Blogg

Bästa iPad Air Folio-fodral 2020

Foliofodral för iPad Air är bra. De ser ganska professionella ut, de flesta fodral är gjorda av mjuka men mycket skyddande material och de gör det enkelt att bära en iPad Air.

Det finns många iPad Air-foliofodral redan trots att Apple ändrade designspecifikationen för den senaste iPad. Dina iPad 4: e generationens fodral passar mestadels inte iPad Air.

Bästa iPad Air Folio-fodral 2020

# 1. UrbanDrama

UrbanDrama har designat tre unika foliofodral för iPad Air. Från det glittrande glittret i varje fall är det en perfekt följeslagare för kvinnliga iPad Air-ägare. Fodralet finns i lila, svartblått och rosaguld. Alla dessa färger är valet av damer med krävande smak.

Trendig design och glans gör din iPad Air till attraktion. Men det är inte all stil och noll styrka. UrbanDrama har använt PU-läder för att göra fodralet fingeravtryck, smutsfritt och repor. Det tunna och lätta fodralet levereras med en kickstand för att titta på visuellt innehåll på din iPad Air.

USP: Fashionabla design

Kolla in på Amazon

# 2. ProCase

ProCase presenterar ett imponerande utbud av 18 foliofodral för din iPad Air. Jag har valt det här grå fodralet som gelar bra med din företagsmiljö. ProCase har gjort det här fodralet med premium läder exteriör och mjukt interiör för att skydda din enhet från daglig användning. Dess klassiska och professionella design blandas sömlöst med fodralets solida konstruktion.

Detta fodral stöder automatisk viloläge / väckning, vilket kan spara enhetens batteri. På omslaget hittar du magnetförslutning som låser din iPad Air säkert mellan de två veckarna. Förvara din Apple Pencil i ProCases inbyggda elastiska pennhållare.

USP: Klassisk design

Kolla in på Amazon

# 3. Deck

Med mer än 40 mönster och färgalternativ styr Dtecks ​​iPad Air folio-fodral listan. En mängd olika fodral av högkvalitativt lädermaterial kan säkert lämna dig förvirrad. Locket på detta fodral är fäst med magnetstängning, som är tillräckligt stark för att hålla din iPad säker och bekväm.

För att justera betraktningsvinklarna har Dtech utrustat det här fodralet med tre halkspår. Du kan lagra dina kredit- / betalkort i dedikerade kortplatser; kolla också pennan för att bära din Apple Pencil. Förvara några sedlar och mynt i plånboksfickan.

USP: halkspår

Kolla in på Amazon

# 4. DTTO

Skydd är allt för din premium iPad Air, och för din enhets säkerhet ger DTTO luftkuddeteknik och bikakemönster. De två funktionerna erbjuder utmärkt stötdämpande funktion och bättre värmeavledning.

Detta foliofodral är extremt smalt och lätt för att hålla din iPad Air tunn. En anmärkningsvärd funktion är flexibel TPU-baksida, som inte lämnar ett fingeravtryck eller några repor. För att spara enhetens batteri väcker DTTOs folio-fodral automatiskt iPad Air och sätter den i viloläge.

USP: Inga fingeravtryck

Kolla in på Amazon

# 5. Icarercase

Icarercase har tillverkat detta foliofodral av äkta kohudläder. Men detta överraskar ingen. Vad som förvånar människor är att fodralet är handgjort. Detta ger en utmärkt känsla även om dina handflator svettas. Dessutom kan användarna uppleva ett bättre grepp när de håller sin iPad Air.

Titta på den magnetiska förslutningen, som skyddar din iPad Air när den är inne i fodralet. Detta multifunktionsfodral kan vikas bakåt för att uppnå en liten lutning för att läsa böcker. Alternativt kan du använda olika ställvinklar för att titta på videor och filmer.

USP: Äkta kohudläder

Kolla in på Amazon

# 6. Incipio Watson iPad Air Folio

Incipios iPad Air folio-fodral är ett av de bästa folio-fodral som byggts för iPad. Det är ett läderfodral (vegan läder) som skapar det estetiska utseendet och känslan som plastfodral knappast kan erbjuda. Fodralet är utformat för att passa iPad Air helt och korrekt, så att det ser ut som om du bär ett häfte. Fallet är löstagbart. Det finns också några kortplatser för lagring av företag och ID-kort.

USP: Vegan läder exteriör

Kolla in på Amazon

# 7. DODOCASE Folio för iPad Air

DODOCase för iPad Air är ett konstverk. Handgjord av läder och bambu är DODOCase det mest ”kompletta” foliofallet av alla. Det håller inte bara din iPad Air säkert och tätt utan dessutom har den fack för klotterplattor, pennor, papper och några av dessa kort. Det är en verklig glädje och så är kostnaden. Dessutom är den inte gjord av plast vilket i sig ökar den "professionella" estetiken.

USP: Handgjord sydd läder

Kolla in Dodocase

# 8. Logitech

Logitech är ett känt varumärke inom iPhone- och iPad-tillbehör. Detta foliofall är tunt och lätt; i själva verket är det här fodralet så tunt och lätt att du knappt märker att det finns på din iPad Air. Logitech har använt låga profilklämmor i hörnen för att hålla din iPad ordentligt fäst vid ramen.

Det här foliofallet fungerar också som ett stativ som håller din iPad i en perfekt vinkel för att läsa, titta på film och spela spel. Det finns dolda magneter som håller ditt foliofodral tätt stängt medan du är på språng.

USP: Hörnklämmor med låg profil

Kolla in på Amazon

# 9. Kensington Comercio Hard Folio-fodral

Comercia är det enda hårda fallet i folio i en lista som annars är fylld med "softies" som hindrar Belkin. Till skillnad från Belkin är Comercia dock tunn. Men det ser primitivt ut med sin grundläggande design. Den erbjuder tre betraktningsvinklar i landskapet, en visitkortsplats och är ganska praktisk.

USP: Hårda polykarbonathörn

Kolla in på Amazon

# 10. Fintie

Fintie har en rad extraordinära fodral i flera färger. Du kan hämta valfritt foliofall från det bredaste färgvalet som erbjuds av Fintie. En anmärkningsvärd funktion är en horisontell vikning som låter dig skriva e-postmeddelanden, spela spel och titta på videor på din iPad Air.

Fintie har använt högkvalitativt syntetiskt läder exteriör och mjukt mikrofiber interiör. Denna kombination ger ett betydande skydd för din enhet mot skador. Dessutom kan du enkelt installera och ta bort fodralet.

USP: Premium syntetiskt läder

Kolla in på Amazon

Det är allt, folkens!

Summering…

Folio-fodral är de bästa omslagen till din iPad Air eftersom du kan skydda skärmen även när du går ner eller i korridorer på ditt kontor. Eftersom du bär din enhet i dina händer bör du plocka upp ett fodral som absorberar stötar och stötar om du tappar enheten.

Du kanske vill utforska fler fall:

  • Bästa iPad Air Sleeves
  • Bästa iPad Air Stands
  • iPad Air-fodral med militär kvalitet
  • Bästa iPad Air Slim-fodral

Vilket foliofall skulle du vilja köpa till din iPad Air? Dela din feedback med i kommentar.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found