Blogg

Grovemade iPhone 6/6 Plus Träfodral

Du kan inte få nog av dina senaste iPhones, dvs. 6 och 6 Plus. På samma sätt kommer du aldrig att få nog av tillbehör som förbättrar prestandan på din smartphone. Nedan listas en rad utmärkta iPhone-fodral, särskilt för dem som värdesätter kreativ design, solidt material och eleganta färger. Om du beundrar din eftertraktade telefon, skulle du säkert gå i någon utsträckning för att skydda den mot eventuella skador.

Dessa Grovemade trälådor är tillverkade i USA och kan skickas till din tröskel kanske om en vecka. Kolla in det bästa alternativet för din iPhone 6 och 6 Plus.

# 1. Valnöt & Läder iPhone Skal

Detta fodral av iPhone 6 och 6 Plus i valnöt och läder är tillverkat av Oregon Claro Walnut och premium vegetabiliskt garvat läder. Det är konceptualiserat, tillverkat och konstruerat av Grovemade i Portland, Oregon. Fodralet har alla träkonstruktioner som använder kornriktningen. De exakt utformade lederna säkerställer att din telefon inte skadas av repor, bucklor och veck. Hantverket har också gynnats av att få tillgång till alla telefonfunktioner utan problem. Samtidigt kan du enkelt snäppa in och ut din iPhone 6 och 6 Plus i skalet. Väskan fungerar snyggt som ett stativ.

Pris: $ 129 (iPhone 6), $ 139 (iPhone 6 Plus)

# 2. Walnut iPhone-fodral

Om du vill se hur noggrann forskning och utveckling kan göra underverk, ta en titt på detta Walnut iPhone-fodral. Efter fem år med oavbruten forskning, produktförbättringar och innovationer har Grovemade lanserat det här vackra fodralet som inkluderar sin oöverträffade gemensamma design för att skapa den tunnaste träväskan som möjligt. Även om fodralet är extremt tunt har det ökad ramstyrka och hållbarhet. Dess valnötbaksida fäster lätt på din telefon och ger dig ett starkt grepp.

Pris: $ 99 (iPhone 6), $ 109 (iPhone 6 Plus)

# 3. Walnut iPhone Bumper Case

För din kärlek till kurvor, här är en sexig utseende Walnut iPhone Bumper som pryder minimalistisk design för att ge din iPhone 6 och 6 Plus ett klassiskt utseende. Handgjord av Oregon Claro valnöt, detta stötfångarfodral har unikt exakta fogar för extra styrka och hållbarhet. Dessutom gör den bekväma designen dig att trycka in och dra ut din smartphone utan smärta. Dess solida byggnad kompromissar inte med stil, och därför ser din smartphone elegant ut medan den är insvept i detta stötfångarfodral.

Pris: $ 59 (iPhone 6), $ 69 (iPhone 6 Plus)

# 4. Maple & Leather iPhone-fodral

Få den 100 procent naturliga produkten från Grovemade. Detta iPhone-fodral av lönn och läder lyfter fram en ram som är tillverkad av inhemskt lövträ. Dess exakta hörn garanterar hög styrka och motståndskraft. En av fördelarna med detta fall är att det kan användas som ett stativ för att titta på videor, bildspel och filmer och chatta med någon på högtalartelefonen. För att behålla sin ursprungliga läderestetik har detta lock behandlats försiktigt med vegetabiliska tanniner. Liksom en robust denimbyxa kommer det här fodralet att se ännu vackrare ut efter användning.

Pris: $ 129 (iPhone 6), $ 139 (iPhone 6 Plus)

# 5. Maple iPhone-fodral

Liksom andra Grovemade iPhone-fodral är detta lönnfodral tillverkat efter år av produktförbättringar och innovationer. Detta snygga fall av Eastern Hardrock-lönn visar extraordinär exakthet och hållbarhet; även om den är gjord för att flagga med sin tunnare byggnad, har detta fodral en robust karaktär. Detta lönnfodral håller sig enkelt vid din smartphone och ger dig en fast kontroll även när du är på språng.

Pris: $ 99 (iPhone 6), $ 109 (iPhone 6 Plus)

# 6. Lönnfodral

Lägg till oomph-faktor till din personlighet med detta lönn iPhone-bumperfodral. Dess subtila design förstärks av minimalistisk konstruktion som ger den en kant över andra vanliga fall. Det kan lätt gela bra med befintlig stil och nåd. Detta fodral är också handgjord av östra hårdrocklönn med sin signaturnoggrannhet vid kurvor, hål och andra öppningar. Och detta säkerställer snabba funktioner för att ansluta laddningskablar, handsfree-kontakt och hörlurar på din iPhone. Allroundprestanda inkluderar smart teknik och enkel snap-in och snap-out.

Pris: $ 59 (iPhone 6), $ 69 (iPhone 6 Plus)

Klicka här för att läsa mer.