Blogg

Bästa iPhone X-plånboksfodral 2021

Varje gång jag köper en ny iPhone är det enda locket på min radar ett plånboksfodral. Och iPhone X är inget undantag! Efter att ha utforskat olika alternativ är jag redo att berätta om mina bästa plånboksfodral för iPhone X. Det finns vissa egenskaper som jag föredrar att se i ett plånboksfodral. Exempelvis måste locket ha hållbar uppbyggnad och överleva stötar och hålla undan. Även om jag har en förkärlek för trendig design, gillar jag också att para ihop min iPhone med ett vintage-utseende folio plånboksfodral för att bära alla mina värdesaker som kort och kontanter säkert. Redo att ge en överblick över dessa plånboksfodral för iPhone X? Låt oss utforska listan.

 1. Pad & Quill
 2. Vena vCommute
 3. iPulse
 4. iPulse Journal
 5. Smartish
 6. DAVIS-FALL
 7. SUTENI
 8. ProCase
 9. SHIELDON
 10. SAMONPOW
 11. Belemay
 12. Twelve South Journal
 13. Dockem
 14. Nomad
 15. Snakehive
 16. Trianium
 17. PASONOMI
 18. OtterBox STRADA
 19. Spigen Slim Armor CS
 20. Zover
 21. LUPA

1. Bella Fino från Pad & Quill

Enkelt uttryckt, "Bella Fino" ser premium ut från alla aspekter. Amerikansk läder i fullkorn kombinerat med det raffinerade hantverket ger det en lyxig känsla.

Tack vare närvaron av rik patina verkar Bella Fino aldrig gå ur kontakt. Den smala profilen gör att du känner dig bekväm när du bär plånboksöverdraget.

De inre kortplatserna gör att du kan lagra upp till 5-7 kort och den levereras också med en fristående kontantficka. Dessutom ökar det satinbehandlade fodralet hållbarheten och låter dig också enkelt installera iPhone.

Utöver livslängden är Bella Fino redo att arbeta med trådlösa laddare också så att du inte har några problem att omfamna det nya åldersladdningssystemet.

USP: Stöd för trådlös laddning

Kolla in på Pad & Quill

2. Vena vCommute

Om du vill välja ett kompakt men ändå slitstarkt plånboksfodral till din iPhone X, leta inte längre än Vena vCommute. Höjdpunkten i detta skyddande skydd är den tåliga konstruktionen tack vare integrationen av robust PC och stötsäker PC. Och med en dold kortplats på baksidan kan du bekvämt lagra upp till tre kort som kan vara tillräckligt för normala behov.

Trots att den är så skyddande fungerar vCommute också med de flesta trådlösa laddare. En annan anmärkningsvärd funktion i detta praktiska plånboksfodral för iPhone X är kompatibiliteten med magnetiska bilfästen. Till 27,99 dollar tror jag att det är prisvärt med tanke på de imponerande specifikationerna.

USP: Kompatibel med magnetiska bilfästen

Kolla in på Amazon

3. iPulse Vintage Book Series

iPulse har toppat vår samling som det bästa iPhone X-plånboksfodralet. Det är för de människor som föredrar estetisk design. iPulse Vintage Book Series är tillverkad av italienskt fullkornsläder. Med den handgjorda designen och den snygga uppbyggnaden har den en retrobokstil.

Det finns två kreditkortsplatser och en kontantficka. Du kan också fördubbla folion för att konvertera den till ett användbart kickstand för att titta på media. TPU-hölje gör detta läderplånboksfodral mycket hållbart. Framför allt kommer detta vintageöverdrag med livstidsgaranti.

USP: italienskt kornläder

Kolla in på Amazon

4. iPulse Journal

En till från iPulse. Det är för de människor som föredrar estetisk design. iPulse Vintage Book Series är tillverkad av italienskt fullkornsläder. Med den handgjorda designen och den snygga uppbyggnaden har den en retrobokstil.

Det finns två kreditkortsplatser och en kontantficka. Du kan också fördubbla folion för att konvertera den till ett användbart kickstand för att titta på media. TPU-hölje gör detta läderplånboksfodral mycket hållbart. Framför allt kommer detta vintageöverdrag med livstidsgaranti.

