Blogg

Bästa iPhone XR magnetfodral 2020

Med en jätte 6,1-tums flytande näthinnesskärm är iPhone XR en av de bästa iPhonerna hittills! När du har en sådan värdefull enhet i dina händer är det viktigt att du skyddar den med rätt fodral! Medan många kanske föredrar militärt skydd för iPhone XR, finns det ytterligare ett fodral, magnetfodral för iPhone XR, som ger det bästa skyddet.

Om du vill ha minimalt skydd och vill visa upp din iPhone XR, rekommenderas det att du går direkt till de smala fodralet! Kommer tillbaka till magnetfodral för iPhone XR, de kommer med stötdämpning och kan enkelt fästa vid en metallyta, särskilt på bilfästen. Vi har listat de bästa iPhone XR-magnetfodralen, få en glimt av dem och agera nu!

Bästa magnetiska fodral för iPhone XR 2020

Snabblänkar:

 • Dreem
 • LJUSDESIRE
 • BB ansikte
 • Misscase
 • Casego
 • Elewelt
 • Haobuy
 • ZHIKE
 • LISADE
 • Elewelt

# 1. Dreem

Här kommer allt-i-ett-fodralet för iPhone XR. Från en kickstand till ett plånboksfodral har den allt i sig. Detta magnetfodral är stötsäkert och har en upphöjd ram på toppen och botten av fodralet. Det bästa med detta fodral är den magnetiskt avtagbara flip-case designen.

Väskan fungerar också med trådlös laddning utan att ta bort fodralet. Det fungerar inte med alla laddare men det fungerar säkert med Dreem trådlös laddare! Dreem magnetfodral för iPhone XR levereras med RFID-skydd vilket är det bästa med detta fodral. Den finns i 9 färger så att du kan välja den som passar din stil.

USP: RFID-skydd och magnetiskt avtagbar flip-case design

Kolla in på Amazon

# 2. LJUSDESIRE

Lightdesires fall fick min uppmärksamhet direkt med sitt glansiga utseende! Färgerna i fodralet är härliga att titta på. Tja, det handlar inte bara om utseendet utan det skyddar din iPhone XR med ett magnetiskt adsorptionsmaterial och bakstycket har flera magnetiska punkter som håller din iPhone XR tätt.

Dessa magnetiska punkter ger ett stabilt skydd mot stötar och stötar. Och det övre glaslocket skyddar mot repor och damm. Lightdesires magnetfodral för iPhone XR är tillverkat av högkvalitativt aluminium och fodralet är smutsfritt. Den levereras med ett års garanti och finns i 6 blanka färger.

USP:  Glansiga färger och premiumskydd

Kolla in på Amazon

# 3. BB ansikte

Den yttre strukturen ser ut som ett tyg, naturligtvis är det ett PU-läder, men bakom kulisserna finns det ett inbyggt cirkulärt metallark som fungerar som en magnetisk koppling. Eftersom fodralet levereras med en magnetbilshållare blir det en problemfri enhet med din iPhone XR.

Se till att ta bort fodralet om du använder en trådlös laddare eftersom fodralet inte är kompatibelt med trådlösa laddare. Den är bekväm, lätt att greppa och tunn design. Vad behöver du mer när ett magnetfodral har så många funktioner? Jag föredrar detta fall om grepp och design är en tidsfråga.

USP:  Smal och lätt att greppa

Kolla in på Amazon

# 4. Misscase

Misscases iPhone XR-skal är tillverkat av magnetisk adsorptionsteknik som har totalt 16 magnetiska punkter som håller fast vid din iPhone. Det skyddar det mot stötar och stötar precis som ett iPhone XR-stötfångarfodral gör. Det genomskinliga bakstycket ger dig en chans att visa upp din originaldesign på din iPhone. Och frontluckan som levereras med ett inbyggt skärmskydd skyddar din skärm.

Detta magnetiska fodral är tillverkat av metall och 9H härdat glas. Funktioner som anti-rep, anti-smuts och vattentät gör att den står unik i den här listan över magnetfodral för iPhone XR. Fodralet är kompatibelt med trådlös laddning och det är precis som pricken över i, eftersom inte många magnetfodral stöder trådlös laddning.

USP: Transparent lock tillverkat av härdat glas

Kolla in på Amazon

# 5. Casego

Detta fodral är tillverkat av TPU-gummibelagd silikongel som ger förstklassigt skydd till din iPhone XR mot stötar och stötar. Ett kristallklart genomskinligt bakstycke är rent att titta på. Casegos baksida levereras med en ring som fungerar som ett stativfodral och den magnetiska metallplattan inuti ringen på bakstycket kan användas för bilfästen.

