Blogg

Bästa iPhone- och iPad-blixtkablar 2021

Marknaden är översvämmad med gazillioner av blixtkablar. Men inte alla är utrustade för att ladda din iOS-enhet säkert. Dessa är de bästa blixtkablarna för iPhone och iPad enligt kompromisslös säkerhet, snabb laddning och synkroniseringsförmåga. Dessa blixtkablar är flätade i nylon som hjälper dem att överleva dagligt slitage. Den tjocka kopparkabeln inuti garanterar robust signalstyrka.

 1. Lossa upp
 2. iXCC
 3. Quntis
 4. AmazonBasics
 5. Anker
 6. BSTOEM
 7. MarchPower
 8. Atill
 9. Maitron
 10. TIMMY

1. Lossa kabeln

Det som skiljer Syncwires UNBREAKcable Lightning-kabel från resten är den oöverträffade styrkan. Det påstås vara jättestor 30 gånger starkare än de ursprungliga kablarna. Skyddsnätet tillsammans med Al-Mylar-folieskydd ökar dess livslängd.

Den högkvalitativa koppartråden, fibern och TPE-manteln ger konstruktionen mer stabilitet. Det är anti-fraying och har en slät yta för att hålla kvar snagging. Lasersvetsade kontakter ger jämn prestanda även vid tung användning. Dessutom kommer den mycket slitstarka kabeln i fyra färger: svart, grå, rosaguld och vit.

USP: Förstärkta stresspunkter

Kolla in på Amazon

2. iXCC

iXCC Element II blixtkabel kryssar av alla lådor när det gäller krävande egenskaper. Med 2,4A laddningshastighet kan du snabbt starta din iOS-enhet. Huvudsakligen på grund av kvalitetsmaterialet och stark uppbyggnad tål det regelbundet slitage.

TPE-jackan och skyddsnätet stärker dess struktur ytterligare. Eftersom det är MFi-certifierat och har Apple-auktoriserat chip kommer du inte att möta något felmeddelande när du laddar din enhet. Ännu bättre, denna blixtkabel finns i två förpackningar till bara ett pris.

USP: Inbyggda säkerhetsfunktioner

Kolla in på Amazon

3. Quntis

Quntis har original 8-polig kontakt, som är kompatibel med alla Apple-blixtar, inklusive den senaste iPhone X, iPhone 8 och iPhone 8 Plus. Tre-fots blixtkablar är mycket hållbara och flexibla.

Kablarnas längd låter dig sitta bekvämt på bilens baksäte när du använder billaddaren. Kablarna är kompatibla med alla LifeProof- och Otter Box-fodral.

USP: täckt med höghållfast flexibelt PVC-skal

Kolla in på Amazon

Läs också: Bästa korta blixt till USB-kablar för iPhone och iPad

4. AmazonBasics

AmazonBasics Lightning-kabel levereras med hög motståndsisolering vilket gör den mer skyddande och långvarig. Kopparkabeln av hög kvalitet ger bättre signalstyrka för att snabbt ladda din iOS-enhet.

Aluminiumfolie, mylar och tråd ger ett extra lager av skydd för att undvika slitage. Yttermanteln är gjord av det finaste PVC-materialet för att skydda mot yttre skador.

Slutligen är AmazonBasics Lightning till USB A-kabel Apple MFi-certifierad och kommer i dubbla paket. Dessutom kommer du att kunna välja den här slitstarka kabeln i två färger: svart och vitt.

USP: Mycket skyddande

Kolla in på Amazon

5. Anker

Med över 4000 böj livslängd är Anker A7101021 blixtkabel mycket hållbar. Den kan hålla fyra gånger längre än andra standardkablar.

Nylonkärnan förstärker sin design och är tillräckligt stark för att slåss ut. Det är säkrare och tillåter en snabbare laddning än andra liknande produkter. Lightning finns endast i två färger - svart och vitt och kommer med 18 månaders garanti.

USP: Snabb laddning

Kolla in på Amazon

6. BSTOEM

Här är en super slitstark blixtkabel som har vikts mer än 9000 gånger utan att skada eller ändra prestanda. Så du vet att du väljer testad kvalitet. Det är också säkert att använda och extra långt för att säkerställa laddningskomfort.

Dessutom ser kabeln snygg och elegant ut och sitter fast på din enhet för snabb laddningshastighet och effektiv dataöverföring. Den levereras i ett praktiskt paket om 3 med sex månaders kundservice.

USP: 6 fot lång

Kolla in på Amazon

7. MarchPower

MarchPower presenterar exceptionellt stark blixt till USB-kabel för iPhone och iPad. Drivs av en hållbar kopparkärna, kabeln erbjuder snabb laddning och synkronisering. Tack vare temperaturkontrollfunktionen håller den flera faror som överhettning och kortslutning i schack.

Du kan använda den sex meter långa kabeln för att strömma din iPhone bekvämt på kontoret eller i bilen. Dessutom kommer MarchPower i ett paket med två så att du kan ladda din iPad också.

USP: Funktion för temperaturkontroll

Kolla in på Amazon

8. Atill

Atills laddkablar utmärker sig i alla aspekter av prestanda. Kablarna som listas här är slitstarka, ger större anslutning och kompatibilitet. Detta gör deras prestanda 100%. Med denna kabel kan dataöverföringshastigheten nå upp till 480 Mbps, vilket är supersnabbt. Kablarna har också en väskvänlig design; du behöver inte ta bort ärendet.

Kablarna från Atill's är täckta av högkvalitativ flätad nylonjacka. Du kommer att älska flexibilitet, hållbarhet och bärbarhet hos kablarna, som är tre meter långa.

USP: 100% prestanda

Kolla in på Amazon

9. Maitron

Oavsett om du sitter i bilen eller sitter i soffan eller satsar hemma, ger Maitrons laddkablar maximal komfort. För att förhindra att kabel går sönder ger Maitron extra skydd nära en blixtdel av kabeln.

Ladda dina enheter snabbt och överför dina data effektivt med Maitron-kablar. De nylonflätade kablarna är trasselfria och täckta med slitstark och premium nylon.

USP: Trasselfri design

Kolla in på Amazon

10. TIMMY

TIMMY erbjuder en uppsättning av tre blixtkablar för dina iPhones och iPads. Kabeln på sex meter är perfekt kompatibel med alla dina iPhones och iPads. Kablarna visar aldrig något felmeddelande och levererar utmärkt prestanda under lång tid.

Timmy har lindat högkvalitativt nylonfiberduk runt kabeln, och detta tål daglig slitage och håller kabeln trasselfri.

USP: Ultra Fast Charge

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Avslutar!

Det finns två viktiga egenskaper som överlägsen signalstyrka och högkvalitativt material som jag vill se i varje blixtkabel. Alla dessa kablar är utrustade med dessa egenskaper. Vilken är den kvalitet du vill se i varje blixtkabel? Dela din feedback i kommentarerna nedan.

Du vill ha en snabb blick på:

 • Bästa kraftbanker för iPhone och iPad
 • Billaddare för iPhone 7/7 Plus
 • Bästa iPhone 7/7 Plus Bluetooth-hörlurar
 • Bästa kabelhanteringstillbehör
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found