USP: Italienskt fullkornsläder

Kolla in på Amazon

5. Smartish

Smartish Card har alla kvaliteter att sätta sitt krav på att vara det bästa iPhone X-plånboksfodralet. Den har en lätt och tunn design. Den har skyddande luftdämpade hörn för att ge din iPhone den nödvändiga skölden för att absorbera stötar. De strukturerade sidorna ger bättre grepp, vilket gör det mycket bekvämt att hålla enheten i händerna.

Plånboksfodralet har en plats på baksidan så att du kan hålla upp till tre kort och en dollarsedel. Du kan också stärka din enhet med kortet för att förbättra handsfree-upplevelsen. Dessutom kan du välja detta minimalistiska plånboksfodral i tre snygga färger: karmosinröd, blå jade och svart onyx. Smartish har alla kvaliteter att sätta sitt krav på att vara det bästa iPhone X-plånboksfodralet.

USP: Minimalistisk design

Kolla in på Amazon

6. DAVIS-FALL

DAVIS CASE är ett av de bästa iPhone X-plånboksfodral som endast är gjorda för puristen. Den utmärkta handgjorda designen ger den en retro look. Högkvalitativt läder åldras graciöst och kan behålla sitt tilltalande länge.

Med flera kortplatser och pengarmuff kan det felfritt fungera som ett användbart resväska. Magnetlåset håller fodralet stadigt fäst. Slagfast hölje ökar dess hållbarhet och erbjuder också en pålitlig skärm till iPhone.

USP: Bedårande retro design

Kolla in på Amazon

7. SUTENI

Mycket få plånboksfodral på marknaden ser lika snygga och minimalistiska ut som detta erbjudande från Suteni. Skyddet ger knappt någon bulk till din iPhone utan att lägga bekvämlighet och skydd på bakbrännaren. Och det var det som tvingade mig att inkludera detta omslag i denna omfattande lista över de bästa iPhone X-plånboksfodralen.

Pratar om konstruktion, detta är ett PU-läderfodral och sportigt slätt exteriör som kan trösta din handflata med förbättrad grepp. Med den stötdämpande TPU-interiören för att starta upp har den också det mycket krävda motståndet för att tåla stötar.

Dessutom har Suteni plånboksfodral också en plats på baksidan där ett par kort bekvämt kan lagras. När det gäller prissättning tillhör det den överkomliga kategorin till 13,99 $ vilket gör det värt att överväga för budgetinriktade kunder.

USP: Minimalistiskt utseende och överkomligt pris

Kolla in på Amazon

8. ProCase

Om du vill få din iPhone X att se urbana, skulle ProCase vara ett bra alternativ att överväga. Fodralet är byggt med äkta läder och har både livslängden och den rika profilen för att passa snyggt med smarttelefonen. De djärva sömmarna lägger till mer känsla för sitt överklagande.

Med tre kortplatser och en pengarficka gör plånboksfodralet dig bekvämt att bära dina värdesaker. Förmågan att arbeta som ett användbart kickstand hjälper det att lysa upp din mediatid. Utöver funktionerna finns ProCase i tre färger: svart, rött och brunt.

USP: Kickstand-funktion

Kolla in på Amazon

9. SHIELDON

SHIELDON är den typ av plånboksfodral som markerar alla lådor. Den äkta läderstrukturen har utökats med den handgjorda designen. Läderfodralet har en TPU-ram för att absorbera stötar och skyddar också enheten från att skrapa.

Interiören har halkskydd och värmeavledningsdesign. SHIELDON har tre kortplatser och en pengarficka för att bära kontanter. Stativfunktionen är utmärkt för att använda enheten handsfree. Bortsett från funktioner kan du välja detta kvalitetsfodral i sex färger inklusive svart, blå, brun, lila, röd och kaffebrun.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

10. SAMONPOW

Det finns mycket att tycka om i SAMONPOW. Men jag skulle vilja prata om tre huvudfunktioner i detta märkbara plånboksfodral för Apples flaggskepps iPhone 2017. Först och främst har fodralet fått en av de finaste slagfasta designen som garanterar en pålitlig sköld för den dyra smarttelefonen.

