Blogg

Bästa iPhone 6s plånboksfodral 2021

Under denna era av plastpengar har nästan alla olika kredit-, betalkort och kontanter i våra plånböcker. Bortsett från det går vi aldrig ut ur vårt hus eller kontor utan vår iPhone. Vi kan inte heller lämna något efter, eftersom dessa saker har blivit vår nödvändighet. Vad vi kan göra är att bara leta efter tillbehör som kan uppfylla dessa grundläggande krav i ett. Vi har handplockat de bästa plånboksfodral för iPhone 6s som sparar dig från dina skrymmande fickor.

1. ZVEdeng

ZVEdengs plånboksfodral ser skrymmande ut, men de är mycket rymliga, eftersom de erbjuder tillräckligt med lagringsutrymme för att behålla ditt väsentliga. Detta plånboksfodral är för iPhone 6s och passar också exakt på din iPhone 6. Detta enkla fodral kan rymma mer än tio kort; du kan enkelt lagra dina kredit- / betalkort, ID och passfoton.

Det bästa med det här fodralet är att du enkelt kan ta bort plånboken och fodralet. Dessutom har fodralet metallplåt så att du kan fästa din iPhone på det magnetiska bilfästet.

USP: Kompatibel med bilfäste

Kolla in på Amazon

2. Dreem Fibonacci Luxury Series

Det finns mycket att tycka om i Dreem Fibonacci Luxury Series. Först och främst har väskan en vintageprofil och utformad för att vara ett komplett plånboksfodral.

Omslaget är huggen av högkvalitativ konstläder och sport estetiskt hantverk. Den har flera kortplatser så att du säkert kan bära upp till 3-6 kreditkort. Dessutom finns det en pengarficka där du kan stash upp till 5-10 dollar räkningar.

Tack vare RFID-stöldskyddet håller det din kortinformation säker. Med det robusta höljet ger fodralet kompromisslös säkerhet från stötar och repor. Dessutom finns Fibonacci Luxury Series i nio färgalternativ som kaffe, rött, karamell etc.

USP: RFID-stöldskydd

Kolla in på Amazon

3. SHIELDON

SHIELDON plånboksfodral är det bästa plånboksfodralet för iPhone 6s, eftersom det är tillverkat av äkta läder. Förutom läderkvalitet är den handgjord för att uppfylla perfektionsnivåerna. Plånboken har tre kortplatser och en liten ficka för att bära lite pengar.

Magneten på flip gör det enkelt att komma åt din iPhone 6s. Dessutom är alla portar och funktioner lättillgängliga. Slutligen finns det två färgalternativ: Solid svart och cognacbrun.

USP: Klassisk lågprofildesign

Kolla in på Amazon

4. J&D

J&D är ett av de mest betrodda varumärkena inom iPhone-tillbehör. Detta plånboksfodral för iPhone 6s har tre korthållare och en ficka för några av dina räkningar. Snap-on-fodralet är tillverkat av termoplastisk polyuretan som skyddar din iPhone från normala stötar och fall.

Resten av fodralet är tillverkat av läder för att ge ett elegant utseende. Det finns fem färgalternativ att välja mellan Aqua, brun, röd, svart / brun och svart / röd.

USP: Gummibelagd TPU

Kolla in på Amazon

5. TUCCH

Tucch ger dig ett dropptestat iPhone 6s plånboksfodral, som är tillverkat av premium PU-läder. Detta foliofodral med kortplatsen kan lagra upp till tre kort och kontanter i fickan.

Designen på detta fodral är enkel, eftersom det inte finns något jazzy mönster i fodralet. Finns i sex färger, detta plånboksfodral är verkligen en verkställande elegans när du håller telefonen i händerna.

USP: Allround-skydd

Kolla in på Amazon

6. Spigen

Spigen är ett välkänt varumärke inom iPhone-tillbehör. Detta plånboksfodral är verkligen fantastiskt om du letar efter plånboksfunktioner tillsammans med smal utseende.

Spigen plånboksfodral är det dubbla lagret med luftkuddteknik, vilket garanterar din iPhones säkerhet. På baksidan finns en dold kortplats som rymmer två av dina kort. Det betyder att även dina kort är säkrade tillsammans med din iPhone.

Slutligen finns det fyra färgalternativ som passar din stil.

USP: Minimal design

Kolla in på Amazon

7. FYY

FYY har alltid skapat fashionabla plånboksfodral för iPhones. Detta fodral är för iPhone 6s; flip folio läderplånboksfodral är tillverkat av högkvalitativt PU-läder och pryder kraftfull design. Om du inte är imponerad av denna design kan du bläddra bland de andra 43 designalternativen från FYY.

