Blogg

Bästa projektorer för Apple TV 4K 2021

4K-tekniken ger imponerande visuell kvalitet i ditt vardagsrum, där du kan titta på dina favoritfilmer och TV-program utan att släcka lamporna. Njut av verklighetstrogen klarhet och sitt närmare skärmen för bästa visuella upplevelse. Om du vill ha en biograf i ditt hem, kolla in de bästa 4K-projektorerna för Apple TV. De flesta projektorer är kompatibla med skärmar så stora som 120 tum. Dessutom är priserna på dessa projektionsskärmar oöverkomliga. För nu, ta en titt på några högkvalitativa projektorer för din Apple TV.

1. Hibeam

Om du vill få en billigare 4K-projektor, kom ihåg detta erbjudande från Hibeam. Företaget hävdar att dess projektor kan leverera upp till 2x ljusare färger. Det betyder att det kan erbjuda bedårande bildkvalitet.

Tack vare tillgängligheten av flera gränssnitt ansluter du den till din smartphone, PS4 och X-Box för att njuta av spel. Och med de inbyggda stereohögtalarna kan Hibeam-projektorn ge märkbar ljudkvalitet. Dessutom har den en kompakt storlek och är bekvämare att bära.

USP: Inbyggda stereohögtalare ger skarp ljudkvalitet

Kolla in på Amazon

2. Dell

Dell är ett av de ledande varumärkena inom tillverkning av premiumhårdvara. Denna avancerade 4K laserprojektor hjälper dig att göra en enastående presentation med 8,3 miljoner pixlar med fantastisk UHD-video, bilder och fina linjer för att imponera på din publik.

Du kan placera den här projektorn nära väggen och skuggor blockerar därför inte din presentation. Oavsett var folk sitter i ett rum får de en tydlig bild av presentationen.

USP: UHD-video

Kolla in på Dell

3. ViewSonic

Med en enorm 300-tums skärm kommer du att bli fascinerad av de videor och foton du visar med den här ViewSonic-projektorn. Få fyra gånger mer klarhet än full HD i 3500 lumen. Du kommer att ha samma underhållningskvalitet under dagen och natten, i ljusa eller mörka rum.

Använd SuperEco-läge på den här projektorn så lyser lampan upp i upp till 15000 timmar. Denna projektor kan avkoda HDR-videosignaler och levererar otroligt detaljerad videouppspelning. Förutom din Apple TV stöder denna projektor de flesta mediaspelare, spelkonsoler, datorer, Mac-datorer och mobila enheter.

USP: Stöder de flesta mediaspelare

Kolla in på Amazon

4. Sony

När det gäller Sony kan vi vara säkra på produktens högsta kvalitet. Denna 4K-projektor från företaget är perfekt för vanligt TV-tittande eller speländamål. Den har 1500 lumen ljusstyrka som ger utmärkt bildskärpa.

För spelare har projektorerna snabbare uppdateringshastigheter på grund av minskad ingångsfördröjning. När det gäller pris är det lite dyrt, men med tanke på kvaliteten är det rättvist.

USP: Snabbare uppdateringsfrekvens

Kolla in på Amazon

5. Optoma

Det bästa med denna 4K-projektor är att den är kompatibel med Alexa och Google Assistant. Att kombinera denna projektor med någon av de två virtuella assistenterna kommer verkligen att göra din underhållningsupplevelse mycket bättre.

När vi pratar om bildkvaliteten har den HDR10-stöd. Detta möjliggör ljusare vita och djupare svarta nivåer tillsammans med ett kontrastförhållande på 500 000: 1. Om du letar efter en 4K-projektor i ett ekonomiskt prisklass är det värt att överväga.

USP: Stöder Alexa och Google Assistant

Kolla in på Amazon

6. Epson

Epson är ännu ett världsberömt företag med hållbara produkter av hög kvalitet. Denna 4K-projektor från företaget har dedikerad hårdvara för att förbättra bildkvaliteten. Den har 3 LCD-teknik som bearbetar bilder och videor tillsammans med dedikerad hårdvara för att ge verklig liknande upplevelse.

Förutom de tekniska funktionerna som nämns ovan finns det en uppsjö av fler som gör den här produkten till en av de bästa 4K-projektorerna på listan. Även med dessa anmärkningsvärda funktioner är priset ganska konkurrenskraftigt och ekonomiskt.

USP: Dedikerad hårdvara för förbättring

Kolla in på Amazon

7. Deeirao

När det gäller att leverera skarp bildkvalitet och uppslukande filmupplevelse är Deeirao ett rimligt bra alternativ. Full HD-upplösningen (2160P 1080P) tillsammans med det höga kontrastförhållandet gör det till en idealisk insats för din filmtid.

En annan sak som är värt att notera är den märkbara ljudkvaliteten tack vare de solida inbyggda högtalarna. Tack vare den effektiva LED-lampan håller den här projektorn inte bara längre utan förbrukar också mindre ström. Dessutom är det välbyggt och ganska enkelt att installera.

USP: Full HD-upplösning (2160P 1080P)

Kolla in på Amazon

8. XGIMI Z6

En mer från XGIMI och den här är ungefär densamma som ovan. Den betydande skillnaden är designen och viktigast av allt priset. Priset är ganska överkomligt jämfört med de flesta 4K-projektorer som anges i listan.

När det gäller design är den här tunn och snygg. Det är mycket lättare att ta med sig denna projektor i ryggsäcken medan du är på språng. När det gäller bild stöder den 2D och 3D, tillsammans med full 4K-upplevelse.

USP: Smal och elegant design

Kolla in på Amazon

9. Acer

Denna 4K-projektor från Acer har också två högtalare med vardera 5W. Bortsett från det har den ett kontrastförhållande på 1 000 000: 1, vilket är nästan dubbelt än de flesta av de 4K-projektorer som anges här. Den stöder 4K med 3840 × 2160 upplösning som ger kristallklar bild för den uppslukande tittarupplevelsen.

Förutom funktioner är Acer ett av de pålitliga varumärkena när det gäller att köpa en elektronisk produkt. Denna speciella produkt har lite högre pris, men hållbarhet, funktioner och tillförlitlighet motiverar det.

USP: Hållbar och pålitlig kvalitet

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

En av de uppenbara funktionerna i 4K-projektorer är hög klarhet. Dessutom ska du inte titta på TV-program eller filmer som sitter i ett mörkt rum.

Du kanske också vill ta en titt på dessa inlägg:

  • Bästa soundbars med Dolby Atmos för Apple TV 4K
  • HDMI-kablar för Apple TV 4K
  • Bästa 4K-skärmar för Apple TV 4K
  • Bästa 4K-TV för Apple TV 4K

Vilka av 4K-projektorerna gillade du mest? Dela din feedback med oss ​​i kommentarsektionen.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found