Den andra, trots att den är mer skyddande, verkar den inte lägga onödig bulk till enheten - ett plus ur en användarupplevelsessynpunkt. Och det tredje, den dolda kortplatsen på baksidan är tillräckligt bra för att rymma ett par kort. Utöver allt är SAMONPOW plånboksfodral relativt lågt till bara 9,99 USD och finns i många livfulla färger.

USP: Hållbar men ändå kompakt formfaktor

Kolla in på Amazon

11. Belemay

Belemays plånboksfodral håller allt enkelt. Det äkta kohudskinnet tillsammans med märkbart hantverk gör det till en bra satsning för de människor som föredrar att gå med den snygga designen.

Detta plånbokskydd i läder har TPU-interiör och har tre kort tillsammans med en stor ficka för kontanter. På grund av det stötsäkra fodralet får din iPhone X det nödvändiga försvaret för att avvärja skador. Dessutom spelar frontluckan också en praktisk roll som stativet för att erbjuda en bättre landskapsupplevelse.

USP: Äkta kohudskinn med snyggt hantverk

Kolla in på Amazon

12. Twelve South Journal

När det finns en intensiv diskussion om ett förstklassigt plånboksfodral för iPhone X, skulle det inte vara något fel att missa Twelve South Journal. Beviljas, det är dyrt ($ 56,99) men om du är villig att spendera några extra pengar till förmodligen det bästa plånboksfodralet i bokstil, kan du inte gå fel med den här.

På tal om konstruktion, är Journal gjord av helt läder och har prisvärt utförande som ger en touch av estetisk tilltalning till sin profil. Lägg till det tre kortspår samt en ficka för kontanter och du har ett vintage plånboksfodral som kan vara en utmärkt professionell kostym för iPhone X. Precis som många andra folio plånboksfodral har Journal också ett självstödande stativ för att öka din handsfree-användning.

USP: Bästa bokstilsdesign

Kolla in på Amazon

13. Dockem

Dockem har unikt kombinerat plånbok och stötfångare i ett enda fodral. På premium syntetläder i canvas-stil har Dockem sytt två spår för dina plastpengar. Den upphöjda kanten smalnar längst ner, så att du kan sätta i laddningskabel och handsfree utan problem.

DuraFlex inre skal ger skydd och stöttålighet i hörn och kanter. Även om fodralets material inte stör trådlös laddning ökar kortplatserna naturligtvis avståndet mellan den trådlösa laddningsplattan och din iPhone X.

USP: DuraFlex inre skal

Kolla in på Amazon

14. Nomad

Letar du efter ett robust plånboksfodral i läder till din iPhone X? Om det enkla svaret är ja, skulle Nomad-läderöverdrag vara rätt väg att gå. Väskan har en enkel design och levereras med tre kortplatser, medan det finns ett separat fack för att hålla lite pengar.

På skyddsfronten finner jag att det här robusta skyddet lever upp till uppgiften. Så, så länge den är installerad på din iPhone X, ska du inte tappa sömnen på grund av oväntade droppar. På tal om prissättning verkar prislappen på $ 59,95 lite dyrt men med tanke på kvaliteten som den har kan jag säga att det är en ganska bra affär - om inte den bästa.

USP: Robust design

Kolla in på Amazon

15. Snakehive

Jag tror inte att många plånboksöverdrag på marknaden erbjuder det bästa av två världar: premiumkvalitet och överkomligt pris. Men när jag tittar på Snakehives erbjudande måste jag säga att det bekvämt har kryssat av båda lådorna. Och det utan kompromisser!

Omslaget har europeiskt Nubuck-läder som utvecklar en patina över tiden. Således ser det inte ful ut även efter månader av användning. En annan anmärkningsvärd funktion är det förstärkta interiören som gör det möjligt att avvärja även otäcka stötar.

Dessutom gör kortplatserna för tre kort och ett stort fack Snakehive plånboksfodral till en komplett tillgång för proffs. Och till $ 34,99 verkar det vara en stjäla med tanke på kvaliteten den kommer med.

