Blogg

iMobie AnyTrans uppgraderad för att perfekt lösa kompatibilitetsproblemet med iTunes 12.1

Med den nyligen uppdaterade iTunes 12.1 den 29 januari har Apple ändrat sin arkitektur från original 32-bit till 64-bit, vilket har lett till katastrofen att alla tredjeparts iDevice-verktyg inte kan upptäcka enheterna efter uppdatering till iTunes 12.1.

För att snabbt och effektivt lösa problemet har iMobie Inc., en iOS-relaterad mjukvaruutvecklare, speciellt sammanfattat kompatibilitetsproblemet med detaljerade lösningar för iTunes 12.1-användare för första gången och uppgraderat sin flaggskeppsprodukt iMobile AnyTrans för att lyckas fixa 64- lite kompatibilitetsproblem med iTunes 12.1 inom 1 veckas hårt arbete för utvecklingsteamet.

AnyTrans stöder perfekt iTunes 12.1

Nu med den senaste versionen av iMobie AnyTrans aktiveras användarna för att njuta av den effektiva och bekväma iDevice-hanteringsupplevelsen efter uppdatering till iTunes 12.1. Som ett allomfattande och professionellt iDevices-hanteringsverktyg vinner AnyTrans beröm för en stor majoritet av användarna. Det är långt bortom ett iTunes-alternativ, och det finns mer på vägen.

AnyTrans Översikt

Dataöverföring : AnyTrans gör det enkelt att lägga till mediefiler från PC / Mac till din iPhone / iPad (och vice versa) utan att förlora någon existerande data på din enhet. Och för dessa användare som just har uppgraderat till en ny iPhone 6 skulle AnyTrans vara den mest effektiva hjälpen för att synkronisera data från den gamla iPhone till den nya med dess iDevice-till-iDevice-överföringsläge och alla dina foton, videor, musik, kontakter, appar och mer kan enkelt överföras till den nya iPhone. Dessutom, så otroligt smart som AnyTrans är, klarar det fortfarande att spara konstverk, spela räkningar och betyg på din musik under överföringsprocessen.

Media-omvandlare: Drivs av sin avancerade inbyggda mediekonverteringsfunktion, optimerar AnyTrans automatiskt alla inkompatibla mediefiler under överföringen. Alla ljud- och videofiler verkar fungera smidigt på din iPhone och iPad. AnyTrans ger dig fantastiska anpassade iPhone-ringsignaler genom att låta dig importera ringsignaler i 25 sekunder, 40 sekunder eller originallängden, vilket ger dig den glada och bekväma njutningen varje gång telefonen ringer.

iCloud-hantering: AnyTrans gör din iCloud-säkerhetskopia synlig genom att ge dig åtkomst till iCloud-säkerhetskopiering och till och med visa och ladda ner objekten till datorn som meddelanden, kontakter, anteckningar, kalender, bokmärken etc.

Vänligt gränssnitt: Det väldesignade och lättanvända gränssnittet för AnyTrans gör det enkelt att överföra och hantera allt iOS-innehåll även om du är en nybörjare.

iMobie Inc. Minimerar påverkan på sina användare

iMobie har alltid följt användarupplevelsens överlägsenhet, säg, företaget samlade utvecklingsteamet för att fixa iTunes 12.1-kompatibilitetsproblem när problemet kom ut för att minimera den dåliga påverkan på användarna. Företaget fokuserar på att utveckla iPhone, iPad och iPod Transfer & Maintenance-verktyg, har hjälpt mer än 1 miljon Apple-användare med sina ikoniska produkter PhoneClean, PhoneResuce och AnyTrans.

Med ett starkt tekniskt ackumulering och användarprioritetskoncept är iMobie banbrytande för att ge iTunes 12-användare en snabb och stabil lösning, och fortsätter också att ytterligare optimera AnyTrans för att ge användarna en smidigare och enklare iDevice-hanteringsupplevelse. Oavsett om det är förflutet eller omedelbar framtid kommer iMobie att fortsätta ge användarna mer bekvämt och omfattande iOS-hanteringsverktyg som AnyTrans med sin branschledande tekniska styrka.

  • Ladda ner AnyTrans för Windows - personlig licens [$ 39,99]
  • Ladda ner AnyTrans för Mac - personlig licens [$ 39,99]
  • Ladda ner AnyTrans för Windows - Familjelicens [$ 59,99]
  • Ladda ner AnyTrans för Mac - Familjelicens [$ 59,99]

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found