Blogg

Bästa iPad Air Keyboard-fodral 2020

Med förstklassiga föreställningar ser iPad Air definitivt ut som ett av de bästa verktygen för affärs- och professionellt arbete. Medan de flesta surfplattor håller sig på avstånd när det gäller att överföra det mesta av det arbete du gör på en PC / laptop, har iPad konsekvent visat sig vara en stark spelare.

Ingenting förbättrar iPad Air-upplevelsen som ett läderfodral som låter dig bära din iPad på ett säkert sätt samtidigt som det ger ett bättre sätt att skriva och interagera med dokument på iPad. För några månader sedan hade vi bara en handfull iPad Air-fodral på marknaden. Idag har vi en hel del av dem.

IPad Air är fysiskt inte densamma som äldre iPads. Det är tunnare, ramarna är tunnare och det är "annorlunda", varför många äldre iPad-fodral inte passar perfekt till iPad Air (5: e generationen).

Här är en samling av topp 10 tangentbordsväskor för iPad Air ute på marknaden. Vi har försökt att välja bland en mängd olika prispunkter så kom ihåg att du får vad du betalar för. Avancerade modeller som kommer med massor av funktioner och kvalitetsstandarder kommer att bli dyra men värda vartenda öre du spenderar.

# 1. YEKBEE

Bakgrundsbelysta tangenter på detta tangentbordsväska är snyggt ordnade och tangenterna gör att du kan arbeta på din iPad Air medan du arbetar på nätter eller på mörka flygningar. Tre nivåer av ljusstyrka och 1,5 mm tangentkörning gör det bekvämt för dig att skriva.

Detta tangentbordsväska är perfekt för presentation, eftersom det här tangentbordsväskan kan svängas och vändas i 360 grader, vilket ger en perfekt vinkel medan du gör en presentation på kontoret.

USP: Ultratunn design

Kolla in på Amazon

# 2. Alpatronix KX130

”Alpatronix KX130 ″ är den typ av tangentbordsväska som ser praktiskt ut och även parar sig elegant med iPad Air 9.7”. Det mjuka syntetiska läderytan med det raffinerade hantverket gör det till ett bra alternativ för din professionella utflykt.

När det gäller att skriva, upptäcker jag att ABS-chiclet-tangenterna är tillräckligt tillförlitliga för att kunna erbjuda taktil feedback. Och därför kommer din typ att kännas bekväm. Den andra kvaliteten som är värt att nämna är den solida batteritiden på 120 timmar.

USP: Professionellt utseende

Kolla in på Amazon

# 3. POWERADD

POWERADD har tillverkat ett läderfodral för din iPad Air. För att skydda hela kroppen har POWERADD använt mjukt och slitstarkt (syntetiskt) läder som skyddar din iPad Air från smuts, fläckar, repor, stänk eller bucklor.

Detta fodral har ett inbyggt Li-ion-batteri som fungerar i energisparläge. När du har laddat batteriet kan du arbeta i 72 timmar kontinuerligt och njuta av 30 dagars standbytid.

USP: Helkroppsskydd

Kolla in på Amazon

# 4. ZAGG Folio tangentbordsväska

ZAGG Folio Keyboard-fodralet kan inte skryta med en snygg design, men om du är ute efter en utmärkt skrivupplevelse kan du inte gå fel med det. Med tillstånd av flerskiktad konstruktion kan fodralet helt skydda din surfplatta från oavsiktliga droppar.

Snap-on-design hjälper den att passa perfekt på iPad. Trots att den har en så stabil struktur ser den inte skrymmande ut alls!

Beroende på ditt behov kan du perfekt finjustera det inbyggda stativet för att stärka tangentbordet i olika betraktningsvinklar. Slutligen gör de bakgrundsbelysta tangenterna och det stora skrivområdet ditt skrivande ganska lättsamt.

