Blogg

Bästa Apple Watch Fitness Apps 2021

Spårningsaktiviteten från Apple Watch är lite bekvämare. Och det beror främst på att smartwatchen alltid ligger på din handled och bokstavligen bara en blick bort. Så om du har lovat att bli superpassform kan dessa bästa Apple Watch-träningsappar vara till stor hjälp.

1. MyFitnessPal

“MyFitnessPal” är en utmärkt kalori- och dietspårare för watchOS och iOS. Med den här appen kan du enkelt hålla reda på vad du äter och undvika junkies för att hålla dig i form och frisk.

MyFitnessPal har en enorm databas med över 6 miljoner livsmedel. Och det fungerar perfekt för att spåra flera näringsämnen som kalorier, fett, protein, kolhydrater, socker, fibrer, kolesterol, vitaminer.

Du kan ansluta den till mer än 50 appar och enheter. Dessutom låter den här Apple Watch-träningsappen dig välja bland mer än 350 övningar för att hjälpa dig bli bättre och starkare.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Förlora det!

Om du har bestämt dig för att tappa all extra vikt som verkar ha gjort att du såg passiv eller trött ut, förlora det! kan vara en ganska bra tillgång för dig.

Med den här appen kommer du att kunna hålla alla livsmedel du äter nära. Följaktligen kommer spårning av näring att vara ganska enkel.

Vad rubriker för denna app är den gigantiska samlingen av över 15 miljoner livsmedel. Det finns ett smart statusfält som låter dig spåra dina framsteg för flera viktiga saker som daglig kalori och makronäringsämne.

Dessutom är den utformad för att fungera med många träningsapparater och appar inklusive Misfit, Fitbit-skalor, Withings-skalor och Healthkit.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Nike träningsklubb

Det finns väldigt få träningsappar som kan vara lika effektiva som den här. Appen har en bra lista med över 185 pass. Så oavsett om du försöker öka dina muskler eller uppnå sinnesro genom yoga, kommer det att klara uppgiften riktigt bra.

Det låter dig delta i olika aktiviteter och hjälper dig att övervaka dem. Enligt din rutin ger appen personliga rekommendationer. Utöver allt är Nike Training Club helt integrerad med Apple Health så att du kan spåra all data.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. Runkeeper — GPS Running Tracker

Runkeeper-appen är en av de bästa fitnessapparna som finns tillgängliga för Apple Watch. Det låter dig spåra aktiviteter manuellt eller med hjälp av GPS. Förutom att bara springa övervakar appen andra aktiviteter som vandring och cykling. Dessutom har den integrerat stöd för Spotify och iTunes, som hjälper dig att hålla dig motiverad medan du tränar.

Med den här appen kan du ställa in dina personliga mål och hålla reda på var du är och hur mycket du behöver göra. Med fullt stöd för Apple Watch behöver du inte bära din iPhone medan du springer, vandrar eller cyklar. Slutligen är appen tillgänglig gratis, medan det finns andra premiumfunktioner som du behöver prenumerera på.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. Fitbod

För fitnessfreaks som alltid vill ge sitt yttersta och övervaka varje aktivitet verkar Fitbod vara en bra satsning. Appen har ett rent gränssnitt och har ett massivt bibliotek med HD-videor med en enkel förklaring.

Med smartwatchen kan du ta en snabb titt på din träningsplan och gå vidare med verksamheten därefter. Förutom att erbjuda en skräddarsydd plan, fortsätter den att erbjuda användbara tips baserat på din prestation. Således har du en bättre uppfattning om hur du går vidare med planen och mer betydligt vad du måste göra för att öka din prestation.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Withings Health Mate

Withings är utformad för att vara en fullt utrustad hälsospårningsapp. Appen erbjuder skräddarsydda program för att förbättra din hälsa och bli bättre än någonsin tidigare.

På grund av den djupgående aktivitetsspårningen har du mycket bättre inblick i hur du presterar. Och det gör att du enkelt kan räkna ut de områden där du behöver fokusera mer. Som ett resultat kan du gå ner i vikt eller bli mer aktiv i livet.

Det är inte allt, Withings fungerar sömlöst med mer än 100 hälso- och fitnessappar som Apple Health, Nike, RunKeeper, MyFitnessPal och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Qardio hjärthälsa

Vad som gör den här appen till ett värdigt tillskott till din lista över speciella hälso- och fitnessappar är möjligheten att noggrant spåra blodtryck, EKG, vikt, HRV och mer.

För att komma igång måste du ansluta appen till Qardios enheter via en enkel installation. När det är klart kan du ta hjälp av flera diagram för att förstå ditt blodtryck. Kolla in statistiken och trenderna för att visualisera din hjärthälsa.

Dessutom låter Qardio-appen dig enkelt dela viktiga hälsodata med din läkare (eller någon annan.)

Pris: Gratis

Ladda ner

8. FITIV puls

När du ger 110% i gymmet eller under intensiv löpning vill du hålla koll på dina prestationer exakt. Det ger dig inte bara bättre insikt i hur bra du går igenom övningen utan hjälper dig också att räkna ut de områden där du behöver arbeta för att bli bättre. Och det är här en app som FITIV Pulse är väldigt användbar.

Med den här appen kan du enkelt läsa din hjärtfrekvens från Apple Watch. Med förstklassig GPS-spårning och anpassningsbar röstcoaching håller den dig guidad och motiverad.

Med tillstånd av användbara komplikationer kommer du enkelt att få tillgång till dina hälsodata.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. Gymaholic

Gymaholic är bara den perfekta appen för fitnessentusiaster som vill spåra sina gymaktiviteter genom att ge sin fysik det önskade utseendet. Du kan se dina träningspass på skärmen tillsammans med andra viktiga saker som set, repetition samt viktinformation. Det räknar vilotiden så att du är på uppgiften med den nödvändiga kraften.

Du kan spåra din träning och snabbt ta reda på vilken träning du har slutfört och vilken som är kvar. För att göra saker enkla markeras både färdiga och oavslutade träningslistor. Du kan kolla in träningsskärmen för att få mycket viktigare information som foto, namn, utrustning, muskler etc.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Spår

Trails är en träningsapp för utomhuskondition. Med hjälp av live-grafer och offline topografiska kartor kan den här appen spela in alla utomhusaktiviteter. Spår visar live-diagram med fyra önskade statistik. Du kan välja mellan mer än 20 statistik inklusive hastighet, hjärtfrekvens på din iPhone.

Det låter dig skapa waypoints på kort tid under spårinspelningen från menyn. Du kan starta en ny inspelning med bara ett tryck utan att behöva gå igenom den långa processen.

Pris: Gratis

Ladda ner

Det är allt, kompis!

Din mest betrodda träningsapp?

Vilken av dessa fitnessappar har klarat dina förväntningar? Berätta om den du har valt för att hjälpa dig att uppnå önskad kondition.

Jag föreslår att du också tittar på dessa inlägg:

  • Bästa fitnessappar för iPhone
  • Bästa Sleep Tracker-appar för iPhone
  • Ultimate Guide om hur du använder Apple Fitness +
  • Tips för att fixa Apple Fitness + visas inte på iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found