Blogg

Bästa iPhone 6s och 6s Plus Power Banks 2021

iPhone 6s släppt av Applen har lägre batterikapacitet än sin föregångare iPhone 6. Medan den nuvarande har icke-avtagbart Li-Po 1715mAh-batteri (6,9 Wh) batteri, skröt det tidigare icke-avtagbara Li-Po 1810mAh-batteriet (6,9 Wh). iPhone 6s Plus har samma batteritid som iPhone 6 plus, 2915mAh. Detta indikerar tydligt att iPhone 6s ger dig mindre standby-tid än iPhone 6; även om samtalstid och speltid för musik är lika i båda telefonerna. I denna situation kan en kraftbank vara till stor hjälp, särskilt för användare som reser mycket.

 1. RAVPower 22000mAh externt batteripaket
 2. GETIHU 10000mAh bärbar laddare
 3. POWERADD 20000mAh bärbar laddare
 4. INIU 10000mAh Power Bank
 5. LanLuk 25800mAh externt batteripaket
 6. Anker 26800mah bärbar laddare
 7. Luxtude 10000mAh bärbar laddare för iPhone
 8. Yoobao 10200mAh extern laddare
 9. Novoo 10000mAh bärbar laddare
 10. Misso 10000 mah kraftbank

1. RAVPower 22000mAh externt batteripaket

RAVPower är ett ledande namn inom tillverkning av kraftbanker för smartphones. Det här bärbara batteripaketet har tre portar för att ladda dina tre enheter samtidigt. Den enorma batterikapaciteten på 22000 mAh kan ladda din iPhone X 4,9 gånger.

Det här reservbatteriet kan laddas på 10-11 timmar med din 2.4A-laddare. RAVPower har tillverkat denna kraftbank med Li-polymer-batteri med hög densitet, som förblir upp till 70-80% av sin fulla kapacitet efter 500 laddningscykler.

USP: laddning med tre enheter

Kolla in på Amazon

2. GETIHU 10000mAh bärbar laddare

Denna Li-on bärbara laddare kombinerar dubbla skyddschips för att göra en lugnande och flygbolagsgodkänd enhet. Du kan alltid veta hur mycket ström du har kvar med den klara digitala skärmen som tänds när du trycker på strömbrytaren.

Till skillnad från de flesta kraftbanker på marknaden kan GETIHU 10000 också arbeta med mindre enheter, som dina AirPods, Bluetooth-hörlurar, Bluetooth-högtalare, sportarmband, smart klocka etc. Detta maximerar dess funktionalitet och gör det till ett perfekt val för resor.

USP: Laddar också mindre enheter

Kolla in på Amazon

3. POWERADD 20000mAh bärbar laddare

Njut av tillförlitlig batteribackup med denna tunna och bärbara powerbank. Den har en unik design som motstår fingeravtryck och ser elegant ut. Kapaciteten på 20000 mAh är perfekt för att ladda din iPhone när du är vart du än är.

Dessutom förhindrar säkerhetsfunktioner överladdning och överhettning. Den upptäcker automatiskt mängden ström som dina enheter behöver och möjliggör samtidig laddning. Den finns i tre färger för att passa dina önskemål.

USP: Elegant och snyggt utseende

Kolla in på Amazon

4. INIU 10000mAh Power Bank

Om ditt behov kräver en medelbank som kan leverera en snabb och säker laddningslösning, håll INIU i åtanke. Det externa har packat i ett 10000 mAh batteri i en liten formfaktor. När det gäller effektivitet kan den starta din enhet minst tre gånger.

De två USB-portarna erbjuder 4,8 A total uteffekt vilket är tillräckligt snabbt för att du ska kunna ladda dina enheter med ett bra klipp. Och med en praktisk ficklampa ombord kan den också låta dig köra bort mörker under en tidig morgonpromenad eller en resa. För $ 19,99 är INIU en prisvärd kraftbank för din iPhone 6s / 6s Plus.

USP: Liten formfaktor med ett anständigt batteri

Kolla in på Amazon

5. LanLuk 25800mAh externt batteripaket

För folk som behöver ett absolut odjur för att hålla flera enheter påslagen verkar LanLuk vara en bra satsning. Det bästa med den här externa laddaren är förmodligen ett enormt 25800 mAh batteri som kan ladda din iPhone 6s eller 6s Plus upp till 7-8 gånger.