USP: Europeiskt Nubuck-läder

Kolla in på Amazon

16. Trianium

Till skillnad från traditionella plånboksfodral som öppnas som en bok är den här lite annorlunda. Trianium har skapat ett stötfångarfodral med en plånboksfodral. På baksidan av fodralet har Trianium byggt lagringskapacitet genom att använda premium TPU-material.

Du kan enkelt sätta in dina kreditkort, ID och kontanter i kortinnehavaren. Det högkvalitativa TPU-materialet skyddar din telefon från repor, fall och stötar.

USP: Bumper-cum-plånboksfodral

Kolla in på Amazon

17. PASONOMI

PASONOMI har behärskat konsten att skapa plånboksfodral. Den här är resultatet av PASONOMIs erfarenhet och expertis inom tillverkning av mycket bekväma plånboksfodral. Här är en som har nio kortplatser för dina kredit- / bankkort, ID och kontanter.

Dessutom kan du också infoga ditt foto i en fönsterplats. Högkvalitativt PU-läder, magneter, PC och giftfritt material - allt gör detta fodral verkligen oslagbart.

USP: Slim Fit

Kolla in på Amazon

18. OtterBox STRADA-SERIEN

Om pengar inte är ett problem och du vill ta några extra gårdar för ett mer skyddande plånboksfodral, leta inte längre än OtterBox STRADA SERIES. Den är gjord av äkta läder och har starkt hölje. Med tillstånd av den bestående uppbyggnaden behöver du inte oroa dig för påverkan och skrapa eftersom fallet är fullt utrustat för att motverka dem.

Detta plånboksfodral har vertikal korthållare så att du säkert kan bära ditt ID eller kreditkort. Med designen i ett stycke glider den lätt i eller ur fickan. Den finns i tre färger: svart, brun och mjuk opal. Det är inte allt; OtterBox erbjuder livstidsgaranti med detta fodral.

USP: Hållbar konstruktion

Kolla in på Amazon

19. Spigen Slim Armor CS

Om din iPhone X behöver ha lite mer skydd utan att förlora mycket på stil, skulle Spigen Slim Armor CS vara värt att överväga.

Detta plånboksfodral har dubbla lager av konstruktion som drivs av militärt skydd. Så din enhet har ett pålitligt försvar i form av ett hållbart hölje.

Och med det dolda facket på baksidan kan du bekvämt lagra ett kort inuti. Dessutom ger locket lite mer grepp tack vare den ergonomiska designen.

USP: Militärt skydd

Kolla in på Amazon

20. Zover

”Zover” har ett praktiskt plånboksfodral. Väskan har en avtagbar design som ger dig mer flexibilitet, så att du kan bli av med bulk för att flagga iPhone lite bekvämare.

En annan anmärkningsvärd egenskap hos detta lock är stödet för ett magnetiskt bilfäste som kan vara mycket användbart om du använder din enhet för navigering under en lång körning. Och med RFID-tekniken på plats har informationen på dina kort den nödvändiga skölden. Dessutom erbjuder Zover också detta stiliga läderfodral i några bedårande färger som svart, rosa, rött och mer.

USP: RFID-blockering

Kolla in på Amazon

21. LUPA

En av de bästa sakerna med Lupas plånboksfodral är att du kan resa lättare. Du kan enkelt lagra tre-fyra kreditkort eller betalkort och ditt ID. En ficka under kortplatserna gör att du kan lagra dina pengar.

Du bör aldrig bry dig om din plast eller hårda valuta, eftersom det finns en extra stark magnetisk förslutning som erbjuder tät säkerhet och sinnesro. Detta robusta fodral är tillverkat av PU-läder för att motstå sträckning och blekning över tiden.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

Ditt val?

Förutsatt att du har hittat dessa plånboksfodral upp till märket. Vilken har du valt för din helt nya iPhone?

Finns det något fall som vi har missat att ta med i den här listan? Glöm inte att meddela oss det i kommentarerna nedan.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

 • Bästa iPhone X plånboksfodral från Wally
 • iPhone X Fodral
 • Bästa plånboksfodral för iPhone 12 Mini
 • Plånboksfodral till iPhone 12 Pro Max
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found