Blogg

Bästa Bluetooth-hörlurar för Apple Watch 2021

Din Apple Watch ger dig en mängd bekvämligheter i ditt liv. Bland de bästa delarna är möjligheten att ringa samtal eller ställa in musik eller podcasts, var som helst - du behöver inte bära telefonen när du tränar, joggar osv. Naturligtvis måste du para din klocka med rätt hörlurar för en hög ljudkvalitet. Så oavsett vad du vill lyssna på, kolla in dessa bästa Bluetooth-hörlurar för Apple Watch.

 1. Äpple
 2. Powerbeats Pro
 3. Takter
 4. AUKEY
 5. Jabra
 6. Mpow
 7. Treblab
 8. Dödskallegodis
 9. TOZO
 10. Avantree

1. Apple AirPods Pro - varumärket du litar på

Det ultimata bästa valet för Bluetooth-hörlurar att para ihop med din Apple Watch är AirPods Pro. De är svett- och vattentåliga, vilket gör dem perfekta för träning, resor och vardagsliv.

Dessutom har de andra avancerade funktioner som aktiv brusreducering för uppslukande ljud och transparensläge för att hålla sig medveten om världen omkring dig även när du är inställd på lite ljud. Du kan också få en extremt bekväm passform tack vare tre storlekar av mjuka avsmalnande silikonspetsar. Dessutom har du snabb tillgång till Siri, och det trådlösa laddningsfodralet ger mer än 24 timmars batteritid.

Pris : $ 199,00

Kolla in på Amazon

2. Powerbeats Pro - träningsvänlig

Du kan njuta av dina favoritljud när du tränar med dessa förstklassiga justerbara öronkrokar med säker passform för lätt komfort och stabilitet. De är trådlösa och erbjuder upp till 9 timmars lyssningstid (mer än 24 timmar med laddningsväska.

Den förstärkta designen är svett- och vattentålig för även de mest intensiva träningen. Det har också Apples H1-hörlurschip och Bluetooth-klass 1 för utökat intervall och färre bortfall. Slutligen kan du välja mellan en rad fantastiska färgalternativ.

Pris : $ 169,95

Kolla in på Amazon

3. Beats Flex trådlösa hörlurar - Bästa priset

Kolla in dessa magnetiska öronsnäckor med automatisk uppspelning / paus som ger upp till 12 timmars lyssningstid. Du kan njuta av komfort hela dagen med Flex-Form-kabel och fyra öronsnäckalternativ. Den drivs av Apple W1 hörlurschip för sömlös anslutning.

Dessa drivs av Apple W1 hörlurschip för sömlös anslutning. Det finns kontroller på enheten för musik, samtal och röstassistent. Dessutom kan du dela ljudet sömlöst med ett annat par Beats-hörlurar eller AirPods.

Pris : $ 49,88

Kolla in på Amazon

4. AUKEY Bluetooth-hörlurar - Budgetvänliga

Fördjupa dig i kraftfulla basbeats och välj bland tre EQ-ljudsignaturer. De är uteslutande byggda för sport och rycker lätt upp svett och fukt tack vare IPX6-certifiering. De är lätta och sitter tätt i öronen.

Tio minuters USB-C-laddning ger 300 minuters uppspelning och du kan njuta av 15 timmars batteritid efter full laddning. Du kan klippa ihop dem när de inte används för enkel förvaring. Dessutom har den ett MEMS-mikrofonchip som minskar omgivningsbuller och säkerställer tydligare telefonsamtal när du är på språng.

Pris : $ 29,99

Kolla in på Amazon

5. JABRA Move stereohörlurar - lätta

Om du föredrar hörlurar med öra, här är ett utmärkt par för din Apple Watch. De är extremt lätta med ett justerbart huvudband som passar alla huvudtyper. 40 millimeter dynamiska drivrutiner garanterar utmärkt ljudkvalitet och smutsresistent tyg är perfekt för livet på resande fot.

