Blogg

Bästa AR-spel för iPhone och iPad [2021 Edition]

AR-spel är både spännande och beroendeframkallande. Och när du väl har kommit in i spåret känner du dig aldrig tillbaka. Det som gör dem så tilltalande är möjligheten att låta dig interagera med den verkliga världen på ett helt nytt sätt. Efter att ha utforskat flera alternativ har vi handplockat de bästa AR-spelen för iPhone och iPad så att din körning med spel förblir glänsande.

Ta ut den riktiga krigare som bor inom dig i det fria för att ta de dödliga zombierna framme. Utrusta dig med alla möjliga vapen innan du hoppar in i en actionfylld AR-slagfält. För att inte glömma spöken som just har kommit ned för att eliminera hela världen. Är du redo att stöta på dem?

1. Pokémon GO

Efter att ha laddats ner mer än 750 miljoner gånger och utsetts till "Bästa mobilspelet" av The Game Developers Choice Awards är Pokémon GO det mest populära AR-spelet. Det är en platsbaserad AR där du går runt i din miljö och fångar Pokémon. Därefter måste du använda dem i striden mot andra spelare.

Gå med i ett av de tre lagen och gå hårt mot dina motståndare för att äga något gym. Ännu bättre, du kan också delta i raid-strider på gym runt om i världen för att visa upp din smarta spelfärdighet.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Warhammer 40000: Freeblade

Detta actionfyllda spel har blivit otroligt spännande nu, främst på grund av introduktionen av AR. Du har en olycksbådande uppgift till hands och måste leda Freeblade till inlösen. Gå ut för att förstöra dem som förintade det ädla huset.

Döda oändliga inkräktare och eliminera dem med både kraft och smart taktik. Den episka berättelsen med fler än 170 enspelarsuppdrag har mycket att testa dina färdigheter.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Zombie Gunship Revenant AR

Vill du komma in i dödlig handling för att visa upp dina hjältemodeller? Zombie Gunship Revenant AR är det perfekta spelet för att prova lite käftande action.

I den här zombie-shootern med förstärkt verklighet måste du ta full befäl över det tungt beväpnade helikoptervapnet och eliminera de fruktade zombierna. Eftersom dina fiender är mäktiga och farliga måste du vara i din verkliga skick för att övervinna deras utmaning. Stärk därför vapenfartyget med extremt avancerade vapen, kanoner, raketer och missiler. Om du någonsin vill gå några extra gårdar kan du också uppgradera appen för att låsa upp några spännande funktioner som bankvalvet, Fort Knox, etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Kings of Pool

Drivs av AR, Kings of Pool är ett fascinerande poolspel med 8 bollar. Du kan lägga bordet med förstärkt verklighet på en plan yta och spela spelet med absolut kul. Det låter dig spela mot toppspelare från hela världen.

Spelet kräver att du vinner och får tillgång till höginsatsbord. Ditt yttersta mål är att samla så mycket pengar som möjligt och bli den mest värdefulla biljardspelaren i spelet.

Detta AR-spel stöder flera språk som engelska, kinesiska, franska, tyska, italienska, japanska, koreanska, förenklad kinesiska, traditionell kinesiska. Dessutom kan du låsa upp fler funktioner genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Thomas och vänner

Thomas och vänner är fantastiska att spela! Spelet låter dig skapa tåguppsättningar och anpassar dem efter dina bästa önskemål. Du kan pryda ditt tågset med höga träd, vackra byggnader och fantastiska dekorationer.

Använd sandstränder, bubblande lava och snöiga snöstormar för att måla din terräng. Du kan också samla gyllene växlar för att låsa upp kraftfulla motorskinn som skrämmande spencer.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Jurassic World Alive

Om du är ett fan av dinosaurier och Jurassic-filmerna kommer detta spel säkert att fånga din fantasi. Det handlar om att utforska din omgivning för att hitta dinosaurierna som strömmar fritt överallt. Du kommer att upptäcka välkända favoriter såväl som nya raser.

För att nivåera dig måste du samla episkt dinosaurie-DNA och skapa imponerande hybrider. Dessutom sätta ihop ett lag för att slåss mot det i verkliga matcher. Det finns mycket kul att utmana dina vänner och vinna belöningar på vägen.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Platt förpackning

Flat Pack, den dimensionböjande plattformen, är ganska spännande. Eftersom den blandar både 2D- och 3D-element måste du tänka bortom normala linjer för att behärska det. Med 30 nivåer och episka bosskampar har det mycket att hålla dig uppslukad. Dess AR-läge gör att du kan interagera med nivån i 3D.

