappnad look kan få dig att tro att det är en liten bok placerad på ett bord. Men en noggrann uppmärksamhet avslöjar att det är ett designläderfodral i bokstil för iPhone SE från Kavaj. Detta högkvalitativa färdiga äkta läder och härdade plast ger en elegant tunn design och perfekt skydd runt om. Få tillgång till alla portar och knappar genom dess exakt utskurna öppningar.

Pris:  $ 39,90 [$ 29,90 på Amazon när detta skrivs.]

Köp det från Amazon.com

# 4. IYCK

Blomsterdesign och livfulla färger i detta iYCK läderfodral kommer verkligen att imponera på kvinnor med kräsna smaker. Den mjuka inredningen skämmer bort framsidan och baksidan av din iPhone SE och skyddar telefonen från smuts och repor. Titta på videor, filmer och läs e-böcker med hjälp av stand flip of the case. I detta plånboksfodral kan du också lagra kontanter, kreditkort och ID. Den magnetiska knappstängningen säkerställer säkerheten för din iPhone.

Pris: $ 14,13

Köp det från Amazon.com

# 5. Wisdompro

Wisdompro har kommit med ett oemotståndligt erbjudande åt dig. Skaffa detta perfekt designade iPhone SE läderfodral och använd en universell kapacitiv pekskärmspenna och en mikrofiberrengöringsduk. Läderfodralet är tillverkat av robust men ändå mjukt PU-läder och ger dig komforten att använda alla funktioner i din iPhone SE. Det inre av detta fodral är tillverkat av hårt skal som skyddar din iPhone mot repor, stötar och halk. Tre inbyggda kortplatser hjälper dig att lagra kredit- / betalkort och ID. En dold kortplats kan användas för att hålla valutasedlar.

Pris: $ 24,99

Köp det från Amazon.com

Obs: Priserna som anges här nämns på affiliate-portaler när du skriver den här artikeln.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found