Du kan njuta av upp till 8 timmars samtalstid / musiktid och upp till 12 dagars standbytid. Den innehåller också en sladd (tillval) så att du kan använda dina hörlurar på flyg. Välj mellan fyra klassiska färgalternativ, nämligen svart, beige, blått och marinblått.

Pris : 45,95 $

Kolla in på Amazon

6. Mpow 059 Bluetooth-hörlurar - Bästa batteritid

Du kan njuta av imponerande högkvalitativt ljud tack vare 40 mm drivrutiner på dessa trådlösa hörlurar för Apple Watch. Den har ett CSR-chip och en runt-öronkuddesign som ger en väl stängd och nedsänkt miljö för dina öron.

Den är byggd för att hålla sig bekväm med öronkuddar med minneskum som simulerar mänsklig hudstruktur för bestående komfort; Rostfritt stålreglage och mjukt vadderat huvudband möjliggör en perfekt passform utan begränsning och ger utmärkt hållbarhet.

Pris : $ 29,99

Kolla in på Amazon

7. Treblab X3 Pro - bekvämaste passform

Kolla in dessa Treblab X3 Pro Bluetooth-hörlurar som har en ergonomisk öronkroksdesign och levereras med tre storlekar öronsnäckor för maximal komfort. De kan anslutas sömlöst till din Apple Watch med Bluetooth 5.0.

Den har Qualcomm QCC-chipset med aptX som levererar Hi-Fi-ljudkvalitet för att superladda dina träningspass. Dessutom får du 45 timmars batteritid med laddningsfodralet kan köras 9 timmar på en enda laddning.

Pris : 69,97 $

Kolla in på Amazon

8. Skullcandy Indy öronproppar - mest bärbara

Få upp till 16 timmars batteritid som är IP55-svett-, vatten- och dammtålig. De skryter med fenomenal bas och erbjuder en passform i öronen för långvarig komfort under träning eller resa.

Det finns avtagbara örngeler för en stabil passform. Vidare skryter de med touchkontroller precis som de mycket avancerade Apple AirPods. Du kan välja mellan olika färger som svart, mint, rosa, lila, djuprött etc.

Pris : $ 49,98

Kolla in på Amazon

9. TOZO T10 trådlösa öronproppar - bästa lyxval

Dessa öronsnäckor erbjuder ett riktigt autentiskt ljud och kraftfull basprestanda med imponerande 8 mm högtalardrivrutiner. De är superlätta att ställa in med enstegsparning så snart du hämtar dem.

Dessutom är de IPX8 vattentäta med en nano-beläggning som gör dem vattentäta i 1 meter djup i 30 minuter. Du kan till och med tvätta öronsnäckorna och basen, så de är perfekta hörlurar för äventyrsentusiaster.

Pris : $ 29,99

Kolla in på Amazon

10. Avantree Audition-hörlurar - Överlägset rikt ljud

Med AptX Hi-Fi-teknik låter detta Bluetooth-headset dig uppleva kristallklart ljud och ett komplett utbud av rik bas, tydlig diskant och till och med mellantoner perfekt blandade för att förbättra ditt lyssningsglädje.

Det långvariga batteriet säkerställer att du kan fortsätta strömma i timmar i sträck. Det erbjuder upp till 40 timmars speltid. Och med dual-mode-funktionen kan du också enkelt byta till en trådbunden anslutning för att bevara enhetens batteritid.

Pris : $ 49,99

Kolla in på Amazon

10 fantastiska par Bluetooth-hörlurar för Apple Watch

Vilka är dina föredragna trådlösa hörlurar för Apple Watch? Berätta för oss i kommentarerna nedan. Du kan också kolla in de bästa kraftbankerna för att hålla din Apple Watch igång längre.

Du kanske också vill läsa:

 • Bästa Bluetooth-hörlurar för iPad Pro
 • Bluetooth-högtalare för iPhone
 • Bästa Bluetooth-hörlurar för barn
 • Bästa AirPods Max-alternativ för mindre
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found