Blogg

Hur man döljer hack på iPhone X, Xs, Xs Max och iPhone XR

Om du har flyttat till iPhone 2018 från iPhone X är chansen att du redan har gjort fred med "Notch". Men om du har tagit ett hopp från de klassiska iPhonesna kanske du tycker att det är lite obekvämt att komma överens med det. Om så är fallet följer du med för att dölja hack på iPhone X, iPhone Xs, Xs Max och XR.

Så, hur tar du bort det oönskade hacket från iPhone X-serien? Tja, det finns en hel del tapetappar som Notcho, Lucky Notch for X, Notch Remover: Fade the notch och mer som gör att du kan hålla det ur vägen.

Hur man döljer hack på iPhone X, Xs, Xs Max och XR

Kom ihåg; detta är inte en perfekt lösning och fungerar bara på låsskärmen och startskärmen. Så det hackiga kommer inte att försvinna helt. Hur som helst, låt mig visa dig hur du får det ur sikte!

Steg 1. Ladda ner Notcho på din iPhone X. Den är tillgänglig gratis.

Steg 2. Starta nu appen. Därefter har du möjlighet att antingen använda något av dina bilder från kamerarullen eller använda bilderna som finns i appen. Jag ska välja en cool bakgrundsbild från appens bibliotek. Tryck på Importera- knappen.

Steg 3. Klicka nu på Justera . Sedan kan du flytta och skala bilden perfekt så att den kan se bra ut på skärmen.

Steg 4. Tryck sedan på Klar för att avsluta.

Steg 5. Slutligen trycker du på Spara.

Steg 6. Därefter öppna programmet Bilder och välj bakgrundsbild du just har skapat och peka på det → Nu knackar på aktie knappen.

Steg 7. Därefter måste du trycka på Använd som bakgrund. Sedan trycker du på Set.

Steg 8. Nästa steg kan du ställa in det som bakgrund på hem- eller låsskärmen. Eller så kan du ställa in det för båda. Tryck på Ställ in båda.

Det är allt!

Gå nu över till hem- eller låsskärmen och kolla in; Notch kommer att döljas. Det kommer inte att skrika högt för din uppmärksamhet. Det är säkert.

Jag vet att det inte är en idealisk lösning men ändå värt ett försök om du inte orkar med det.

Över till dig…

Notch har fått både beröm och kritik. Personligen tycker jag att det inte är så illa. Den enda gången det verkar komma i vägen för min njutning är när jag tittar på media.

Med de flesta av de bästa Android-smarttelefonerna som redan har omfamnat det, känns det som att du bor i en hackad stad. Därför ser det inte så ful ut som tidigare.

Du kanske också vill kolla in följande inlägg:

    • Så här tar du bort aktivitetshistoriken för Google Sök på iPhone, iPad, Android eller dator
    • Återställ borttagna filer från iCloud på iPhone, iPad, Mac eller Windows
    • Hur man använder iCloud Music Library
    • Så här stänger du av statliga varningar på iPhone

Du tar på Notch? Dela gärna dina tankar i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found