Blogg

Bästa appar för självutlösare för iPhone 2021

Av alla iPhone-kameraappar är de med självutlösare desto mer användbara. De gör det enkelt att ta självporträtt och gruppfoton med optimal lätthet. Ställ bara in en nedräkning, tryck på avtryckaren och slå en pose! Dessutom kan du göra dina bilder perfekt med filter och ytterligare inställningar som svagt ljus, blixt, burst och mer. Så "säg ost" och prova de här bästa självutlösarkameraprogrammen för iPhone.

 1. Retrica
 2. ProCam 7
 3. ProCamera
 4. PhotoTimer +
 5. Kamera + 2
 6. Långsam slutarkamera
 7. Timer Auto Camera
 8. TimerCam
 9. Selfie-självporträttkamera
 10. Moment Camera

1. Retrica

Nöj dig inte med bara en timer när det gäller att använda en kameraapp från tredje part. Ge Retrica ett försök, och du kommer att bli förvånad över att se vad kameraappen kan göra. Den har 100+ filter som du kan prova direkt. Du kan också skapa GIF-filmer och videor som är humoristiska och underhållande.

Utöver det har det också ett omedelbart collagealternativ, klistermärken, frimärken, klotter och mer. Och ja, det är inte bara en kameraapp, det är en gemenskap där du kan skicka privata meddelanden direkt från appen. Slutligen är appen gratis med begränsade funktioner, och det finns ett par prenumerationsalternativ att välja mellan.

Pris: Gratis (Begränsat erbjudande, Premium varje månad - $ 1,99)

Ladda ner

2. ProCam 7

Detta är överlägset en av de absolut bästa självutlösarkameraprogrammen där ute. Dessutom finns det massor av funktioner och funktioner för att fånga vackra foton och videor. Du kan också enkelt styra upplösningen och storleken på media, vilket ökar bekvämligheten.

Anti-shake-slutaren och förmågan att ställa in intervaller ökar dess kapacitet ytterligare. För redigering finns det ett imponerande bibliotek med filter och upp till 19 justeringsverktyg som hjälper dina bilder att se precis ut.

Pris: $ 7,99

Ladda ner

3. ProCamera

Om du letar efter en omfattande kameraapp som är enkel att använda i vardagliga situationer, prova ProCamera. Den är multifunktionell och har massor av funktioner som gör det enkelt att ta bilder på pro-nivå.

Det ger DSLR-kamerafunktioner på pro-nivå till din iPhone-kamera, med en självutlösare och en intervallmätare för att fånga det perfekta ögonblicket. Dessutom fungerar det också som en omfattande fotoredigeringsapp med gratis filter och korrigerande verktyg.

Pris: $ 8,99

Ladda ner

4. PhotoTimer +

Photo Timer + erbjuder massor av flexibilitet när det gäller att ta flera bilder vid flera förseningar. Du kan justera inställningen så att den tar upp till tio bilder automatiskt. När det gäller timern låter appen dig finjustera varaktigheten från 3 sekunder till 3 minuter.

Tack vare nedräkningsljudet kan du hålla ögonen öppna och kunna knäppa coola selfies. Det är inte allt. Det erbjuder också en praktisk blixtkontroll och låter dig välja vilket album du vill spara foton till snarare än direkt i den primära kamerarullen. Detta hjälper dig att hålla ordning.

Pris:  Gratis (Ta bort annonser - Fototimer + - $ 0,99)

Ladda ner

5. Kamera + 2

Detta är det senaste erbjudandet från skaparna av den populära Camera + Legacy-appen. Aktivera Timer eller Burst när du behöver och använd Stabilizer för att hålla din iPhone stabil nog för att ge en skarp bild.

Vidare använder funktionen Auto preset den bästa kameralinsen på din telefon för varje skott. Det fungerar också som en manuell kameraapp för att ge dig full kontroll. Andra alternativ inkluderar långsam slutare för lång exponering, makro för nära motiv och åtgärder för att skjuta rörliga föremål.

Pris: $ 4,99

Ladda ner

6. Långsam slutarkamera

Ta din iPhone-kamera till en helt ny nivå med de olika effekterna av den här appen med lång slutartid. Det har fått gott erkännande som en av de bästa kamera- och fotoapparna i App Store.

Det finns en handtimer som gör det enkelt att ta exakta bilder, och den stöder även Apple Watch. Dra nytta av liveförhandsgranskning i realtid som låter dig se resultatet av din fotografering på ett ögonblick.

Pris: $ 1,99

Ladda ner

7. Timer Auto Camera

Ställ in en timer på upp till 60 sekunder innan du tar en bild för att säkerställa att du får den bästa posen. Dessutom låter den här appen dig spara tagna foton och videor i ditt fotobibliotek via Inställningar.

Vidare kan du också hantera dina foton och videoklipp separat för att hålla ordning och vara på rätt spår. Ytterligare funktioner som blixt och val av rutnät gör denna app till ett praktiskt verktyg för din selfietid!

Pris:  Gratis (Lås upp nya funktioner - $ 3,99)

Ladda ner

8. TimerCam

Leta inte längre för en gratis kameraapp med självutlösare som fungerar med perfekt timing. Kontrollerna är enkla och effektiva för att göra det enkelt att ta de bilder du behöver. Det finns en nedräkningseffekt på tre sekunder för att hålla dig informerad.

Du kan välja mellan 5, 10, 15 eller 30 sekunders förseningar, och det fungerar med både de bakre och främre kamerorna. Var noga med att justera kontaktpunkten genom att peka på skärmen och granska din bild innan du sparar den.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Selfie-självporträttkamera

Den här appen är optimerad för vackra självporträtt. Med självutlösaren kommer du att kunna ta vackra bilder och förbättra dem med en rad unika filter. Förvandla dina bilder direkt.

Dessutom kan du skriva ut dina favoritbilder för att få som minnessaker. Dessutom kan du dela dina professionellt filtrerade foton på sociala medier och du kommer säkert att få beröm från dina vänner och anhängare.

Pris:  Gratis (Ta bort annonser - $ 1,99)

Ladda ner

10. Momentkamera

Missa aldrig ett ögonblick med Moment Camera-appen. Den har en praktisk självutlösare och sekventiell fotograferingsfunktion som gör det enkelt för dig att ta de bilder du vill ha. Du kan välja mellan 5 sekunder och 60 sekunders fördröjning.

Det rena och moderna gränssnittet sticker ut och är en bris att använda. Vidare hjälper pekfokus och autofokus dig att lägga tonvikten på vad du vill ha i din ram. Det finns också en ficklampa-funktion för bättre nattfotografering.

Pris: Gratis

Ladda ner

Summering!

Testa dessa självutlösarkameraappar på din iPhone och missa aldrig ett slag när det gäller att ta fantastiska bilder av dina dyrbara ögonblick. Dela i kommentarerna nedan vilken som fungerar bäst för dig.

Du kanske också vill läsa dessa:

 • Bästa Night Vision Camera Apps
 • Kamerazoomappar för iPhone och iPad
 • Bästa Hidden Camera Detector-appar
 • Ficklampa på iPhone fungerar inte? 5 snabba lösningar!
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found