Dessutom ger den upphöjda kantningen nära kameran och hörnen på denna iPhone XR magnet ultrapremie skydd från alla droppar, damm och smuts. Den finns i svart och blå färger. Jag personligen älskade den blå färgen eftersom den är min favorit.

USP:  Inbyggd ringhållare

Kolla in på Amazon

# 6. Elewelt

Elewelt är det mest älskade varumärket när det gäller iPhone XR magnetfodral. Men någonstans saknas det magnetiska skydd som ett fodral är gjort för. Naturligtvis är det ett prisvärt val men det är inte så perfekt jämfört med de tidigare magnetiska fall som anges ovan.

Med exakta utskärningar i hörnet, nära blixten och kameran ger den ett perfekt utseende som matchar din iPhone XR. Eftersom skalet är transparent kan du enkelt visa din iPhone XR i stil. Om du funderar på ett tydligt fodral för iPhone XR med minimalt skydd måste Elewelt vara ditt första val. Och det bästa är att den levereras med livstidsgaranti.

USP:  Precise Cutouts

Kolla in på Amazon

# 7. Haobuy

Om du letar efter ett tunt men ändå skyddande magnetfodral för iPhone XR, Haobuy-fodral om du är på väg! Väskan levereras med magnetisk adsorptionsfunktion som enkelt kan fästas på ett bilfäste. De luftdämpade hörnen och ett sammetskikt inuti skalet skyddar din iPhone XR från kollision och friktion.

Haobuys-fodralets yttre skikt är tillverkat av mjukt TPU och det inre skiktet är tillverkat av fiber och ett lätt järnark i mitten av fodralet för magnetisk adsorption. Den är tunn, lätt och har överlägset skydd. Skalet är ett av de billigaste iPhone XR-fodralen genom tiderna.

USP:  Smal och lätt

Kolla in på Amazon

# 8. ZHIKE

Detta fodral liknar nästan Misscases magnetfodral. Med exakta utskärningar i hörnen och upphöjda ramar ger det det skydd som behövs för din iPhone XR. ZHIKEs fodral kommer med 16 magnetiska punkter som håller din iPhone tätt under tuffa förhållanden med magnetisk kraft. Den stöder trådlös laddning tillsammans med fodralet.

Framsidan och baksidan är båda gjorda av härdat glas och ger en elegant look för din iPhone utan att kompromissa med skyddet. Om du redan använder ett skärmskydd tar du bort det, annars kan det påverka användningen av din iPhone XR. Detta magnetfodral finns i 7 olika färger och detta ger dig en mängd alternativ att välja mellan.

USP: Stöder trådlös laddning

Kolla in på Amazon

# 9. LISADE

Sekretesshärdat glas på framsidan av detta magnetfodral är sådant att personen som står eller sitter bredvid dig inte kan läsa på din iPhone. Det är där integriteten är som bäst förutom magnetfodralskydd. Metallknapparna på baksidan ger en förstklassig känsla när du trycker på volymknapparna eller låsknappen.

LISADEs fodral är enkelt att installera och är lätt. Dessutom är den vattentät och kan skydda din iPhone XR från plötsliga fall och stötar. Detta magnetiska fodral stöder också trådlös laddning. Den finns i svart silver och guldfärger och levereras med livstidsgaranti.

USP:  Sekretesshärdat glas

Kolla in på Amazon

# 10. Elewelt

Här är ett annat magnetfodral från Elewelt. Fodralet har ett dubbelsidigt lock och ett härdat glas på framsidan. Baksidan kommer med inbyggda magneter och en stötfångarram av metall skyddar din iPhone från plötsliga fall och stötar. Kort sagt, detta magnetfodral är ett perfekt exempel på ett stötsäkert fodral.

Väskan är inte tunn och lite tung jämfört med andra fall men alla dessa indikerar bara en sak, premiumskydd! När det är lite skrymmande ger det ofta överlägset skydd för din iPhone XR. Detta fodral finns i två färgvarianter.

USP:  Enkla utbyten och 12 månaders garanti

Kolla in på Amazon

Så det här var några av de finaste iPhone XR-magnetfodral som jag älskade personligen. Varje ärende har en annan uppsättning funktioner.

Slutlig dom

Om kostnaden inte är ett problem skulle jag säkert gå med Dreem magnetfodral och när det gäller glansigt utseende med förstklassigt skydd skulle jag gå med LIGHTDESIRE-fodralet. När jag pratar om det överkomliga men ändå skyddet som bäst, skulle Haobuy vara mitt första val.

Relaterade erbjudanden att checka ut nu:

 • Bästa robusta fodral för iPhone XR
 • Bästa Heavy Duty-fodral för iPhone XR
 • Armband för iPhone XR
 • Bästa iPhone XR vattentäta fodral

Vilket av dessa iPhone XR magnetfodral skulle du köpa?

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found