Blogg

Bästa läderfodral för iPhone 6 / 6s Plus från Doc Artisan

Doc Artisan har varit känt för att vara en ansedd tillverkare av fantastiska läderfodral. Oavsett om det är det fascinerande utseendet, önskad bekvämlighet, hållbarhet eller den avundsvärda elegansen, har Doc Artisan läderfodral alltid stått upp till märket från alla aspekter.

Efter att ha använt sina kvalitetsdefinierande fodral i flera år kan jag säga med fullt förtroende att du aldrig kommer att svikas av dessa fantastiska läderfodral för iPhone. För att (eller "tänka") erbjuda dig många val att välja den klassiska profilen för din enhet har vi gjort en exklusiv lista över läderfodral från Doc Artisan. Jag är säker på att du skulle älska att pröva dessa ärenden som är redo att vara ett utmärkt val. Låt oss ta en snabb titt!

# 1. Card Folio (Mr.Slim)

Vid första intrycket själv kommer Card Folio för iPhone 6 / 6s Plus att charma dig med sin underbara profil. Den snygga kroppen som är grundad med den mjuka täcksömmen känns ganska känslig vid beröring.

Dold magnet

Mr.Slim har en dold magnet som håller din iPhone säkert inne. Det finns en dold plats på baksidan av fodralet så att du kan hålla upp till tre kort. Men för att låta det fortsätta att flagga med det smala utseendet är det bättre att bara ha två kort.

Slot Thumb Slider

Skjutreglaget för tumplats gör det relativt enkelt att komma åt de lagrade korten. Det mjuka svarta mikrofiberfodermaterialet gör att pekskärmen på din enhet har optimal vård. Fullkornigt kohudmaterial gör det mycket slitstarkt.

Tillåter att ringa samtal även när frontomslaget är stängt

En sak som jag gillar mest med det här vackra läderfodralet är att det låter dig ta emot samtal även när frontluckan är stängd. Du kan enkelt komma åt sömn / väckningsknappen. Hörlursuttaget och blixtporten har exponerats så att du kan använda dem utan besvär.

Om du letar efter ett fängslande läderfodral ska du inte se bortom det.

Pris: $ 50 för iPhone 6 / 6s | $ 60 för iPhone 6 / 6s Plus

# 2. Kortväska

Snidad med fullkorn och italienskt vegetabiliskt garvat läder, korthöljet för iPhone 6 / s Plus ser ut som en klass.

Smal design

Den smala designen klickar inte bara perfekt på din smartphone utan ger den också stilen att prata med aplomb. Eftersom den är lätt gör den inte att din enhet ser skrymmande ut.

Två separata kortplatser

Läderfodralet har två separata kortplatser så att du har tillräckligt med utrymme för att behålla dina kreditkort.

Jakt efter ett elegant fickfodral? Att få ett seriöst utseende är värt.

Pris: $ 45 för iPhone 6 / 6s | $ 50 för iPhone 6 / 6s Plus

# 3. Wristlet (IrisLili)

Letar du efter mer än bara ett fodral till din smartphone? Wristlet ger dig ett fantastiskt alternativ.

Den attraktiva svarta läderarmbandet ”IrisLili” finns i två mönster - stenade och quiltade. Den levereras med ett löstagbart magnetiskt läderfodral för din iPhone så att du enkelt kan ringa.

RFID-blockeringskraft

Denna plånbok levereras också med RFID-blockeringseffekt med hjälp av EMF (elektromagnetiskt kraftfält), vilket gör det möjligt för en kreditkortscanner att producera en rörig missläsning. Nylonmikrofiberfodret ger din enhets skärm välbehövlig vård.

Massor av kortplatser

Medan iPhone 6 / 6s-fodralet har fem kortplatser, id-fönster, två väggplatser, en blixtlåsplats, kommer 6 / 6s Plus med 11 kortplatser, ID-fönster, tre väggplatser och en blixtlåsplats.

Premium känsla

Om du vill ha ett premiumläderfodral som kan ge dig en fantastisk lösning för att inte bara hålla din iPhone utan även andra värdesaker snyggt, måste den här vara en säker chans.

Pris: $ 100 för iPhone 6 / 6s | $ 110 för iPhone 6 / 6s Plus

Bonus

Det finns ännu ett vackert läderfodral designat för iPhone 6 / 6s Plus. Tillverkad med högkvalitativt läder, det är inte bara hållbart utan också klassiskt. Den levereras med ett avtagbart bakstycke som enkelt kan fästas i fodralet tack vare magneten.

Den har en stor kortplats där du kan behålla mer än 3-4 kort. Eftersom den är mycket robust ger den en fullständig skydd mot oavsiktligt fall eller stötar. Med hjälp av skjutreglaget för tumplats kan du snabbt komma åt dina kort.

Om du någonsin känner att fodralet är lite skrymmande kan du ta bort locket och njuta av det smala utseendet. Magnetet säkerställer att din enhet förblir säkert inne. Mikrofiberfodret ger den skydd som behövs för enhetens skärm.

Det ger bekväm tillgång till hörlursuttaget, blixtporten. Det finns en utskärning på baksidan för kameran.

Den är gjord för de människor som gillar ett förstklassigt läderfodral utan kompromisser.

”Vi har exklusivt fått detta ärende för granskning. Priset har inte nämnts för det. ”

Pris: Ännu tillkännages.

Utforska samlingen på Docgmentan.com.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found