Blogg

Hur får jag falska inkommande samtal på iPhone med hjälp av Fake Call Plus-appen

Varje telefonanvändare skulle hata falska samtal. Men ibland är falska samtal välsignelser. Golv? Hur kan dessa falska samtal vara välsignelser? Föreställ dig detta: du är fångad i en tråkig fest eller en sammankomst och du letar efter en anledning att fly. Och plötsligt ringer din telefon upp. Även om det är ett falskt samtal kommer du att glida bort omedelbart för att undvika den fällan. Det samtalet visar sig vara frälsare och du önskar att du kunde ta emot sådana samtal på din iPhone när du vill fly från en sådan röra.

Men hur får jag falska samtal på din iPhone när det passar dig? Tack och lov, någon falsk telefonsamtal app för iPhone som kan komma till din räddning. Genom att använda Fake Call Plus iOS-appen kan du ta emot sådana falska inkommande samtal på din iPhone för att bli av med en obehaglig situation.

Hur får jag falska inkommande samtal på iPhone med hjälp av Fake Call Plus-appen

Steg 1. Ladda ner och installera Fake Call Plus på din iPhone.

Steg 2. Öppna appen och tryck sedan på Tid för att ställa in en timer; här har du alternativ att välja mellan tre sekunder och en timme.

Det betyder att du kan ta emot falska samtal tre sekunder senare eller en timme senare. Däremellan finns det andra alternativ för att ställa in timern.

Steg 3. Klicka sedan på uppringaren . Denna app ger dig några förinstallerade namn som Mr. Smith, Robert, Thomas, etc. Dessutom kan du också hämta mamma , pappa , chef som en samtalare.

Alternativt kan du ange valfritt namn i fältet "Ange den som ringer upp." Du kan till exempel skriva fru, man, flickvän etc.

För att ställa in din profilbild , tryck på "+" -ikonen i en grön knapp. Observera att du inte kan ändra denna profilbild ofta eftersom den här funktionen är för VIP-användare.

Steg 4. När du har ställt in ett profilfoto och valt den som ringer är det dags att välja ringsignal och vibration.

Helt enkelt växla på / av alternativen: Ringsignal och vibration. Under de två alternativen har du flera ringsignaler att välja mellan.

Obs! Funktioner för import och inspelning är exklusiva för VIP-användare av denna app.

Steg 5. Klicka sedan på  Voice . Det finns fyra alternativ: Ingen och tre röster.

Välj vilken röst som helst . Om du väljer en av rösterna kommer du att höra en av rösterna när du tar upp det falska samtalet på din iPhone.

Steg 6. Klicka sedan på  Bakgrund . Här kan du aktivera  “Return Real Desktop” eller använda falskt skrivbordsunderlägg. Det kommer dock att finnas fler annonser om du använder Return Real Desktop.

För att returnera riktigt skrivbord kan du slå på strömbrytaren.

När allt är på plats kan du trycka på knappen 'Starta samtal' för att få falska samtal på din iPhone.

Peka på fundera

  • En av nackdelarna med den här appen är att du inte kan låsa telefonen eller inte trycka på hemknappen. Om din telefon är låst eller du trycker på hemknappen får du inget falskt samtal som du har ställt in tidigare. Det betyder att du måste ställa in autolåsningstid vid Aldrig från Inställningar → Display & Ljusstyrka → Autolås → Aldrig
  • Dessutom, när du har skapat det falska samtalet, måste du vara i appinställningen och kan inte använda andra appar

Det är alla vänner!

Loggar ut…

Det finns några begränsningar för de två appar som anges ovan. Du kan använda dem efter eget gottfinnande för att få bästa resultat för att ta emot falska samtal. Den senare erbjuder VIP-åtkomst och detta kan göra skillnad för dig.

Relaterade inlägg:

    • Flash iPhone-app: Skicka ditt foto som nummerpresentatör på iPhone
    • Bästa säkerhetsappar för iPhone och iPad
    • Bästa iPhone-kontakter / adressbokshanteringsappar: Förenkla ditt liv
    • Bästa iPhone-appar för att radera duplicerade kontakter

Vill du använda ovanstående appar för att ta emot falska samtal? Dela dina tankar och feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found