Blogg

Norton Identity Safe iPhone App Review

Det har funnits flera populära lösenordshanterare för iPhone (och för iOS i allmänhet). 1Password är till exempel en mycket populär plattformsprogramvara. Under åren har det dock varit en stor nivå av komplexitet i dessa lösenordshanterare. Jag har fått flytta baser oftare än någonsin bara för att saker och ting blev komplicerade med lösenordshanterare. Hitta mer på de bästa säkerhetsapparna.

Nortons Identity Safe kan komma som bara en annan lösenordshanterare som hjälper dig att lagra lösenord säkert och göra inloggningar enklare, men det går ett steg framåt i några subtila aspekter.

Datorskyddsprogramvara från Norton behöver egentligen ingen introduktion eftersom de har legat i framkant för internetsäkerhet i många år nu. Så vad gör Norton Identity Safe-appen exakt - som förresten är tillgänglig för många plattformar inklusive iOS och Android främst - något som ett måste?

Jag tror att det handlar om två saker: säkerhet, förenkling.

Nortons Identity Safe har två tydliga syften: att hjälpa dig att lagra dina lösenord säkert så att du aldrig behöver komma ihåg ett dussin lösenord igen och att hjälpa dig att logga in på dina webbplatser enkelt och säkert inifrån appen. Läs mer om de bästa iPhone-säkerhetsapparna.

Nu finns det inget nytt i vad appen gör. Inbyggda webbläsare och säkra lösenordshanterare är en vanlig sak idag. Men jag tror att du kommer att gilla Nortons erbjudande eftersom det är gratis, gör jobbet perfekt och inte komplicerar saker.

Det är enkelt att konfigurera och det är lättare om du redan har ett valvkonto med Norton Identity. Även om appen saknar importfunktioner (som noteras av andra granskare) måste du erkänna att utelämnandet inte är en stor sak. Dessutom, om det finns import- eller exportalternativ kan de vara ett litet säkerhetsfel.

Till skillnad från många andra lösenordshanterare berättar Norton Identity Safe exakt vad som gör ett lösenord starkt. Om du följer samma kriterier som Norton rekommenderar kommer de flesta av dina lösenord att vara svåra att knäcka - och naturligtvis svåra att komma ihåg.

Det är därför du använder appar som Norton Identity Safe.

En underskattad funktion är den inbyggda säkra webbläsaren med varningar om du tittar på en mindre säker webbplats. Den inbyggda webbläsaren är inställd på att härma Safari, så din upplevelse är nästan oförändrad. Målet är att få dig att surfa så säkert som möjligt.

Appen är perfekt om du vill lagra lösenord och använda dem säkert.

Ladda ner

Det är allt för nu, folkens!

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found