Blogg

Bästa armbanden för iPhone 7 Plus 2020

En smartphone som är så vacker som iPhone 7 Plus förtjänar att förbli ansluten till dig. Det spelar ingen roll vad du håller på med; den nya phablet kan fortsätta att spilla gelébönor för att hålla din fart i stil. Om du gillar att träna och bara inte vill att din förtjusande iPhone ska vara borta eller inte kan hjälpa till att pinga den, måste du köpa ett iPhone 7 Plus-armband . Med den oöverträffade designen och den mycket efterfrågade komforten kan den öka din intensitet i hög tid.

# 1. Stam AB66

Med ett imponerande armband som “Tribe AB66” har du inga ursäkter att hoppa över jogging längre. Konstruerad med material av högsta kvalitet, känns det ganska bekvämt. En anmärkningsvärd egenskap hos detta armband är att det inte sträcker sig ur form.

På grund av det justerbara kardborrebandet har du bekvämligheten som behövs för att hålla iPhone på plats. Dessutom kommer den reflekterande remsan till nytta i svagt upplysta miljöer. Ännu bättre, du kan välja Tribe AB66 i åtta attraktiva färgvarianter.

USP: Slitstarkt material

Kolla in på Amazon

# 2. Newppon

Det är mycket svårt att ringa ett samtal medan du tränar och din iPhone är i armbandet. När du tar ut telefonen kan den som ringer koppla från samtalet. Newppons universella armband hjälper dig att ta dessa samtal även om din enhet är ansluten till armbandet.

Newppon har designat det här armbandet som låter dig rotera telefonen i 180 grader. Dessutom säkerställer dess greppkonstruktion full säkerhet för din telefon oavsett hur sträng din träning är. Om du använder skyddande fodral av OtterBox och LifeProof, ska du inte ta bort fodralet.

USP: Sure-grip design

Kolla in på Amazon

# 3. E Tronic Edge

E Tronic Edge ärm ger dig allroundskydd till din iPhone och du kan bära ärmen runt armen. Skyddshylsan hindrar aldrig ditt sätt att uppnå träningsmål. Du kan engagera dig i alla slags träningsaktiviteter på gymmet eller utomhus.

Hylsan tillåter dig dock inte att ta samtal eftersom den täcker din enhet helt. Du kan behöva använda Bluetooth-hörlurar för att lyssna på musik eller ringa samtal. Kontrollera den reflekterande logotypen som håller dig säker när du kör på vägar tidigt på morgonen eller i skymningen.

USP: Reflekterande logotyp

Kolla in på Amazon

# 4. YOCHOS

iPhone-användare klagar alltid på att fingeravtrycksregistreringen inte är tillgänglig när de använder armband. YOCHOS har hittat rätt lösning; detta armband gör att du kan använda Touch ID när du vill låsa upp din enhet. YOCHOS använder ett material som är kompatibelt med funktionen för upplåsning av fingeravtryck. Du kan använda din iPhone utan att ta bort den från armbandet.

Detta svettbeständiga armband är perfekt för ansträngande träningspass på ditt gym. Den förlängda trasan täcker effektivt ingången där svett kan tränga in. Det finns tre sätt att blockera vägar som svett kan komma in på.

USP: Upplåsningsfunktion för fingeravtryck

Kolla in på Amazon

# 5. VUP

Det finns en slående likhet mellan VUP och Newppons löpande armband. Men VUPs armband skiljer sig från Newppons i materialet. VUP har använt hudvänligt andningsbart lycra och neopren, vilket ger dig mjuk och lätt bärande upplevelse. Dessutom är det luktfritt, så du kan njuta av en noggrann träning.

Du kan enkelt interagera med din iPhone eftersom detta armband inte täcker enhetens pekskärm. Det håller bara din telefon på plats tätt med sin säkra grepp design. Du kan rotera enheten i 180 grader för att använda din telefon.

USP: Andningsbart lycra

Kolla in på Amazon

# 6. SUPCASE

Armbandet "SUPCASE" är extremt elegant och har en snygg profil. Silikonhuden har grundats för att ge önskad komfort.

Det håller din phablet ordentligt på plats och låter den inte glida runt under din intensiva löpning eller jogging. Tack vare den justerbara kardborrbandet kan den enkelt passa armar med en storlek på 9-21 tum. Du kommer inte ha några svårigheter att komma åt några knappar eller portar med denna hud på.

USP: Silikonhud

Kolla in på Amazon

# 7. Gear Beast Premium Plus

Detta armband har gjorts för att vara ett absolut odjur. Oavsett om du springer eller tränar förblir armbandet "Gear Beast" intakt på sin plats. Den passar din smartphone utan ett fodral.

Konstruerad med det förstklassiga svettbeständiga neoprenmaterialet, det är exceptionellt elastiskt. Eftersom den är lätt, lägger den inte mycket bulk till din smartphone. Med den mycket förbättrade pekskärmskänsligheten har du inga problem att använda din iPhone. Den stöder arm med 8-20 tum i storlek.

USP: Mycket lyhörd skärmskydd

Kolla in på Amazon

# 8. Gear Beast Slim Case

Om stil och komfort är dina högsta prioriteringar kan "Gear Beast" vara en seriös utmanare för din jakt. Detta armband kan passa din iPhone 7 Plus även med ett tunt fodral.

Det flexibla armbandet tillsammans med ett starkt spänne som inte kläms fast låter dig justera det med största möjliga lätthet. Den böjer sig med armen; håller enheten ordentligt på plats under träningen. Den levereras med en innerficka för kort och nyckel. Gear Beast passar armstorlek 8 till 20 tum.

USP: Tryck på Touch-teknik

Kolla in på Amazon

# 9. Portholic

Portholic iPhone-löphållare är kompatibel med både vanliga och plusstora enheter, så du kan enkelt sätta in din iPhone 7 Plus i detta armband. Halkfri skumdynning på baksidan håller tätt på armbandet även om du svettar mycket under träningen. Den perforerade remmen håller armen sval och torr under ett hårt träningspass.

För att skapa en praktisk design har Portholic byggt en dold ficka i detta armband; du kan lagra ditt kreditkort, ID och nyckel i fickan. Njut av träningen utan att behöva oroa dig för din premiumenhet.

USP: Perforerad rem

Kolla in på Amazon

# 10. LOVPHONE

LOVPHONE-armbandet är utrustat för att göra din träningstid livligare. Skapat med det vattentåliga neoprenmaterialet, det är ganska mjukt och irriterar inte skärmen.

PVC-skärmskyddet ger fullständig klarhet och skyddar skärmen från början. Justerbart kardborreband passar 10-15 tum armstorlekar. Armbandet finns i tre färger som blått, grått och rosigt.

USP: Helt justerbar kardborreband

Kolla in på Amazon

Sammanfatta

Det finns tre kvaliteter som jag vill se i varje armband - det högkvalitativa flexibla materialet, mycket känsliga pekfönster och fullt justerbart kardborreband. Dessa armband har alla dessa egenskaper.

Välj ett överlägset armband från dessa tillgängliga alternativ för att fortsätta använda din enhet även under ditt rigorösa träningspass. Om något av dina favoritarmband inte ingår i listan, låt mig veta det i kommentarerna nedan.

Du skulle vilja ta en snabb titt på:

  • Bästa iPhone 7 Plus bältesklämfodral
  • iPhone 7 Plus kickstandsfodral
  • Bästa iPhone 7 Plus träfodral
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found