USP: Robust konstruktion för extra skydd

Kolla in på Amazon

# 5. Earto

Använd din iPad Air som en dator eller bärbar dator med detta avtagbara tangentbordsväska. Eftersom tangentbordshöljet har magnetisk design kan du snabbt ta bort tangentbordet när du vill använda iPad Air fristående läge. För att minska ögonbelastningen kan du justera vinklarna för typning och mediekonsumtion.

ABS-tangenterna gör att du kan skriva bekvämt eftersom Earto har tillverkat ett responsivt tangentbord för smidig och effektiv skrivning. För att skydda din enhet i hela kroppen har Earto använt PU-läder för att tillverka detta tangentbordsväska.

USP: Magnetiskt integrerat tangentbord

Kolla in på Amazon

# 6. Favoriter

Jag gillar Favormates smala och formanpassade design. Den 130 graders musslan erbjuder flera betraktningsvinklar. Den har sju bakgrundsbelysningsfärger och tre ljusstyrka så att du kan använda din surfplatta bekvämt även i mörka miljöer.

Litiumjonbatteriet levererar 120 timmar kontinuerlig arbetstid och upp till 330 dagars standbytid. Automatisk sömn- och vaknefunktion förhindrar onödig batteriförbrukning. Dessutom har du snygga färger (rosa guld, guld, silver och svart) att välja mellan.

USP: 130 graders mussla

Kolla in på Amazon

# 7. Fintie

Finties tangentbordsväska erbjuder flera fördelar för iPad Air-användare. Detta hållbara fodral har lång batteritid, flytande typupplevelse, tunn och lätt profil, och det är magnetiskt avtagbart.

ABS-material gör väskan väldigt svår och kan tåla dagligt slitage. Eftersom fodralet är magnetiskt avtagbart kan du enkelt bära det under dina resor.

USP: Magnetiskt avtagbar

Kolla in på Amazon

# 8. Anker Ultra-Slim Folio iPad Air Case

Vad som gör Anker folio-tangentbordsväska ett smart val är möjligheten att ta hand om alla dina behov med god effekt. Den har en formanpassad design som passar perfekt med iPad. Tangenterna är mycket smidiga att ta på och ger bättre feedback.

Folio-fodralet uppfyller idealiskt dina skriv- och visningsbehov tack vare tillgängligheten av flera stödvinklar. Och ja, du har ett robust 800mAh-batteri som räcker mer än sex månader mellan laddningarna.

USP: Formpassande design

Kolla in på Amazon

# 9. Arteck

Vid 23,99 dollar verkar detta tangentbordsväska från "Arteck" vara ett bra alternativ. Anledningen till att jag säger det eftersom det har täckt alla baser.

Med en kompakt och snygg design gör detta tangentbordsfoliofodral en bedårande matchning med 9,7 ″ iPad Air. Och med den pragmatiska tangentbordslayouten lovar den att erbjuda en bekvämare skrivupplevelse.

En anmärkningsvärd funktion är det flexibla gångjärnet som låter dig luta din iPad upp till 130 grader för en mycket förbättrad betraktningsvinkel. Dessutom kan Arteck-tangentbordet täcka upp till 100 timmar på en enda laddning - vilket är ännu ett plus.

USP: Flexibelt gångjärn

Kolla in på Amazon

# 10. Ny Trent Airbender 3.0 iPad Air

New Trent Airbender Star ser ut som en superdräkt för iPad Air. Det hårda muslingtangentbordet med avtagbart bakfodral ger dig mer flexibilitet. Optimerade tangenter är primade för att påskynda skrivningen.

Väskan ser ganska kompakt ut och klickar fast på iPad. Med de exakta utskärningarna har du obegränsad tillgång till alla surfplattans funktioner.

USP: Tangentbord med hårt musslor och avtagbart bakfodral

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Vad är din favorit?

Vilket av dessa tangentbordsfodral har klarat ditt test? Är det de som definierar elegans eller den som har en lågprofil design? Berätta gärna din feedback i kommentarerna nedan.

Ta en titt på dessa inlägg också:

  • Bästa iPad Pro-tangentbordsväskor
  • Bästa iPad Pro Folio-fodral

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found