Blogg

Bästa översättningsappar för iPhone och iPad 2021

Med den senaste iOS kan Siri låta dig snabbt översätta text till olika språk. Det stöder dock inte för många språk. Därför måste du ha de här bästa iPhone- och iPad-översättningsapparna för att tala och översätta text till flera världsspråk, särskilt när du reser utomlands!

Översättningsappar kan vara till nytta när du träffar den speciella vän som har kommit från en plats där de talar ett annat språk. Det är otroligt hur du med några få kranar kan göra något meningsfulla samtal med nästan vem som helst runt om i världen. Med en fördelaktig ordbok och frasböcker bara ett tryck bort, kommer du inte ha någon förvirring när du tolkar okända ord. Dessutom fungerar många av dessa topp 10 översättningsappar även offline så att du kan kommunicera utan störningar!

Bästa iPhone- och iPad-översättningsappar

# 1. jag översätter

En av de mest populära översättningsapparna, iTranslate kan översätta ord, fraser och text på över 100 språk som stöds. Du kan lyssna på översättningar både med manlig och kvinnlig röst. Växla mellan olika dialekter.

Röst-till-röst-konversationsfunktionen kan vara bra, särskilt när du reser utomlands. Ordboken med synonymer och olika betydelser gör att du enkelt kan förstå vilken text som helst. Det finns också offline-läge för att låta dig använda appen utan störningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 2. Microsoft Translator

När det gäller noggrannhet och effektivitet är Microsoft Translator oöverträffad. Den största höjdpunkten i denna app är översättningen av flera personer. Exakt sett kan du ha en personlig konversation med upp till 100 personer på flera språk.

Med den här kraftfulla appen kan du översätta text till mer än 60 språk. Använd kameraöversättningarna för att snabbt översätta ord till valfria foton. Dessutom kommer den med frase-böcker för verifierade översättningar samt uttal som är oerhört användbara.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 3. Google översätt

Google Translate erbjuder gratis direktöversättning mellan 103 språk. Appen översätter ord, meningar och webbsidor mellan alla kombinationer av språk som stöds. Du kan till och med översätta ord eller meningar utan internetanslutning på så många som 59 språk.

Vill du inte skriva text? Inga problem. Rikta bara enhetens kamera mot texten för att snabbt översätta den till 37 språk. Sammantaget är det en one-stop-shop för alla översättningar.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Tala & översätt

Vad som skiljer Speak & Translate från resten är mångsidigheten och noggrannheten. Med den här appen kan du bekvämt kommunicera på flera språk. För att vara mer exakt kan du tala på så många som 54 språk.

Du kan göra skriftliga konversationer på över 100 språk. Beroende på ditt behov väljer du att översätta text med en manlig eller kvinnlig röst. På din iPad kan du utföra tolkning medan du använder andra appar.

Pris: $ 19,99

Ladda ner

# 5. mitt språk

Det är enkelheten och de lättanvända funktionerna som gör den här appen så praktisk för resenärer. Med stöd av 59 språk ger det dig den flexibilitet som behövs för att översätta texten. Du kan snabbt komma åt din översatta text för att använda dem offline.

Det låter dig översätta och lyssna på det på 20 språk. Eftersom det fungerar snabbt och exakt kommer du inte att ha svårt att kommunicera med någon person när du reser utomlands. Dessutom kan du också snabbt ta reda på innebörden av en viss dialekt för att säkerställa att ditt samtal förblir en tilltalande affär.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 6. iHandy Translator

iHandy har ett smidigt och intuitivt användargränssnitt som erbjuder snabb och omedelbar översättning till meningar, fraser, ord och vad har du på nolltid! Appen stöder cirka 52 världsspråk och befriar dig från besväret med att komma ihåg och skriva igen dina val genom att spara dem som historia. Den har en integrerad copy-paste-funktion och stöder också sociala medier.

Det finns en text-till-tal-funktion som låter dig enkelt förstå talet för alla infödda uttal. Använd frasboken med vanligt förekommande uttryck för att få mer bekvämlighet i översättning.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 7. Röstöversättare: Taltrans

"Speech Trans" är ganska bra för att översätta röst till ett annat språk. Med den avancerade röstigenkänningstekniken identifierar den snabbt ditt språk.

Appen har stöd för både översättning av röst- och tangentbordstyp. Du kan dela resultatet med dina vänner via SMS och e-post.

Kompatibilitet med över 30 språk bör göra ditt arbete i de flesta fall. Slutligen kan du uppgradera till premiumversionen ($ 2,99) för att använda den här appen utan några annonser.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 8. Dialog - Översätt tal

Kanske den mest tillgängliga översättningsappen i App Store, Dialog, översätter ditt tal till ditt önskade språk i blinkningar. Lämplig för resändamål, det kan enkelt fånga utländska fraser och omedelbart konvertera dem till dina egna.

Förutom röst-till-röst-konvertering fungerar det också som en textöversättare som exakt kan konvertera okända ord till ditt modersmål. Välj bara ditt språk, tryck på knappen så får du snabbt en översättning!

Pris: Gratis

Ladda ner

# 9. Språköversättare Pro

Om du tycker att det är lite komplicerat att tala och översätta text bör du inte missa Language Translator Pro. Det fungerar felfritt för att låta dig omedelbart konvertera vilken text som helst till ditt språk. Appen låter dig översätta din röst till mer än 50 språk.

Dra full nytta av fullständiga samtal mellan två språk när du reser och låt aldrig främmande språk bli ett hinder. Eftersom det har ett enkelt användargränssnitt kommer du att tycka att det är mycket bekant redan från början!

Pris: $ 6,99

Ladda ner

# 10. Världsordbok

Den här flera prisbelönta appen är enkel och kreativ! Allt du gör är att rikta iPhones kamera mot ett ord, och Worldictionary kommer omedelbart att definiera och översätta den. Du behöver verkligen inte skriva ord eller ta bilder manuellt.

Den här appen kommer att vara ditt oumbärliga reseverktyg grundat för att ge dig översättning på språng. Det fungerar precis som WordLens, men det har fler funktioner på det. Dessutom är den kompatibel med flera internationella språk som franska, tyska, engelska och mycket mer.

Pris: $ 2,99

Ladda ner

Ditt val?

Så nu vet du hur man kommunicerar på många olika språk på ett smart sätt! Vilken av dessa appar kommer att bli din översättare? Det skulle vara trevligt att veta namnet.

Du bör inte missa dessa inlägg också:

  • Bästa Encyclopedia-appar för iPhone och iPad
  • Ordboksprogram för iPhone och iPad
  • Bästa appar för inlärning av främmande språk för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found