Blogg

CityMaps2Go reseplaneringsapp för iPhone och iPad

Att planera en fantastisk resa är inte längre tidskrävande. Tack vare ett antal högklassiga reseappar har det blivit mer smidigt än någonsin tidigare. Men återigen finns det väldigt få reseplanerare som gör att du kan organisera din resa perfekt.

”CityMaps2Go” har varit en av de mest beundransvärda reseplaneringsapparna för iOS under en längre tid. Det är gjort för att vara ett skräddarsytt alternativ för resenärer som vill planera sin resa smart.

Det har gått ungefär en vecka sedan jag lade händerna på den senaste versionen av CityMaps2Go - reseappen. Och nu är jag redo att prata om appen i stor utsträckning. Hoppa över för att läsa den detaljerade recensionen:

CityMaps2Go Travel App för iPhone och iPad

Mest omfattande täckning

Den största höjdpunkten i CityMaps2Go är att den täcker hela världen. Så du kan resa över mer än 150 länder, 60000 destinationer och hela 50 miljoner platser. Det djupgående innehållet och den äkta informationen gör det ganska speciellt.

I det ögonblick jag kom in på Discover-avsnittet i den här appen blev jag förvånad över att se hur snabbt det låter dig ta reda på några av de viktigaste sakerna med en stad.

Det spelar ingen roll var du är redo att flyga — från Goas fantastiska stränder till anmärkningsvärt förtrollande Thames Bridges i London, den här reseplaneraren kan visa sig vara din största guide till det okända! Ännu bättre, appen stöder fem språk som engelska, franska, tyska, italienska och spanska för att ytterligare förbättra din användarupplevelse.

Skapa en personlig lista

Att skapa och hantera en speciell lista med platser är ganska enkelt med den här appen. Beroende på din specifika smak kan du skapa ett unikt chit-ark så att det inte tar mycket tid att slutföra en fantastisk resa. Du kommer enkelt att sortera dina personliga listor och hantera dem utan krångel.

Med reseplaneringsappen kan du också dela dina favoritlistor med vänner. Det är ett coolt sätt att låta dina nära och kära ta reda på de platser du gillar att besöka eller turistmål som fascinerar dig mycket.

Personligt innehåll baserat på ditt intresse

Appen föreslår innehåll baserat på vad du gillar att utforska. Därför behöver du inte spendera mycket tid på att ta reda på de platser eller saker du verkligen älskar.

Personligen gillar jag den här funktionen mycket. Det plockar upp berättelser på ett sätt som du kommer att känna att någon väldigt nära dig rekommenderar dig att kolla in något som fångar din uppmärksamhet direkt från ordet. Till exempel, om du är villig att besöka Paris, kommer appen att samla berättelser som de bästa sevärdheterna, framstående restaurangerna i staden och mer. Därför kommer du att kunna konstruera din resa på ett bättre sätt.

Detaljerade kartor

Kartan är enormt användbar för att du ska kunna upptäcka platser. Det fungerar exakt och gör att du snabbt kan samla all nödvändig information som du vill göra din resa mer minnesvärd. Om du till exempel leker med tanken på att besöka Melbourne kan du enkelt få tillgång till alla de välkända lokala, regionala och bästa platserna i staden.

Du kan söka på den specifika platsen efter namn eller bläddra i den efter olika kategorier som restauranger, arkitektur, hotell, butiker, barer och mer. Du kommer också att kunna navigera på gator, gångstigar, cykelvägar för att få fler idéer.

Det bästa med CityMaps2Go är att det fungerar även offline. Därför behöver du inte oroa dig för avgifter för dataroaming eller anslutningsproblem, särskilt inte när du reser till utlandet.

Möjligheten att få tillgång till topphistorier även offline eller bläddra igenom appen även utan internetuppkoppling kan vara en stor sak för resenärer.

Uppgradera till Premium-versionen för att låsa upp mer kraftfulla funktioner

Även om appen är tillgänglig gratis kan du uppgradera till proversionen (9,99 USD) för att låsa upp överlägsna funktioner som obegränsad nedladdning. I premiumversionen av appen kan du anpassa kartor och listor efter önskemål.

Domen

Så oavsett om du är en globetrotter eller har en enorm förkärlek för att utforska platser för att göra din resa verkligen oförglömlig, kan CityMaps2Go vara ett viktigt val för dig. Funktioner som möjligheten att låta dig direkt få tillgång till topplatser eller navigera även offline, skapa en personlig lista och mer betydelsefulla destinationer intuitivt skiljer denna reseplanerare från varandra.

”För mig är CityMaps2Go mer än bara en reseapp. Det ger ett ganska enkelt sätt att upptäcka och lära känna intressanta saker om städer, ikoniska arv eller kända platser. Om du är extremt passionerad för att utforska världen bör du inte missa den här! ”

Vad tycker du om CityMaps2Go? Vill du prova det för att göra din reseplanering till en härlig upplevelse? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Pris: Gratis

Ladda ner

(Du kanske vill titta på de bästa reseapparna för iPhone och iPad.)

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found