Därför fungerar svep inte här. Istället måste du flytta runt på plattformen för att utforska saker.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. AR Dragon

Tycker du om husdjursspel? Om ja, kommer du att älska att spela AR Dragon - den virtuella husdjursimulatorn. Du måste ta yttersta hand om din drake som skiljer sig från andra och enbart litar på att du förblir pumpad. Han blir äldre och större i storlek varje dag.

Du kan ta med din älskvärda drake i din verkliga värld och spela fångst med den. Använd vackra hattar och snygga skinn för att utforma din drake. Se också till att mata det i tid så att det alltid förblir liv och sparkar.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. StackAR

Tack vare introduktionen av AR-spelläge har StackAR blivit mer spännande. Spelet är ganska kul att spela. Skanna bara en plan yta och börja bygga. För att hålla dig före måste du stapla de underbara färggradientblocken så snyggt som möjligt och så högt du kan.

Det båtar med vacker grafik och erbjuder dig fullständig frihet att tävla om bästa poäng. Även om appen är gratis kan du uppgradera den ($ 1,99) till premiumversionen om du vill ta bort annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Angry Birds AR: Isle of Pigs

Om ditt spel letar efter något roligt spel, bör du prova "Angry Birds AR: Isle of Pigs." I detta äventyrsspel med förstärkt verklighet står du mot giriga grisar som inte har något humör för att låta dig få din väg.

Du måste komma med en smart strategi för att ta tag i grisar och eliminera deras strukturer för att fånga så många stjärnor som möjligt. Tänk på att ditt slutmål är att återställa alla stulna ägg. Så använd slanghotet till din största fördel för att släppa loss Angry Birds på strukturer.

Med över 40 nivåer (fler är på väg) har du en fylld dag på spel. Och med många dolda överraskningar att upptäcka, säkerställer det också att förutsägbarheten förblir utanför bilden. Så jag skulle ge den här snygga slanghotet stora tummen!

Pris: Gratis

Ladda ner

11. Hantverk

Vad sägs om att planera ditt framtida hem? Housecraft är vad du behöver för att visualisera ditt drömhus så levande som du vill. Med hjälp av enhetens kamera och den utvidgade verkligheten kan du placera perfekt återgivna 3D-modeller av objekt.

Appen har en enorm katalog med objekt som du kan välja, ändra storlek och placera. Ta reda på hur stora föremål är och hur de passar i ditt framtida hem. Du kan kolla in föremål från vilken vinkel som helst i vilket ljus som helst. Det låter dig också spara rumskonfigurationer så att du kan se dem senare.

Pris: Gratis

Ladda ner

12. Maskinerna

Vill du njuta av mer actionfyllda AR-slagfält? Maskinerna kan vara ett fantastiskt alternativ att låta dig släppa lös din mod! Förena och led ditt team av kraftfulla maskiner för att förstöra dina motståndare. Använd fantastiska stridsstrategier och spelförändrande förmågor för att hålla dig före dina motståndare.

Detta är ett konkurrenskraftigt multiplayer-spel som bara spelas i augmented reality. Det betyder att du kan gå emot dina vänner i PvP Arena-strider runt samma bord.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

13. Stik AR

Har du en enorm förkärlek för coola klistermärken? Om ja, bör du inte missa Stik AR. Appen låter dig översvämma världen runt dig med fantastiska klistermärken. Sedan kan du ta ett foto eller en video för att dela den med dina vänner. Dessutom, bara om du inte är nöjd med vad du har, kan du alltid fylla på det genom köp i appen.

Pris: Gratis

Ladda ner

14. AR Drone Commander Lite

Vad sägs om att göra ditt hem till ett spännande slagfält? Med AR Drone Commander kan du ta med fiender till ditt hem eller någon annanstans och avgränsa dem precis som du vill!

Rikta bara din iPhones kamera mot en plan yta, och spelet kartlägger en militärbas på den. Gör dig sedan redo att stöta på en massiv attack. Som drönpilot har du den stora uppgiften att förstöra fiendens helikoptrar och stridsvagnar.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt!

Förutsatt att du har gillat att kika på dessa topp AR-appar och spel!

Din favorit?

App Store är översvämmad med massor av fantastiska AR-spel. Att hitta en spännande är därför aldrig en stor fråga. Men jag har hittat ovanstående spel lite kryddigare än deras motsvarigheter.

Du kanske också vill kolla in dessa inlägg:

  • Tower Defense-spel för iPhone och iPad
  • Actionspel för iPhone och iPad
  • Space Shooter-spel för iPhone och iPad
  • Bästa interaktiva berättelsesspel för iPhone

Vilket av ovanstående AR-spel har du valt för din iPhone? Låt oss veta det i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found