Blogg

Är Pokémon Go tömt iPhone-batteriet för snabbt? Tips för att fixa det

Det har gått nästan en vecka sedan jag har fått ut det bästa av Pokémon Go på min iPhone. Om jag talar sanningen har spelet verkligen vunnit mig med élan. När allt kommer omkring är det den perfekta kombinationen av kul och humor, eller hur?

Medan jag har haft mycket att spela Pokémon Go har några irriterande problem som slumpmässigt kraschar, serverfel och snabb batteriladdning gjort mig enormt besviken. Jag har redan fixat både krasch och serverfel och det är dags att felsöka den hemska batteriförbrukningen.

Lyckligtvis har jag upptäckt några knep för att förhindra att appen äter till makten. Och de har verkligen arbetat för att åtgärda problemet på min iOS-enhet.

Hur man förhindrar att Pokémon Go tappar batteriet på iPhone / iPad

Så här aktiverar du batterisparläge i Pokemon Go för iPhone / iPad

  • Pokémon Go har ett batterisparalternativ som låter dig förhindra att din iPhone tappar batteriet
  • När du har aktiverat Battery Saver minskar skärmens ljusstyrka och minskar uppdateringsfrekvensen när du pekar din iOS-enhet mot marken
  • Även om vibrationsaviseringar om den närliggande Pokémon inte påverkas måste du lyfta skärmen för att markera rutan i närheten eller se kartan

Steg 1. Starta Pokemon Go på din iPhone.

Steg 2. Nästa upp, peka på Pokeball längst ner.

Steg 3. Nu måste du trycka på inställningsikonen i det övre högra hörnet.

Steg 4. I inställningsfönstret måste du trycka på cirkeln bredvid Battery Saver .

Som sidoanteckningen kan du också inaktivera ljudeffekter, musik och vibrationer genom att bara knacka på cirklarna bredvid var och en av dem. Även om det kan göra spelet lite tyst, kommer du att kunna spara mycket batteri på din enhet.

Hur man stänger av AR i Pokemon Go för iPhone

Augmented Reality är en intressant aspekt av detta spel. AR kräver dock att kameran är påslagen, vilket resulterar i batteriförbrukning. Vänd bara omkopplaren bredvid AR nästa gång du är redo att fånga en Pokémon.

Aktivera lågeffektläge

Aktivera lågeffektläge på din iOS-enhet för att spara mycket ström på din enhet. För att förbättra batteriets livslängd, kolla in det här inlägget.

Stäng av platstjänster för andra appar

Eftersom Pokemon Go använder GPS måste du behålla positionerade tjänster på din iOS-enhet. Du kan inaktivera att andra appar använder din plats genom att helt enkelt slå av strömbrytaren. (Inställningar → Sekretess → Platstjänster.)

Få ut det mesta av batterifodralet

Om batterinivån fortsätter kan du välja ett robust batterifodral för din iPhone. Det kommer aldrig att svika dig.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found