Blogg

Bästa Cricket-appar för iPhone 2021

Cricket är ett av de mest eftertraktade spelen i världen. De mäktiga sexarna, den underbara täckningen, den magiska googlyen, den fantastiska omvända gungan, och mest betydelsefullt, den nagelbitande tävlingen är några av de finaste ingredienserna som gör cricket till ett fantastiskt spel. Dessa bästa iPhone-cricketappar har utformats för att ta din kärlek till cricket till nästa nivå.

Det spelar ingen roll var du är. Dessa cricketappar låter dig förbli ansluten till bollen med bollkommentarer och uppdateringar i realtid. Genom de senaste nyheterna och samlade videoklipp kommer du att kunna hålla koll på alla poster och händelser. Låt oss utforska de bästa cricketapparna!

1. Cricbuzz

Om du vill följa cricket religiöst och vill fånga alla liveuppdateringar snabbt måste Cricbuzz vara det bästa valet för dig. Den erbjuder liveuppdateringar av ICC Cricket World Cup, World T20, Champions Trophy, T20 ligor (IPL, CLT20, Big Bash, CPL, BPL och mer.)

Du kan läsa de senaste cricketnyheterna, få tillgång till scheman för kommande matcher och se alla detaljer om den pågående eller slutförda matchningen. Om du vill veta mer om någon spelare, kolla in hans profil. Du kan också ta reda på spelarna och lagrankingen för ODI, test och T-20.

Pris: Gratis

Ladda ner

2. ESPNcricinfo Cricket

Om du är en hard-cricket-fan och älskar att utforska det här spelet är ESPNcricinfo det perfekta skottet för dig. Med de exklusiva kolumnerna från legenderna och kända författare får du bästa information om vad som händer, vilka lag som ser bra ut och vilka som ser under par.

Det ger dig livescore för alla pågående matcher så att du förblir så bra som möjligt om dem. Du kan jämföra spelarens statistik och till och med ändra dina favoritlag enligt dina önskemål. Du kan också lägga till inventarier i kalendern så att du alltid påminns om de specifika matchningar du vill följa.

Pris: Gratis

Ladda ner

3. ICC Cricket

Detta är en officiell app från det internationella cricketrådet. Det ger dig livescore och kommentarer om alla matcher som spelas i Australien och Nya Zeeland. Du kan också fånga höjdpunkterna i matchen om du råkar missa spelet eller bara vill gå igenom åtgärden för skojs skull. Genom anmälningarna låter den här appen dig aldrig missa en enda åtgärd.

Det finns exklusiva videor utformade för att ge den välbehövliga spänningen du vill ha. Du kan läsa kolumnerna i cricketlegenderna och också kunna ge ditt stöd till ditt favoritlag. Alla de senaste nyheterna och exklusiva intervjuer kommer att se till att du njuter av varje ögonblick av spelet.

Pris: Gratis

Ladda ner

4. BCCI

BCCI är den officiella appen för styrelsen för cricket i Indien. Det är lätt det mest kraftfulla och dominerande cricketbrädet i världen.

Det ger live-för-boll-poäng och kommentarer om matchen. Du kan njuta av live fotostream, videohöjdpunkter och funktioner. Dessutom kommer du att få alla de senaste nyheterna och se exklusiva intervjuer med spelare.

Pris: Gratis

Ladda ner

5. MyCricket Live-poäng

MyCricket Live Score är din enda destination för att hålla dig perfekt synkroniserad med cricket. Du kan ladda ner alla fixturer, lagval samt matchningsinformation för att komma ikapp med dem när din enhet inte är ansluten till Internet.

Eftersom appen har en unik Duckworth Levis-kalkylator kommer du inte att ha några svårigheter att ta reda på vilket lag som sannolikt vinner eller förlorar om spelet slutar på grund av regn. Du kan dela livescore med dina vänner och följare via Facebook och Twitter. Dessutom finns det också ett alternativ att exportera matchningsrapporterna i PDF-format.

Pris: Gratis

Ladda ner

6. Cricket Australia Live: Den officiella appen

Om du är ett fan av australisk cricket, bör du inte förbise den här officiella appen. Den har allt du vill ha för att hålla reda på Australiens inhemska och internationella matcher.

Du kan se livestreaming av alla matcher. Det ger också uppdaterade videohöjdpunkter från hela världen. Fånga omedelbart livescore, matcher och statistik för alla spel. Appen levererar också live radiosändningar via sina officiella sändningspartners.

Pris: Gratis

Ladda ner

7. Cricket Live Line

Få uppdateringar i realtid med Cricket Live Line. Oavsett om det är VM eller någon annan turnering, spårar appen allt som går runt i Cricket-världen. Om du är en hård fan av spelet är det här appen för att hålla dig i linje med de senaste poängen.

Inte bara live-cricketmatcher, du kan kontrollera poängkort från tidigare ligor, matcher och turneringar. Andra funktioner inkluderar spelaranalys, laganalys, rapporter och ton andra analytiska funktioner för djupgående forskning om cricketmatcher. Viktigast är att allt detta är helt gratis att använda.

Pris: Gratis

Ladda ner

8. CricHQ Cricket App

CricHQ är en avancerad cricket-app som inte bara är byggd för fansen som bara tycker om att titta på den utan också vill ha en praktisk exponering för hur de kan analysera spelet ur sina perspektiv. Det är en cool poängapp med mycket enkel cricketadministrationsplattform.

Denna app låter dig skapa och visa 3D-vagnhjul för att hjälpa dig att analysera matchningen som du vill. Du kan snabbt känna till körhastigheten per över. Du kan till och med beräkna resultatet av matchen om matchen påverkas eller stoppas med hjälp av ICC Duckworth Levis-metoden.

Pris: Gratis

Ladda ner

9. NDTV Cricket

NDTV Cricket är en enda lösning för alla internationella såväl som inhemska cricketmatcher som du kanske vill fånga. Med de snabba nyheterna, livescore, foton, videor som alla fans vill ha kan den här appen vara din go-to-plattform för världscupen 2015.

Det ger live täckning av matchen med boll för bollkommentarer. Du kan titta på videor av de senaste matcherna. Välj den här appen om du vill ha det roliga cricketevenemanget.

Pris: Gratis

Ladda ner

10. Cricket Exchange (Live Line)

Cricket Exchange är en av de topprankade cricketapparna i butiken. Appen fungerar som en live-linje och ger dig en detaljerad resultattavla tillsammans med statistik och information om en pågående match.

Den användarvänliga designen ger dig noggranna nyheter och uppdateringar av alla kommande globala och inhemska turneringar. Det bästa med appen låter dig njuta av hela matchningsgränssnittet på ditt språk.

Pris: Gratis

Ladda ner

Loggar ut

Alla dessa cricketappar är enastående för att leva upp din kärlek till spelet. Baserat på dina önskemål väljer du den app som passar perfekt för din strävan. Och låt oss veta din feedback om cricket och din favoritslagman.

Du bör inte missa:

  • Bästa iPhone och iPad NFL-appar
  • FIFA World Cup 2018 iPhone- och iPad-appar
  • Bästa actionspel för iPhone och iPad
  • Bästa Endless Runner-spel för iPhone och iPad
$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found