Blogg

Bästa kaloriräknare för iPhone 2021

Jag är inte en fitnessfreak men gillar att svettas i gymmet för att förbli i form. För att säkerställa att jag är på rätt väg spårar jag flera viktiga saker som vikt, vattenintag, kalorier och mer. Det som håller mig motiverad och som också erbjuder rätt guide så att jag kan uppnå målet är min virtuella coach. Kunde inte gissa det ännu? Jag utnyttjar de mest populära kaloriräknerapparna för iPhone för att enkelt hålla alla konsumerade och brända kalorier under linsen.

Vad är den bästa kalori-tracker-appen för iPhone?

1. MyFitnessPal

Om du letar efter en enda lösning för kaloriräkning, gå till MyFitnessPal. Så, vad gör att den här appen sticker ut? Den största höjdpunkten i denna app är den enorma höjdpunkten i mer än sex miljoner livsmedelsdatabaser.

Med den inbyggda streckkodsläsaren kan du snabbt skanna streckkoden för att logga mat. Det finns också en inbyggd receptmonitor som låter dig enkelt importera receptinformationen för de saker du lagar mat.

Och tack vare den avancerade kaloriräknaren utmärker den sig i att beräkna kalorier korrekt. En annan anmärkningsvärd funktion är att den är helt anpassningsbar och låter dig hålla reda på flera näringsämnen som fett, socker, vitaminer, fibrer och mer.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. Förlora det!

"Förlora det!" har länge varit en av de mest anmärkningsvärda hälso- och fitnessapparna för iOS. Appen erbjuder ett mer effektivt viktminskningsprogram och låter dig enkelt övervaka maten.

Du kan enkelt skanna mat för att logga dem. En annan unik funktion är möjligheten att arbeta med flera hälsoappar och trackers. Du kan till exempel använda den med Fitbit-skalor, Misfit och HealthKit.

Vill du uppnå ditt mål på ett utmanande sätt? Du har också möjlighet att skapa en utmaning med vänner och tävla med dem för att uppnå ditt mål.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. Fooducate

Uppriktigt sagt skulle det ha varit en enorm blunder om jag hade gett "Fooducate" en miss. För att uttrycka det rakt, det är utformat för att vara mycket mer än bara en enkel kaloriräknare.

Den anpassade näringsverktygslådan ger dig den flexibilitet som behövs för att spåra din kost baserat på din plan. Det erbjuder användbara rekommendationer för hälsosam mat. Det är inte allt; du kommer också att kunna spåra din sömn och till och med ditt humör.

Vill du ha mer motivation? Gå med i samhället för att utbyta åsikter och få tips om mördare från andra fitnessmedvetna människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

# 4. Argus

Jag ser på "Argus" som en omfattande hälso- och fitnessapp som kan visa sig vara en katalysator på många sätt. Först och främst har den en avancerad kalorispårare som är känd för att leverera exakta resultat.

Tillgängligheten av djupgående diagram och analys hjälper dig att ta reda på alla nödvändiga saker. Får du inte god sömn på natten? Tja, appen har också en smart sömnspårare för att säkerställa att du kan få mycket bättre sömn och vakna med uppfriskad energi.

Dessutom finns det en stegstegsmätare för att spåra dina steg utan att tömma batteriet på din iPhone.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. SparkPeople

SparkPeople är ett komplett paket. Den enda funktionen som jag verkligen älskar är förmågan att arbeta som en smart livsstilscoach. Beroende på dina krav kan du få skräddarsydda måltidsplaner och träningspass.

Du kommer att övervaka styrka, cardio och mer. Dessutom finns det en dietkalkylator som låter dig spåra flera saker som fiber, socker och mer.

Gillar du att läsa hälsorelaterade artiklar? Du kan läsa artiklar från experter för att upptäcka hemligheterna för ett hälsosammare liv. Dessutom kommer du också att gå med i ett stort samhälle för att dela dina åsikter med andra.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. MyNetDiary

Jag har hittat “MyNetDiary” en komplett kalorispårare för iOS. Och det som har gjort att jag vill ha den här appen är det personliga råd som den erbjuder. Det betyder att du får en bättre tränare som fortsätter att vägleda dig så att du kan hålla dig synkroniserad med ditt mål.