De två portarna kan ge upp till 3,1 A-utgång, vilket kanske inte är den snabbaste på marknaden men tillräckligt anständig för att passa in i de normala behoven. När det gäller formfaktor ser LanLuk bulkfritt ut och kan även glida in i en liten ficka utan problem. Utrustad med skydd mot vanliga faror kan den externa laddaren också bekämpa faror för att hålla dina enheter säkra medan de laddas.

USP: Ett kraftfullt batteri med en säker laddningslösning

Kolla in på Amazon

6. Anker 26800 bärbar laddare

Anker är ett världsberömt varumärke känt för sina iPhone-tillbehör. Den här bärbara laddaren är full med så mycket ström att den enkelt kan ladda din iPhone sex gånger och din iPad två gånger. Det finns tre USB-utgångar som är utrustade med PowerIQ och VoltageBoost-teknik som utvecklats av Anker. Denna teknik ger snabb laddning för dina tre enheter.

För att ladda din kraftbank tillhandahåller Anker dubbla Micro USB-ingångar som snabbt kan ladda din bärbara laddare. Denna produkt är en av de viktigaste tillbehören under dina resor.

USP: Två gånger snabbare laddning

Kolla in på Amazon

7. Luxtude 10000mAh bärbar laddare för iPhone

Den här bärbara iPhone-laddaren har en inbyggd blixtkabel som är Apple MFi-certifierad. Detta gör det lättare att hantera telefonen och njuta av effektiv laddning när du är på språng.

Den smala och snygga designen gör den till en av de bästa kraftbankerna med 10000 mAh kapacitet. Det ger supersnabb laddning för alla iPhones som är ännu snabbare än den ursprungliga väggladdaren. Genomgångstekniken låter dig ladda dina enheter även när powerbanken laddas.

USP: Användarvänlig design

Kolla in på Amazon

8. Yoobao 10200mAh extern laddare

Yoobao erbjuder en liten och kraftfull kraftbank för att ladda dina iPhones effektivt. Denna bärbara laddare är extremt lätt eftersom den bara väger 7,05oz. Yoobao har tillverkat den här kraftbanken med tio lager skydd, vilket skyddar din telefon från överspänningsskydd och temperaturkontroll.

Yoobao har använt flygplansskal av aluminium som ger en elegant men hållbar känsla. Titta på de släta rundade kanterna som gör den här produkten bekväm att hålla i handen.

USP: Säker och pålitlig

Kolla in på Amazon

9. Novoo 10000mAh bärbar laddare

Det finns flera anledningar till att Novoo förtjänar att hitta en säker plats i denna omfattande sammanställning. Först och främst är kraftbanken IP67 vattentät vilket gör det till ett utmärkt val för äventyrare och de som ofta måste stöta på regnskurar. Dessutom har den ett exceptionellt slitstarkt hölje som enkelt tål stötar.

Även på laddningseffektiviteten kan den externa laddaren leva upp till det normala behovet tack vare ett bra 10000 mAh batteri. Den maximala 18W laddningshastigheten säkerställer att du har lyxen att turboladda kompatibla enheter.

USP: IP67 vattentät

Kolla in på Amazon

10. Misso 10000 mah kraftbank

Denna 10000 mAh batteriladdare kan driva upp till 2 smartphones samtidigt. Det är snabbt att ladda och har en tunn design som är lätt att hantera. Det tar bara 6-8 timmar med en 2A-laddare, så det är användbart när du reser.

Dessutom kommer den också med en inbyggd ficklampa. Du kan trycka länge på knappen i 3 sekunder för att slå på / stänga av lysdioden. Detta kommer att vara användbart när du befinner dig i nödsituationer. Du kan också trycka på strömbrytaren för att kontrollera batterinivån när du vill.

USP: Inkluderar en ficklampa

Kolla in på Amazon

Det är allt, kompis!

Sammanfatta…

Även om kraftbanker inte är lika bekväma som batterifodral kan de ge din telefon mer ström än något laddningsfodral. Du kan inte förvänta dig att ditt batterifodral har 25000 mAh batterikapacitet. Detta är den tydliga fördelen med bärbara laddare jämfört med batterifodral.

Du kanske också vill utforska:

 • Bästa smala fodral till iPhone 6s Plus
 • Läderfodral till iPhone 6s Plus
 • Bästa trådlösa laddare för iPhone 6-6s Plus
 • VinSic: Bamboo Portable Power Bank för iPhone
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found