Blogg

Bästa Indiespel för iPhone och iPad 2021

Medan din iPhone och iPad har många funktioner för att hålla dig engagerad har vi fortfarande ett särskilt spelrum. De mest framgångsrika spelen kommer från kända varumärken, men Indiespel har sin charm och fans. Om du också älskar att testa dem och hitta dem mer kreativa och engagerande, här är en lista över de bästa Indie-spelen för iPhone.

 1. Mini Metro
 2. Regerar
 3. Super Stickman Golf 2
 4. Monument Valley
 5. Rummet
 6. dubbelt inc.
 7. Trees
 8. Space Team
 9. Thomas var ensam
 10. Altos äventyr

1. Mini Metro

Det sublima tunnelbanesimuleringsspelet har fått 4,9 av nästan 21 000 användare i App Store; det har fått många utmärkelser genom olika prisprogram. Spelet låter dig skapa en tunnelbanekarta för en stad som växer ständigt. Och du får göra detta genom 20 verkliga städer. För att ytterligare göra det engagerande kan du bläddra igenom tre olika spellägen, inklusive Normal, Endless och Extreme, för att mäta svårighetsgraden och kreativitetsnivån.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

2. regerar

Rankat som nummer 7 i kortspel, låter spelet dig fatta rätt beslut genom att dra förfrågningskorten åt höger och vänster. Under hela spelet får du många förfrågningar från dina rådgivare, bönder, allierade och fiender. Du måste bestämma med en balans mellan de inflytelserika fraktionerna i ditt kungarike. Känn kungligheterna och vara välvilliga eller illvilliga. Du är kungen. Du fattar ett beslut.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

3. Super Stickman Golf 2

Spela över 30 olika minigolfbanor med dina anpassningsbara karaktärer i två olika flerspelarlägen och markera dig till perfektion. Spelet rankades i "App Store Best of 2013". För varje kurs som kommer kommer dina utmaningar och hinder att förändras. Hitta ett smart sätt att korsa alla hinder och kreativt engagerande kurser. Spelet stöder lokalt multiplayer via Bluetooth.

Pris: Gratis (köp i appen börjar från $ 0,99)

Ladda ner

4. Monument Valley

Spelet kommer att fånga din uppmärksamhet och få dig att bli kär i sin fascinerande design när du öppnar den. Efter att ha vunnit Apple Design Award 2014 låter spelet dig manipulera iögonfallande arkitektur och vägleda en prinsessas väg genom den. Spelet är lätt att spela och har en fascinerande design som håller dig engagerande hela tiden.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

5. Rummet

Gå in i den vackra 3D-världen av pussel med detta mysteriumlåsta spel. För varje nivå som passerar måste du släppa lös en ny hjärnavikt och definiera en "out of the box" -metod. Spelet är ganska engagerande med klokt definierade pussel med dolda svar. Det vore bäst om du var uppmärksam nog att märka dem.

Pris: $ 0,99

Ladda ner

6. dubbelt inc.

Kolla in detta lysande pusselspel som har charmiga animationer och unika nyckfulla ljudeffekter. Målet är att bläddra i spelfältet för att riva upp brickorna och sedan göra en väg för att rensa dem i en serie oändliga utmaningar.

De minimalistiska bilderna kommer att hålla dig engagerad och du kommer att bli förvånad över själva pusselmekaniken. Det är en kombination av skjutblock och att kombinera samma färgade block för att slutföra uppgifterna. Gör dig redo för timmar av njutning.

Pris: $ 3,99

Ladda ner

7. Tre

Det lilla pusselspelet är enkelt och spännande. Medan du tar dig igenom genom att rensa pusslet kommer du att åtföljas av vacker bakgrundsmusik. Även om det handlar om siffror behöver du inte vara matematiker för att genomföra nivån. Bara lite vakenhet med en "gå-framåt" -strategi gör dig till vinnaren.

Pris: $ 5,99

Ladda ner

8. Spaceteam

I samarbetspartiets spel kan 2-8 spelare spela tillsammans med sina egna enheter. När spelet börjar får du tidskänsliga instruktioner som du måste samordna med dina lagkamrater. Kom ihåg att om du inte gör det kommer fartyget att utsättas för explosion. Glöm inte det främsta motivet; du måste springa över en exploderande stjärna.

Pris: Gratis (Lås upp appuppgraderingar - $ 2,99)

Ladda ner

9. Thomas var ensam

Överraskande kan det låta att Thomas är en nyfiken rektangel som försöker hitta sin existens i en konstig värld. Den uppslukande och känslomässiga resan delas upp i 100 engagerande nivåer. Medan spelet ursprungligen debuterar med PS3 är det fortfarande en charm att spela det på iPhone och iPad. Det finns inget sätt att du inte kommer att fästa med historien och den vackra berättelsen som Danny Wallace har gjort.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

10. Altos äventyr

Rankat som nummer 8 i sport, kommer spelet att låta dig röra dig genom en lovande äventyrlig resa. Listad i de bästa iPhone-apparna 2015 av Mashable, har den fått många utmärkelser för sitt intuitiva gränssnitt och engagerande spel. Det fysikbaserade spelet tar dig till en fascinerande fridfull snowboard-odyssey.

Den har dynamisk belysning och vädereffekter för att ge dig en verklig snowboardupplevelse. De smart utformade 180 målen håller dig förlovad till sist.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

Bästa Indie-spel att spela på iPhone eller iPad

Har du upplevt att spela något av dessa spel? Om inte, planerar du att prova på något av dessa? Eller har du något annat Indie-spel på din krosslista? Låt mig veta i kommentarsektionen.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Sudoku-spel för iPhone och iPad
 • Word Games för iPhone och iPad
 • Tower Defense-spel för iPhone och iPad