Du kan utnyttja smarta diagram på bästa sätt om näringsämnen, kalorier, kroppsmätningar för att övervaka dina framsteg. Den veckovisa dietanalysen säkerställer att du får rätt inblick i hur du går vidare med dina uppgifter. Dessutom har appen mer än 500 övningar som hjälper dig att bli bättre.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Kaloriräknare från FatSecret

När det gäller att spåra kalorier är den här från FatSecret ett förstklassigt alternativ. Den levereras med ett mycket effektivt viktminskningsprogram som kan hjälpa dig att förlora massor av extra kilo och uppnå önskad siffra.

Det fungerar också med Health-appen så att du kan dela data med andra appar. Du kan lägga till all viktig information i Health-appen och till och med synkronisera viktminskningen.

Det finns en smart dietkalender som gör det ganska enkelt att ta reda på alla såväl brända som konsumerade kalorier. Åh ja, du kan också gå med i ett stort samhälle för att interagera med likasinnade människor.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. HealthifyMe

Även om HealthifyMe kanske inte är lika populärt som “MyFitnessPal” “Fooducate”, har det allt täckt för att vara en premiumkaloridisk för iPhone och iPad. Med den här appen får du flexibiliteten att räkna kalorier på mer än 100 000 livsmedel som är mer än tillräckligt för vanliga användare.

Appen gör det också lättare att skapa en personlig diet och träningsplaner så att du kan gå ner i vikt i din egen takt. För att hålla dig på snabb väg för att uppnå målet, ger det rätt kost tips som kan hjälpa dig att bli av med brister.

Med tillstånd av detaljerade rapporter med exakta uppdelningar, kan du hålla reda på dina matvanor. Och om du någonsin känner behov av att få expertråd, var noga med att kontakta professionella dietister och dietister.

Pris: Gratis / DIY-hälsoplan börjar på 5,99 USD

Ladda ner

9. Nutritionix-spår

Högt rankad som en av de bästa fitnessspårningsapparna, "Nutritionix Track" erbjuder en effektiv kaloriräkningslösning. Funktioner som streckkodsskanning och intuitivt användargränssnitt hjälper dig att logga din mat med lätthet.

Appen låter dig övervaka många saker som matintag, näringsämnen, viktminskning och mer. Den har en gigantisk matdatabas (över 800 000) och täcker 95% av livsmedelsvarorna i USA och Kanada.

Det finns en statistikvy så att du snabbt kan kolla in framstegen. Dessutom kan du uppgradera till Pro-versionen (5,99 / månad och 28,99 dollar / år) av Nutritionix Track för att låsa upp fler funktioner.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Nutritionix-spår

Den här appen är speciellt utformad för att stödja dem som har begränsande dieter som keto, paleo, vegan etc. Den fokuserar på näring och ger korrekta data som hjälper dig att äta hälsosamt och hålla dig på rätt spår. Du kan spåra värdet på upp till 82 mikronäringsämnen.

Vidare kan du logga ditt mat- och vattenintag tillsammans med träning för att hålla koll på dina kalorier, kolhydrater, protein, kolesterol och mer. Du kan också njuta av massor av andra unika funktioner som en intermittent fasta timer, integration med dina aktivitetsspårningsenheter och mer. Det är en allt-i-ett-app för alla hälsobevisade näringsnördar där ute.

Pris: Gratis (erbjuder köp i appen)

Ladda ner

Din bästa insats?

Nu när du har valt ut en avancerad dietspårare, ställ in ditt mål och följ sedan den strukturerade planen. Och längs vägen, få ut det mesta av de värdefulla tipsen för att uppnå bästa hälsa.

Du vill också utforska dessa appuppsättningar:

  • Bästa Runner-appar för iPhone och iPad
  • Bästa viktminskningsappar för iPhone och iPad
  • Använd Cardio Fitness på iPhone och Apple Watch (Fitnessguide)

Vad är ditt mål - att gå ner i vikt eller få muskler? Låt oss veta om det i kommentaren nedan.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found