Detta rosa plånboksfodral är för kvinnor med kräsna smaker. Två kortplatser och en ficka tar hand om din plast- och pappersvaluta. Dessutom kan du använda dess kickstand-funktion för att titta på filmer och videor i liggande läge.

USP: Flera designalternativ

Kolla in på Amazon

8. Silke

Silks plånboksfodral skapar ett intryck av ett bumperfodral, men det är faktiskt ett plånboksfodral. När du ser baksidan av det här fallet hittar du ett kreditkortshandtag. Du kan enkelt ta bort och sätta i ditt kort i denna kortplats.

Detta fodral har skyddande luftfickahörn som fungerar som krockkuddar för din iPhone. När din iPhone har tappat av misstag absorberar luftfickans hörn droppeffekten. Väskan levereras med en skärmskyddfilm.

USP: luftfickahörn

Kolla in på Amazon

9. WenBelle

Kombination av stil, professionalism och hållbarhet är sällsynt, men WenBelle har gjort det möjligt i detta plånboksfodral för iPhone 6s. Detta fodral är handgjord av slätt och rikt konstläder. Det finns märkbara och accentuerade sömmar, vilket gör fodralet mer attraktivt.

WenBelle spelar stil i det här fallet, eftersom varumärket vill lyfta fram professionell enkelhet. Användning av enkla färger förstärker professionalismen.

USP: accentuerad söm

Kolla in på Amazon

10. Abacus24-7

Abacus24-7 plånboksfodral är tillverkat av syntetiskt läder. Det har två skyddande lager: TPU-fodral inuti och syntetiskt läderöverdrag på framsidan. Det kan skydda din iPhone 6s från damm, repor och normala fall.

Alla portar och funktioner på iPhone har inga hinder. Plånbokfunktionen kan innehålla två kort och lite kontanter. Den har också ett kickstand som visar sig vara användbart när du använder din iPhone i handsfree-läge. Det finns tre färgalternativ: Blå, rosa och lila.

USP: RFID Blocking Flip Cover

Kolla in på Amazon

11. FlyHawk

FlyHawk har skapat ett plånboksfodral som ser ut som ett stötfångarfodral. Den tunna profilen i det här fodralet lurar dig att tro att det bara är ett stötfångarfodral, men du hittar kortspår på baksidan. Denna kombination av stötfångar- och plånboksfodral skiljer detta fodral från andra fodral.

Väskan är snyggt tillverkad av PU-läder. Kontrollera de två kort- och kontantplatserna, vilket gör att du enkelt kan komma åt ditt kort och kontanter.

USP: Professionell design

Kolla in på Amazon

12. Cellularvilla

Om du letar efter ett designplånboksfodral för att flagga din stil, kan Cellularvilla plånboksfodral tillgodose dina behov. Tio olika mönster och färgalternativ passar både publiken: man och kvinna.

Bortsett från snygga utseende och design, är den tillverkad av högkvalitativt syntetiskt läder som skyddar din iPhone 6s från normala fall och stötar. Det inre skalet som håller din iPhone 6s är tillverkad av termoplastisk polyuretan.

Kommer till plånboken kan den rymma upp till tre kort och lite kontanter. Slutligen har den också en kickstand som visar videor och bilder i handsfree-läge.

USP: Premium syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

13. Vofolen

Vofolen ger en ergonomisk design i detta plånboksfodral, som har en skjutreglage på baksidan. När du trycker på skjutreglaget kan du se ett fack för att lagra dina kontanter och kort. Detta dolda fack skyddas av ett starkt skjutreglage, som kan öppnas och stängas med ett försiktigt tryck på tummen.

Detta PC-lock ger en mjuk känsla när du gnuggar fingrarna över fodralet. Det eleganta plånboksfodralet skapar din fina uppförande.

USP: Ergonomisk design

Kolla in på Amazon

Loggar ut…

Plånboksfodral är snygga och skyddande, och därför är de första valet för många proffs. De är gjorda av olika material som syntetiskt läder, äkta läder och PU. Eftersom de är skrymmande i form kan du inte lägga telefonen i fickorna. Vissa märken som Spigen kan dock lägga till en tunn profil i plånboksfodralet.

Du kanske vill utforska fler iPhone 6s tillbehör:

  • Bästa iPhone 6s bumperfodral
  • iPhone 6s vattentäta fodral
  • Bästa iPhone 6s-designerfodral
  • Bästa iPhone 6s Kickstand Fodral

Ansvarsfriskrivning: iGeeksBlog får provision när någon person köper varorna via affiliate-länkar

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found