Blogg

iOS 14: Så här ändrar du sänglarm på iPhone

Bedtime-funktionen är ett underbart alternativ som påminner dig om att koppla av, sova i tid och väcker dig med gradvis ökande ljud. Standardlarmtonen i detta, kallad Early Riser, är tillfredsställande och gör jobbet. Men om du inte gillar den här låten eller tråkigt att vakna till samma varje dag är det enkelt att använda en annan låt. Låt oss komma in och visa dig hur du ändrar alarmet för sänggåendet på iPhone som kör iOS 14.

Så här ändrar du ljud för sänglarm i iOS 14 på iPhone

 1. Öppna Health- appen på din iPhone.
 2. Klicka på Bläddra längst ner till höger. Klicka sedan på sömn .
 3. Rulla ner och från "Ditt schema", tryck på Redigera .
 4. Bläddra till botten och tryck på Sounds & Haptics .
 5. Välj ett av de önskade ljuden från listan med nio.
 6. Knacka på från det övre vänstra hörnet för att nå föregående skärm. Klicka nu på Klar för att spara den nya ändringen.

Viktiga anmärkningar :

 • Tidigare, i iOS 12, iOS 13 och iPadOS 13, var läggdagsfunktionen i den inbyggda klockappen. Om du använder en iPhone eller iPad som kör dessa versioner , öppnar klockan app → BedtimeAlternativ  från det övre vänstra hörnet. Klicka nu på Wake Up Sound och välj önskad ton.
 • I iPadOS 14 finns alternativet för läggdags inte längre i Clock-appen. Och eftersom iPad inte har någon hälsoapp är den här funktionen helt borta från Apple-surfplattor!

Loggar ut

Så här kan du ändra standardljudet för sänggåendet på iPhone. Jag hoppas att artikeln ovan hjälpte dig med din fråga.

Därefter kanske du undrar om jag kan ställa in min favoritlåt från Music-appen eller Apple Music som larmton, varför kan jag inte göra samma sak för läggdags? Detta är ett giltigt problem! Tyvärr, från och med nu, är du begränsad till de inbyggda tonerna.

LÄS NÄSTA:

 • Hur man tar bort sänglarm på iPhone och iPad
 • Bästa larmappar för iPhone och iPad
 • Bästa sömnspårningsappar för iPhone
 • Hur man använder sömnspårning på Apple Watch

Copyright venicebiennalesiria.com 2024

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found